» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
38 / 41
»»

fur80 ::

dronyx je izjavil:

Zidar Klemenčičeva je na posnetku menda dejala: "Janković je močna osebnost. Zelo močna osebnost in zelo koruptivna. Z njim je zelo lahko. Želi svojih 10 % in to je to. Torej, daš mu 10 % in dobiš vse"

Nekateri se sprašujejo, kako lahko to iztrgaš iz konteksta. Seveda lahko.

Janković je močna osebnost. Za Ljubljano je naredil ogromno. Tudi Janez Janša je močna osebnost. Zelo močna osebnost in zelo koruptivna. Z njim je zelo lahko. Želi svojih 10 % in to je to. Torej, daš mu 10 % in dobiš vse..

To je lepljenka, vidna iz satelita, kameradi. :))

Nina Zidar Klemenčič zatrjuje, da so posnetki iztrgani iz konteksta in "manipulativno premontirani"! In kaj nam njeno zatrjevanje pomaga?! :D Naj dokaže, da so iztrgani iz konteksta, saj pa je odvetnica in bi ji moralo biti to jasno! :D Ima kako pričo? Verjetno nima, ima celi posnetek, tudi ne? Možgane na delo in naj nam dokaže, to zatrjevanje ni vredno 2 dcl mrzle vode.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

dronyx ::

Mene preseneča, pa ne samo pri teh posnetkih, kako ti ljudje praktično ne poznajo sramu ali da bi jim bilo karkoli nerodno. marsikoga bi bilo sram in bi bil raje tiho, ti pa suvereno pokličejo očitno novinarje in jim razlagajo "svojo resnico", kako jih je nekdo nategnil in manipuliral z izjavami. To so res legende vsi po vrsti. Pa zaenkrat sam ženske. Je morda ta, ki je izvedel ta spec ops, najprej naredil profile, katere se bo dalo najlažje nategnit? se upa ugibat, katera je naslednja? Za enkrat je vsaj pri skritih kamerah da so ciljali wanabe lobistke.

Windlass ::

harmonkar9 je izjavil:

Windlass je izjavil:

A ima kdo kakšno pametno informacijo iz diplomatskih krogov iz tujine, kakšen izid na volitvah bi jim bil ljubši v recimo ZDA, UK, Bruslju, Moskvi, Pekingu, BV, Izraelu...? Kdorkoli?

ZDA, UK, Izrael so za domoljubje in demokracijo, verjetno Bruselj tudi bolj kot ne, Moskva in Peking pa verjetno želita levake, najraje Resnico

Mislil sem če ma kdo kakšno vezo med diplomati kje.. predvidevat znam tudi sam.

Za Izrael, Moskvo in Peking sem kar siguren kam pes taco moli. Washington tudi. Za Bruselj pa malo težje rečem, ne vem kako se jim je Golob predstavil. Vendarle ptič ni ponavljal čisto čisto vseh anti-zahodnih linij Kordiša/Mesca in podobnih..

CharlieKK ::

Se je Janković že kaj oglasil in kdaj bo šel sedet? NPU? So že do konca obdelali nepridiprave? Ni časa? Khm, alpa volje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CharlieKK ()

dronyx je izjavil:

Mene preseneča, pa ne samo pri teh posnetkih, kako ti ljudje praktično ne poznajo sramu ali da bi jim bilo karkoli nerodno. marsikoga bi bilo sram in bi bil raje tiho, ti pa suvereno pokličejo očitno novinarje in jim razlagajo "svojo resnico", kako jih je nekdo nategnil in manipuliral z izjavami. To so res legende vsi po vrsti. Pa zaenkrat sam ženske. Je morda ta, ki je izvedel ta spec ops, najprej naredil profile, katere se bo dalo najlažje nategnit? se upa ugibat, katera je naslednja? Za enkrat je vsaj pri skritih kamerah da so ciljali wanabe lobistke.

Pa saj novinarji, ki so jih poklicali niso nič boljši, če potem pišejo po nareku. Si videl kakšno interpretacijo Dominikine kolobocije je objavilo Delo?

Js predvidevam da za interval 4-7 dni pred volitvami šparajo nekaj res eksplozivnega :))

CharlieKK je izjavil:

Se je Janković že kaj oglasil in kdaj bo šel sedet? NPU? So že do konca obdelali nepridiprave? Ni časa? Khm, alpa volje.

Mogoče, da ga bo pa Logar!

Windlass je izjavil:

dronyx je izjavil:

Pa saj novinarji, ki so jih poklicali niso nič boljši, če potem pišejo po nareku. Si videl kakšno interpretacijo Dominikine kolobocije je objavilo Delo?

Js predvidevam da za interval 4-7 dni pred volitvami šparajo nekaj res eksplozivnega :))

Veš kaj je najbolj žalostno, da ti novinarji še linka ne dajo do posnetkov ali strani z posnetki!

Windlass je izjavil:

dronyx je izjavil:

Si predstavljaš, da so posneli predsednico parlamenta in kitarista med sexom v katerem on igra vlogo Janeza in ji ukazuje z dolenjskim naglasom! :D Tole bi zatreslo slovenski splet! :D

Zgodovina sprememb…

fur80 je izjavil:

Si predstavljaš, da so posneli predsednico parlamenta in kitarista! :D Tole bi zatreslo slovenski splet! :D

Kolikor bi bilo to sicer zabavno (in travmatično) - če se gre za rušenje ptiča bi ugibal da se bo takrat pojavil npr. posnetek kjer Golob omalovažujoče in podcenjujoče govori o volilcih. Ker baje, da tak posnetek obstaja.

Bi bilo pa hecno videt tiste nespodobne sms-se, ki naj bi jih UKZ pošiljala poslancem.

fur80 je izjavil:

predsednico parlamenta in kitarista med sexom v katerem on igra vlogo Janeza in ji ukazuje z dolenjskim naglasom! :D

boh vari :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

harmonkar9 ::

Windlass je izjavil:

harmonkar9 je izjavil:

Windlass je izjavil:

A ima kdo kakšno pametno informacijo iz diplomatskih krogov iz tujine, kakšen izid na volitvah bi jim bil ljubši v recimo ZDA, UK, Bruslju, Moskvi, Pekingu, BV, Izraelu...? Kdorkoli?

ZDA, UK, Izrael so za domoljubje in demokracijo, verjetno Bruselj tudi bolj kot ne, Moskva in Peking pa verjetno želita levake, najraje Resnico

Mislil sem če ma kdo kakšno vezo med diplomati kje.. predvidevat znam tudi sam.

Za Izrael, Moskvo in Peking sem kar siguren kam pes taco moli. Washington tudi. Za Bruselj pa malo težje rečem, ne vem kako se jim je Golob predstavil. Vendarle ptič ni ponavljal čisto čisto vseh anti-zahodnih linij Kordiša/Mesca in podobnih..

Jaz imam dobre veze med diplomati, glede Bruslja so mi povedali strogo zaupno informacijo, da se splača pogledati sestavo evropskega parlamenta in politično usmerjenost VDL.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 ::

dronyx je izjavil:

Spec ops je sigurno naredil profile. Sigurno, recimo, Jankovića niso šli žicat, ker verjento on ne bi trzal na avio karto do Dubaja.
Menim pa, da so influenserke pa trzale. Tako da bomo videli, kdo (katera) je naslednja na tapeti.

Da pa ne poznajo sramu, to pa je bolj sociopatija na delu. Boli Klemenčičko klinac za vse, ona pluži do denarja. Umirila se bo šele za rešetkami.

Sedaj se je vključil še Mikstone in odklenil zapis o Fotopubu. 8-O

Windlass je izjavil:

fur80 je izjavil:

Si predstavljaš, da so posneli predsednico parlamenta in kitarista! :D Tole bi zatreslo slovenski splet! :D

Kolikor bi bilo to sicer zabavno (in travmatično) - če se gre za rušenje ptiča bi ugibal da se bo takrat pojavil npr. posnetek kjer Golob omalovažujoče in podcenjujoče govori o volilcih. Ker baje, da tak posnetek obstaja.

Bi bilo pa hecno videt tiste nespodobne sms-se, ki naj bi jih UKZ pošiljala poslancem.

fur80 je izjavil:

predsednico parlamenta in kitarista med sexom v katerem on igra vlogo Janeza in ji ukazuje z dolenjskim naglasom! :D

boh vari :D

Golobova šibka točka je influenserka. Zdaj ne bi o Sun-Tzuju, ampak, to je šibek člen. To bo prišlo na koncu ven.

bbbbbb2024 je izjavil:

Golobova šibka točka je influenserka. Zdaj ne bi o Sun-Tzuju, ampak, to je šibek člen. To bo prišlo na koncu ven.

A da je nastavljena? od Kučanovih? od srbov?

Utk ::

Župankovič bo imel izjavo, 24kur prenaša v živo.

Dajmo malo stave, kaj bo rekel. Jaz stavim da bo govoru da on nima pojma o tem, nje, in da on ne more vplivat na namedropanje drugih. Nje.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Župankovič bo imel izjavo, 24kur prenaša v živo.

Dajmo malo stave, kaj bo rekel. Jaz stavim da bo govoru da on nima pojma o tem, nje, in da on ne more vplivat na namedropanje drugih. Nje.

Po moje bo odstopil, posnetki so prehudi.

feryz ::

Ha ha ha, dobra.
Včasih ti rata.

Haha Janković vse porinil v drek sam pa brez greha. A ga lahko nekdo že odpelje v samico za 30 let. Malo raztreseno deluje, tik-tak...:))

Zgodovina sprememb…

Sc0ut ::

o fuck, drug drugega zdaj obtožujejo. Zanimivo, nekoga je fejst presenetlo.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

StarMafijec ::

Sc0ut je izjavil:

MMC tega dogajanja sploh ne pokriva.

gazda je dejal menda, da za razliko od nekaterih on hodi na sodišča. Ha, ha, ha, kakšen vrhunski črni humor. Jaz bi tudi hodil, če bi vedel, da sem del omrežja in nedotakljiv. Tako bi šel vsak. Kako se tu norca delajo iz ljudi. Luštni so. Samo da se na koncu ne začnejo še pobijat med sabo. :))

StarMafijec je izjavil:

Sc0ut je izjavil:

MMC tega dogajanja sploh ne pokriva.

Levaki skrivajo, 3 ure iskal, komaj našel

dronyx je izjavil:

gazda je dejal menda, da za razliko od nekaterih on hodi na sodišča. Ha, ha, ha, kakšen vrhunski črni humor. Jaz bi tudi hodil, če bi vedel, da sem del omrežja in nedotakljiv. Tako bi šel vsak. Kako se tu norca delajo iz ljudi. Luštni so. Samo da se na koncu ne začnejo še pobijat med sabo. :))

Saj pravim, da take stvari kot se pa zdajle dogajajo bodo imele tragičen konec. Nekdo bo slabo končal, bodisi da ne bi kaj povedal, bodisi zato ker bodo pritiski prehudi in bo zaključil sam.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

c3p0 ::

dronyx je izjavil:

Mikstone rad piše fantazijske spise. Ne bi ga bilo težko posnet, ali vsaj stisnit eno fotko tega izmuzljivega "Duleta" v separeju.

Torej sta se vsedla in Smodej je začel peti kot ptička na veji... Right.

https://www.facebook.com/share/v/1WsREo...

Tle mate nešteto posnetkov, vsaka druga beseda Vukovićeve je "pizda", še jaz se ne izražam tako vulgarno med svojo bando. Res možača nagnusna..

Zgodovina sprememb…

c3p0 je izjavil:

dronyx je izjavil:

Mikstone rad piše fantazijske spise. Ne bi ga bilo težko posnet, ali vsaj stisnit eno fotko tega izmuzljivega "Duleta" v separeju.
Torej sta se vsedla in Smodej je začel peti kot ptička na veji... Right.

Ja, Mikstone pač ni Mosad. :)

Operativna skupina sekretariata Sveta za nacionalno varnost je dopoldne obravnavala razmere po razkritju domnevnih prisluškovanj in drugih posnetkov vidnih Slovencev, so sporočili iz Ukoma.

Kot v Severni Koreji. :))

Kje so policija, KPK in vsi ostali varuhi demokracije in reda v tej državi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

StarMafijec ::

dronyx je izjavil:

Operativna skupina sekretariata Sveta za nacionalno varnost je dopoldne obravnavala razmere po razkritju domnevnih prisluškovanj in drugih posnetkov vidnih Slovencev, so sporočili iz Ukoma.

? WTF?
A tega pa ne raziskujejo, da 10 % denarja ponikne???

StarMafijec je izjavil:

dronyx je izjavil:

? WTF?
A tega pa ne raziskujejo, da 10 % denarja ponikne???

10% sam za gazdo.. Alenka 2,5 miljončka, bi prej rekel, da ponikne vsaj 30%. Mi plebsi pa čakamo na preglede ali pa sploh ne pridemo do zdravnika, fajn mafija.

Zgodovina sprememb…

Nek Dejan Paravan se je menda sedaj kar sam javil, da je verjetno nastopil v šovu Slovenija ima talent. Njega naj bi pa kontaktiral sklad z imenom Parosi Capital (mimogrede, na X je bil danes nek posnetek, kjer naj bi bil CEO enega od teh nategunskih skladov po narodnosti Izraelec, živi pa na Švedskem, vsaj tako naj bi napisal pri opisu). Ne vem pa kako se tem ljudem ni zdelo nič nenavadno da medtem, ko prave firme iz te države bežijo in selijo predstavništva celo na zaostali jug, njih kontaktirajo razni skladi, ki bi sedaj pa vsi naenkrat investirali pri nas. Ne vem sicer če je to kaj povezano, ampak menda nas pri tožbi proti Izraelu pa sedaj ne bo zraven. Svetilnik demokracije kot kaže zaradi sramote doma kar ugasnil luč. :))

Strah ima velike oči, ali pa ne in je tokrat upravičen?

Zgodovina sprememb…

nejclp ::

Bilo bi izjemno čudno, da bi Izrael v Sloveniji hotel Jajota in desno vlado, anede?

Kaj ni kaznivo, če veš za korupcijo, podkupovanja in ostala kazniva dejanja in tega ne prijaviš?

Kaj se tile dve pravnici sploh tega zavedata?

Da -- v določenih primerih je lahko kaznivo, če veš za kaznivo dejanje in ga namenoma ne prijaviš. V Sloveniji to ureja Kazenski zakonik (KZ-1).
1 Neprijava kaznivega dejanja

Kazenski zakonik določa kaznivo dejanje neprijave kaznivega dejanja ali storilca.

Kaznivo je, če:
veš, da je bilo storjeno hudo kaznivo dejanje (npr. korupcija večjega obsega, umor, terorizem, huda gospodarska kazniva dejanja),
in ga ne prijaviš, čeprav bi ga lahko.
Za to je lahko zagrožena:
denarna kazen
ali zapor (običajno do 3 let, odvisno od primera).
2 Pomembna omejitev
Ne velja za vsa kazniva dejanja.

Neprijava je kazniva predvsem pri:
zelo hudih kaznivih dejanjih,
kaznivih dejanjih z visoko zagroženo kaznijo.

Pri manjših kaznivih dejanjih neprijava običajno ni kazniva.
3 Izjeme (ko ni kaznivo)

Zakon določa tudi izjeme. Pogosto ni kaznivo, če bi z prijavo:
obremenil sebe,
zakonca,
bližnjega sorodnika (otrok, starš, brat, sestra).

4 Posebej pri korupciji

Korupcija (npr. podkupovanje) je urejena v več členih KZ-1, npr.:
Jemanje podkupnine (KZ-1)
Dajanje podkupnine (KZ-1)
Če nekdo aktivno sodeluje ali pomaga prikrivati, lahko odgovarja tudi za:

pomoč pri kaznivem dejanju
ali prikrivanje kaznivega dejanja, kar je resnejše kot samo neprijava.

nejclp je izjavil:

Bilo bi izjemno čudno, da bi Izrael v Sloveniji hotel Jajota in desno vlado, anede?

To jih ne briga. Seveda pa Izrael ne mara preveč tistih, ki so njegovi odkriti sovražniki, ali pa veliki prijatelji njihovih sovražnikov. Če bi jaz odločal, bi Bližnji vzhod pustil lepo na miru, ker ga ti tule ne razumejo. Nekaj so hipijevske zabave, nekaj pa realnost na terenu. Zunanja politika ne more biti kot hipijevska zabava. Bi bila pa čudno, če bi se Izrael ob vsem drugem ukvarjal z nami. Ampak ima pa Izrael tudi prijatelje, ki so si morda vzeli čas za nas. Seveda pa povsem možno, da je tole vse skupaj investiral kdo od naših. Letalske karte na Dunaj, prenočišča, najem operativcev itd. pa je tudi nekaj stalo.

Zgodovina sprememb…

Tudi Paravan na sumljivem sestanku: 'Dogodek sem skušal prijaviti'

Kako on to misli pojasniti, da je dogodek poskušal prijaviti. kakšni so to dokazi, da je šel do policije, pa so bila vrata zaprta? Da je klical na ustanove, pa se mu niso javili, mu je dokazano zmanjkalo baterije na telefonu?

https://www.24ur.com/novice/slovenija/t...

Zgodovina sprememb…

Vsaj za trenutno oblast v ZDA sem jaz prepričan, da Janšo imajo za zaveznika, trenutno oblast tu pa zaveznika s figo v žepu.

vke4XC ::

dronyx je izjavil:

Zunanja politika ne more biti kot hipijevska zabava.

Khm, hipijevska zunanja zabavna politika? Najbrž ne bo držalo, nekakšna drugačna je bila napovedana s strani Tanje Fajon, se mi zdi,

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vke4XC ()

Če prenehajo objavljati posnetke, potem je očitno nekdo stopil v stik s tistim, ki to objavlja in jim dal ponudbo, ki jo niso mogli zavrniti. Koliko je to stalo in kaj vse so morali obljubit pa vprašanje. Če začnejo v Ljubljani graditi sinagogo, mi bo zadeva postala sumljiva. Ampak danes niso dovoljene sanje, čas je za nov posnetek. :D

Zgodovina sprememb…

FireSnake ::

StarMafijec je izjavil:

https://www.rtvslo.si/slovenija/nina-zi...

Hahaha, vse je vzeto iz konteksta.

Zdaj, ko ne morejo več lagati, da je zadeva zgenerirana z UI:
- klik
- klik
- klik
- klik

je pa vzeto ven iz konteksta.

O kako uboge žrtve so to.
Komaj čakam, kaj se bo pojavilo nocoj. Jaz bi komaj čakal kloako in fajonko.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

dronyx je izjavil:

Če je zate tako preprosto, nam pa točno povej na katerih mestih je zlepljeno.
Saj se vidi iz satelita, ne sme biti težko.
Čakamo!

TheTrick ::

Tole je samo še en dokaz da je treba volit neki tretjega npr Pirate. Te klike so ze vse predolg pr koritu in sluzast Golob in pacient Janez

FireSnake je izjavil:

dronyx je izjavil:

Če je zate tako preprosto, nam pa točno povej na katerih mestih je zlepljeno.
Saj se vidi iz satelita, ne sme biti težko.
Čakamo!

Gospa kot top odvetnica v Sloveniji z perjem na bankah, kolikor češ, državnega denarja toliko verjeto, da se je včasih verjetno vprašala, če je to sploh mogoče, bi morala vedeti, da nam mora ona dokazati, da je zlepljenka, ne da bomo mi iskali zakaj ni! :D hahahahaha

Zgodovina sprememb…

dronyx je izjavil:

jaz sem malo podvomil v avtentičnost posnetkov ker je omenjeno, da naj bi bil "prva dama" oz. mož od predsednice "ultra bogatun". Imel pa naj bi premoženja med 5 in 10 MIO €. To je praktično višji sredni sloj, kakšen ultra bogatun.

Glej ga tička!
Kaj boš pa zdaj rekel, ko se vedno bolj kaže, da so posnetki avtentični?

golobja hunta je tudi na začetku želela lagati:
- klik
- klik

ampak v tistem času se niso niti zavedali, da jim bo tale drek iz ventilatorja še dolgo šprical v obraz :))

Slovenija ima talent - naslednji kandidat je Rok Hodej. Prvič slišim zanj. Skriti talent?

dronyx je izjavil:

Slovenija ima talent - naslednji kandidat je Rok Hodej. Prvič slišim zanj. Skriti talent?

He acts through his fully owned RH3 Strategic Communications, which he established in 2024, selling services which include "expertise in public affairs, strategic communications, reputation management, and policy advisory services"
Country Lead for Slovenia at Aretera Public Affairs, an international lobbying group.
He was the Prime Minister’s Public Relations Adviser (2014–2018) and the Public Relations Adviser at the National Assembly (2018–2019).

Tale vsaj ni potunkal Jankovića in Kučana iz prve. :D haha Se mu vidi, da je dal šolo lobista čez in se učil iz Talarjevega primera.

Zgodovina sprememb…

LeQuack ::

Novi volilni bonbon za upokojence. Vlade bodo naredile vse (leve in desne), samo da bi mladi imeli čim slabše življenje je v Sloveniji. Edina rešitev je propad države, in da mladi čim prej odidejo čez meje, dokler še lahko.
https://forbes.n1info.si/novice/vlada-p...
Quack !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeQuack ()

Tudi ta ni povedal nič novega. To, da velike firme v državni lasti financirajo medije, da ljudem potem lažejo, ti pa celo za te laži jim plačujejo, vemo že dolgo. Ampak tu moramo biti se mi zdi pošteni. Vsaka oblast, tudi janševa, je nastavila svojega direktorja Telekoma in potem je Siol pisal za njih. Tu mora biti tudi janša tiho, ker je samo izkoriščal ta utečeni sistem. Ali se motim? Harmonikar9 morda kakšna misel na to temo, če še niste šel spat? :))

Pa vsi se mi zdi da so bili zelo lačni na teh kosilih, ker so jedli in govorili hkrati. Sem mislil, da se "kosilo" samo reče ko greš na taka lobistična "kosila", ampak tu se je pa očitno res dobro jedlo. Ti nategunski skladi so očitno vedeli, kam jih povabit, da bo tudi hrana primerna. Če sem jaz nek lobist in me nek sklad iz Londona, za katerega nihče še ni slišal povabi k Momotu na čevape bom takoj posumil, da je nateg.

Zgodovina sprememb…

c3p0 ::

Verjetno kakšna draga restavracija, pa so naši vrli lepljivoprstki bili povsem razoroženi in sproščeni.

Jih Thaler pred leti ni izučil. On je želel 100k.

dronyx je izjavil:

Tudi ta ni povedal nič novega. To, da velike firme v državni lasti financirajo medije, da ljudem potem lažejo, ti pa celo za te laži jim plačujejo, vemo že dolgo. Ampak tu moramo biti se mi zdi pošteni. Vsaka oblast, tudi janševa, je nastavila svojega direktorja Telekoma in potem je Siol pisal za njih. Tu mora biti tudi janša tiho, ker je samo izkoriščal ta utečeni sistem. Ali se motim? Harmonikar9 morda kakšna misel na to temo, če še niste šel spat? :))

Pa vsi se mi zdi da so bili zelo lačni na teh kosilih, ker so jedli in govorili hkrati. Sem mislil, da se "kosilo" samo reče ko greš na taka lobistična "kosila", ampak tu se je pa očitno res dobro jedlo. Ti nategunski skladi so očitno vedeli, kam jih povabit, da bo tudi hrana primerna. Če sem jaz nek lobist in me nek sklad iz Londona, za katerega nihče še ni slišal povabi k Momotu na čevape bom takoj posumil, da je nateg.

Janez je naredil Planet TV in bi morali biti nekakšen desni RTV v državni lasti,

dronyx je izjavil:

Čakaj, tu eni govorijo, da je levica brez afer ...
Vsaj tako nas želijo prepričati.

----------------------

Pipanca.

opanković vrača udarec: Pred kamere stopil Zoran Janković po objavi posnetka Nine Zidar Klemenčič o “10 odstotkih”: »To je čista laž« (VIDEO)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

dronyx je izjavil:

Še vedno čakamo.
Kdaj boš dokazal svojo trditev?

FireSnake je izjavil:

Kloako boš težko dočakal, razen, če jo je kdo snemal, ko je (menda) moledovala za pogodbo za unega njenega... ...koruznika. Fajonko pa utegneš dočakati, ona se je sicer v Washingtonu mrežila. Njej zdaj ta mandat je pinakel, več kot to ona nikoli ne bo, nesposobna je že za to.

Če bi "našla" kakšno službico v "visoko" plačanih skladih - to bi "bilo" nekaj zanjo. Pa influenserko #1 bomo verjetno srečali, če so ponjo poslali privat avion, z zlatim WCjem, je prodala Robija še na avionu.

Eni pa poskušajo z "institutom" samoprijave:

No, vendarle. Kolega, ki ga interna politika ne zanima, še do njega so prišli korupcijski škandali, tako da.... Vendarle bodo obstoječi oblastniki doživeli medijski masaker.

Tudi nobeden od medijev tega več ne izpušča.

Fajonka je tudi naredila obrat 180 stopinj:
https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/1752...

Tako da mogoče upa, da jo bodo Mossadovci pršparali. Dvomim sicer. Enkrat mortal enemy, always mortal enemy.

Mogoče ji je to naročil Robi, v upanju, da jih pustijo pri miru. Ne bo ga Mossad pustil pri miru. Nikoli več.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Kloako boš težko dočakal, razen, če jo je kdo snemal, ko je (menda) moledovala za pogodbo za unega njenega... ...koruznika. Fajonko pa utegneš dočakati, ona se je sicer v Washingtonu mrežila. Njej zdaj ta mandat je pinakel, več kot to ona nikoli ne bo, nesposobna je že za to.

Če bi "našla" kakšno službico v "visoko" plačanih skladih - to bi "bilo" nekaj zanjo. Pa influenserko #1 bomo verjetno srečali, če so ponjo poslali privat avion, z zlatim WCjem, je prodala Robija še na avionu.

Eni pa poskušajo z "institutom" samoprijave:

No, vendarle. Kolega, ki ga interna politika ne zanima, še do njega so prišli korupcijski škandali, tako da.... Vendarle bodo obstoječi oblastniki doživeli medijski masaker.

Tudi nobeden od medijev tega več ne izpušča.

Fajonka je tudi naredila obrat 180 stopinj:
https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/1752...

Tako da mogoče upa, da jo bodo Mossadovci pršparali. Dvomim sicer. Enkrat mortal enemy, always mortal enemy.

Mogoče ji je to naročil Robi, v upanju, da jih pustijo pri miru. Ne bo ga Mossad pustil pri miru. Nikoli več.

Wow, hvala za tole.
Niti predstavljati si ne morem kakšno obsedno stanje trenutno vlada v golobjem gnezdu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Trias ::

Pogledal par minut oddaje na rtv1 "Trenutek odločitve: Volitve 2026" na rtvslo. We are so fucked.
««
38 / 41
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21613061 (1678) bm1973
»

Zrelostni izpit vlade

Oddelek: Loža
322072 (274) WizzardOfOZ

Več podobnih tem