Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi
harmonkar9 ::
Daniel ::
Ravno zato je pa treba zadeve debirokratizirati in te ljudi, ki so sedaj skriti po pisarnah poslati na delovna mesta kjer delovne sile primanjkuje. Vem ja, slabše so plačana. Mogoče bo potem več interesa, da se solidno plača stvari, ki so nujne za življenje, kar pretirana zbirokratiziranost plačana na osnovi "izobrazbe" ni.
Ravno zato je pa treba zadeve debirokratizirati in te ljudi, ki so sedaj skriti po pisarnah poslati na delovna mesta kjer delovne sile primanjkuje. Vem ja, slabše so plačana. Mogoče bo potem več interesa, da se solidno plača stvari, ki so nujne za življenje, kar pretirana zbirokratiziranost plačana na osnovi "izobrazbe" ni.
Gotovo bo več interesa, da se bolje plača stvari, kjer zdaj primanjkuje delovne sile, če bo prišlo več kadrov in je ne bo več primanjkovalo. Tako prosti trk deluje
Daniel ::
Kadrov imamo dovolj, ampak težkih del ne bojo delali medtem, ko se jim iz pisarn za 0 odgovornosti in dvakratno plačo smejejo.
Kadrov imamo dovolj, ampak težkih del ne bojo delali medtem, ko se jim iz pisarn za 0 odgovornosti in dvakratno plačo smejejo.
Ko pa bo več ljudi pripravljeno delati težka dela, bodo pa plače za njih višje. Večja ponudba delovne sile zviša ceno delovne sile, preprosta prostotrkovska logika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Aaaa, zato plače birokratom rastejo, ker jih je kot listja in trave :)
Ja, pri fizičnih delavcih bo ista prostotrkovska logika, zato je treba birokrate samo prestavit iz pisarne na teren, da jih bo tam več.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
bbbbbb2024 ::
Ne pernati sploh ne kompenzira.![]()
To da stranka Gibanje Svoboda nima programa volitev je... več kot spodrsljaj.
To je točno to, kar sem rekel, ob volitvah 2022, ko se spomnim, da je golob mahal s kupom papirjev. Sem si rekel, če je to program, sem jaz papež. To ima verjetno star telefonski imenik. Kasneje se je pojavilo nekaj na internetu.
No, sedaj se je pokazalo točno to. Nimajo programa za volitve. Za 2026.
bbbbbb2024 je izjavil:
Ne pernati sploh ne kompenzira.![]()
To da stranka Gibanje Svoboda nima programa volitev je... več kot spodrsljaj.
To je točno to, kar sem rekel, ob volitvah 2022, ko se spomnim, da je golob mahal s kupom papirjev. Sem si rekel, če je to program, sem jaz papež. To ima verjetno star telefonski imenik. Kasneje se je pojavilo nekaj na internetu.
No, sedaj se je pokazalo točno to. Nimajo programa za volitve. Za 2026.
Morali bi imet nekaj, ker jih volivci še ne poznajo, to je res velika sramota, da nimajo nečesa, kar bi lahko domoljubi prebrali letos, da se odločimo, zakaj jih ne bomo volili. Že 2022 so blefirali, da imajo program za 8 let. Verjetno trenutno živčno copy-pastajo 30 % od Levice, 50 % od SD in 20 % od Logarja, torej Gospoda Janše.
LeQuack ::
Ja, vizija je sužnjelastniški sistem, kjer porabniki proračuna zasužnjijo ostale in jih prisilijo, da jim plačujejo denar, če ne nad njih pošljejo policijo in vojsko.
Quack !
ripmork ::
Ja, vizija je sužnjelastniški sistem, kjer porabniki proračuna zasužnjijo ostale in jih prisilijo, da jim plačujejo denar, če ne nad njih pošljejo policijo in vojsko.
Kaj zdaj, a mi gremo nazaj po družbeno političnih sistemih, naprej, se vrtimo v krogu ali skačemo sem ter tja? Kdaj bomo pod golobom padli v kameno dobo?
FireSnake ::
Program, vizija in namen Svobode je čisto jasen.
Saj boš delil v parih alinejah to modrost z nami, ane?
Ker golobja hunta, očitno, o tem nima pojma.
Razsvetli nas, prosim.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
feryz ::
Zakaj bi ga pa kdo plačeval?
Očitno vam niso jasni nameni forumov in to jemljete smrtno resno.
90 procentov je zajebancija, nekaj malega pa resne zadeve.
Kot politika. 90 posto je laži. Tisto malo, kar je res, je pa slabo za nas, normalne državljane.
Kot politika. 90 posto je laži. Tisto malo, kar je res, je pa slabo za nas, normalne državljane.
KAVINSKY ::
bbbbbb2024 je izjavil:
Nimajo programa za volitve. Za 2026.
Cilja na 2 mandata, zato bo samo nadaljeval program iz leta 2022
Wrop ::
V državno zdravstvu so se zaredile podgane.
Video.
Kam je šel ves ta denar, ki so ga dobili, ker so dodatno zdravstveno zavarovanje "ukinili" in ga spremenili v obveznega.
Imamo najmanjšo strako, ki ima program, da podre vse kar stoji in največjo stranko, ki sploh nima programa.
Slišim, da se je na UKC Ljubljana sesedel strop in da majo podgane žurko. Zdravnica Ana Debevc Prašnikar na svojem profilu objavlja pričevanja zaposlenih v kliničnem centru, ki niso dobro prenesli premierjevega obiska in hvale na račun vlaganj v zdravstvo.
Video.
Kam je šel ves ta denar, ki so ga dobili, ker so dodatno zdravstveno zavarovanje "ukinili" in ga spremenili v obveznega.
Imamo najmanjšo strako, ki ima program, da podre vse kar stoji in največjo stranko, ki sploh nima programa.
c3p0 ::
Zakaj bi ga pa kdo plačeval?
Vseeno, ni tipično. Nimaš kar tako veselja vsak dan, ves dan trollat in se ponavljat eno in isto.
Ali je res kak posebnež, ali plačanec, oz. gre za par ljudi. Cilj vnest dovolj šuma, da naključen obiskovalec hitro obupa, ker so itak "same bedarije".
V državno zdravstvu so se zaredile podgane.
Slišim, da se je na UKC Ljubljana sesedel strop in da majo podgane žurko. Zdravnica Ana Debevc Prašnikar na svojem profilu objavlja pričevanja zaposlenih v kliničnem centru, ki niso dobro prenesli premierjevega obiska in hvale na račun vlaganj v zdravstvo.
Video.
Imamo najmanjšo strako, ki ima program, da podre vse kar stoji in največjo stranko, ki sploh nima programa.![]()
Lahko izkoristijo priliko in oddajo prostore za snemanje kakega horror filma. Creepy af.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
feryz ::
Vseeno, ni tipično. Nimaš kar tako veselja vsak dan, ves dan trollat in se ponavljat eno in isto.Dolgčas mu je v fikusni službi.
Ali je res kak posebnež, ali plačanec, oz. gre za par ljudi. Cilj vnest dovolj šuma, da naključen obiskovalec hitro obupa, ker so itak "same bedarije".
Kaj naj pa dela cel dan? Kofeta se tudi enkrat prenažreš.
Pipanca si je s tem ministrovanjem - po moje - pokvarila ves svoj produktivni del življenja tja do 55 leta starosti.
Slovenski vigilanti so jo prijavili:
https://nova24tv.si/o-dominika-svarc-pi...
Zdaj morajo organi to vzeti v obravnavo, hočeš-nočeš. To ji bo jemalo spanec naslednjih 5+ let.
Nato pa še pride ovadba zaradi Litijske. To se samo mora oblast zamenjati, ter sedaj je implicitno tudi Boštjančič kriv. Vendar se bo oblast zamenjala, takrat pa bo Pipanca (pa tudi Boštjančič, se mi zdi) na tnalu. To bo pa trajalo 15+ let.
Slovenski vigilanti so jo prijavili:
https://nova24tv.si/o-dominika-svarc-pi...
Zdaj morajo organi to vzeti v obravnavo, hočeš-nočeš. To ji bo jemalo spanec naslednjih 5+ let.
Nato pa še pride ovadba zaradi Litijske. To se samo mora oblast zamenjati, ter sedaj je implicitno tudi Boštjančič kriv. Vendar se bo oblast zamenjala, takrat pa bo Pipanca (pa tudi Boštjančič, se mi zdi) na tnalu. To bo pa trajalo 15+ let.
Malidelničar ::
bbbbbb2024: se pravi je finta prijave, da mora organ nujno vzeti v obravnavo? Kaj pa če takoj v šusu zavrne (kot neutemeljeno ovadbo) in ne bo imela težav?
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
c3p0 ::
Koliko jaz imam izkušenj (s sicer manjšo zadevo), se prav trudijo rešit se dela. Več časa ostane za kofetke. Očitno niso plačani po učinku, med sabo pa si dajejo same lepe ocene.
Kaj šele kakšne bolj komplicirane zadeve, ali povezane z aktualno politično garnituro, kjer je še dodatni pritisk od zgoraj. Ločenih vej oblasti trenutno nimamo.
Kaj šele kakšne bolj komplicirane zadeve, ali povezane z aktualno politično garnituro, kjer je še dodatni pritisk od zgoraj. Ločenih vej oblasti trenutno nimamo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: c3p0 ()
Malidelničar je izjavil:
bbbbbb2024: se pravi je finta prijave, da mora organ nujno vzeti v obravnavo? Kaj pa če takoj v šusu zavrne (kot neutemeljeno ovadbo) in ne bo imela težav?
Zdaj, za davke ima prijavitelj prav. Prejela je darilo, za katero bi morala plačati dohodnino, pa je ni. Za KPK se je inkriminirala, pa še nakazala, da ne samo da ve, da se podkupnine delijo, ampak daje vtis da je zraven.
To bi KPK mogla uvesti postopek. Če so ga uvedli za eno plačano kosilo, ter eno prenočitev... Potem če so vatli približno enaki, ...
Za naznanitev kaznivega dejanja, pa sicer policija odstopi to tožilstvu. Da se tožilstvo ne bi odločilo za nič, niti za preiskavo? Ma tam imajo tudi radi službe. Če ne bi bilo Litijske, mogoče. Samo na Litijski ima Pipanca kar problem - ne še sedaj, zato mislim, da bo tožilstvo vsaj raziskalo sum.
Pa Pipanca nima botrov. Gangrenasto jo bodo odrezali in čaw. Ti postopki bodo tudi stali. Minimalno vsaj 10k v sodnih stroških, ampak verjetno več. Pipanca mi ne deluje kot zelo bogata oseba. To jo bo zvilo neskončno.
Zdaj za davke jo bodo sigurno zvili. Da ti dacarju rečeš, da naj ne napiše nalog za prekršek v višini 2 jurja, ter dohodnino za 100EUR. Pa to napišejo med malico, ob pitju kave.
Da kpk ne bi uvedla postopka? Uvedli so ga že za dosti manj. Da so to indici, ki ne nakazujejo na korupcijo? Wat? Potem jaz KPK prodam zdravo pamet, ter bom multimilijoinar in grem jaz takoj ta hip v penzijo.
S tožilstvom pa je tako. Da čisto nič ne bi uvedli... Bo letel šef tožilstva. Tožilci so skoraj toliko plačani kot sodniki. Uvedli bodo. Zdaj je samo vprašanje preiskav policije. Se bodo potrudili ali pa bo Pipanca rekla da se je šalila? Ji bodo verjeli? Ker če ne bodo nič našli, pa se je Pipanca inkriminirala sama, potem policije ne rabimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bbbbbb2024 ()
Malidelničar ::
bbbbbb2024: zanimivo na koncu če pomisliš, da je Pipanca bila ena izmed šibkih členov te vlade očitno.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Utk ::
Program, vizija in namen Svobode je čisto jasen.
Saj boš delil v parih alinejah to modrost z nami, ane?
Ker golobja hunta, očitno, o tem nima pojma.
Razsvetli nas, prosim.
Razsvetlim te z vsega štirimi črkami: SDNJ
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 13259 (1876) | bm1973 |
| » | Zrelostni izpit vladeOddelek: Loža | 2100 (302) | WizzardOfOZ |