» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
64 / 64
»
»»

nejclp ::

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

jernejl je izjavil:

Z ustrezno obdavčitvijo praznih nepremičnin in spremembo zemljiške politike.

Pa dobr, a ni bla Levica tista, ki je predlagala obdavčitev in aktivacijo praznih stanovanj?
Škoda, da s predlogi mladi ne morejo kupiti nepremičnin.
Štiri leta so bili v vladi in glede tega niso naredili popolnoma nič.

Tudi tukaj ste desnjaki noreli, ko se je omenjalo obdavčevanje druge in naslednjih nepremičnin in praznih stanovanj.

Ne, levaki ste noreli, da se naj ne spreminja trenutne obdavčitve, ki jo je spisala komunistična partija pred nekaj desetletji.

Ne, zmerno pismen človek iz tega https://www.24ur.com/novice/slovenija-o... razbere, da Levica, Vesna, Svoboda in Pirati podpirajo davek na prazna stanovanja, SD so malce kompromisarski , SDS, NSi, Demokrati in Resnica pa so proti takemu davku.
Ne, zmerno pismen človek ve, da so Svoboda, Levica in SD že imeli več let časa za uvedbo tega, kar naj bi podpirali, in so naredili nič. Zmerno pismenemu človeku je jasno, da je to, da podpirajo davek na prazna stanovanja, laž.

In zaradi te tvoje fiksacije si volil desnico, ki davka sploh ne podpira?
Ne, populistov jaz ne volim, za razliko od tebe.

Katero nepopulistično stranko pa voliš, če ni skrivnost?

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

Ne, zmerno pismen človek iz članka ne more razbrati tega. To mora bit nek zapleten miselni proces v tvojih možganih, ki s pismenostjo nima veze.

Temu zapletenemu miselnemu procesu se reče funkcionalna pismenost. Dobili so štiri leta časa, da bi naredili tisto, kar so gobcali, in naredili so nič. Torej so lagali.

Ne, funkcionalna pismenost pomeni sposobnost posameznika, da razume prebrane informacije, zna decidirano in razumljivo zapisati in izraziti svoje mnenje in ima sposobnost uporabe prebranih informacij v vsakdanjem življenju.

Tvojemu zapletenemu miselnemu procesu izraženem v zadnjih dveh stavkih bi lahko rekel teleološka fiksacija v kombinaciji s kognitivno pristranskostjo in dunnig kruger efektom, ki si jo na koncu kronal še s fundamentalno atribucijsko napako in logičnim preskokom (se pravi, ker niso uresničili vsega, so lagali, okoliščine pa niso važne) Je pa seveda laž, da niso naredili nič.

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

Če je pa človek dovolj razgledan, ve, da ultimativne rešitve ni. Ni nobene variante, da bi pobiranje davka na prazna stanovanja rešilo stanovanjski problem mladih, (kot si ti tako sveto prepričan, v par dnevih, celo) potrebna je celovita stanovanjska politika, ki zgotavlja sredstva, masovna gradnja v kombinaciji s krajšanjem postopkov in davčno politiko, ki penalizira špekulante.

Napisal sem, da je davek del rešitve, ampak ti v svoji polpismenosti pač rabiš nekaj krogov dialoga, da prideš do tega sklepa. Medtem ko masovna gradnja ni možna po hitrem postopku, se lahko spremenjen zakon o obdavčitvi premoženja sprejme zelo hitro. Zakon o dohodnini, s katerim so povišali obdavčitev plač, so lahko sprejeli takoj, torej se da, če je interes. Ampak interes kaviar levičarjev je bil pač tak, da je treba udariti po delavcu, bogate pa pustiti pri miru.

Se opravičujem za svojo polpismenost.
Tole si napisal:

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

Dej povej, kako se lahko reši v nekaj dneh.

Dal si poudarek na obdavčitev praznih nepremičnin, sprememb zemljiške politike nisi elaboriral (si pa prepričan, da bi se vse skupaj dalo rešiti v nekaj dneh) zato sem tudi jaz govoril o tem.

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

Pobiranje davka na prazna stanovanja sicer podpiram, ampak zmerno razgledan človek ve, da izkušnje kažejo, recimo v Nemčiji, da so lastniki raje plačevali davek, kot da bi oddajali. Niti najmanj ni ultimativna rešitev.

Če nekdo rad plačuje davek, potem je to signal, da se davek lahko poviša.
Nekako tako, kot če v štacuni prodajaš izdelek, in ko ga podražiš, se povpraševanje ne zniža, ampak ga ljudje še zmeraj kupujejo v enaki količini. To pomeni, da je cena bila prenizko postavljena, in zelo verjetno je še zmeraj prenizka.

Tukaj nimam pripomb, ampak kakšno vezo ma to s stanovanji za mlade? A potem ne bi previsoki davki zvišali najemnin? Plus, kot rečeno, izkušnje kažejo, da so lastniki raje plačevali davek, kot da bi oddajali, zdaj sem našel tudi vir za to: https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...

jernejl ::

nejclp je izjavil:

jernejl je izjavil:

Temu zapletenemu miselnemu procesu se reče funkcionalna pismenost. Dobili so štiri leta časa, da bi naredili tisto, kar so gobcali, in naredili so nič. Torej so lagali.

Ne, funkcionalna pismenost pomeni sposobnost posameznika, da razume prebrane informacije, zna decidirano in razumljivo zapisati in izraziti svoje mnenje in ima sposobnost uporabe prebranih informacij v vsakdanjem življenju.
In to je točno tisto, kar jaz premorem, ti pa ne. Gobcali so o nečem, dobili so štiri leta časa in moč, da bi to izpeljali, pa niso. V teoriji sta za to dve možnosti: bodisi so tako nesposobni, da niso sposobni sprejeti enega zakona v celem mandatu, bodisi so lagali. Ker so nekaj zakonov vendarle spravili skozi, je prva možnost ovržena, torej ostane druga.

nejclp je izjavil:

Tole si napisal:

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

Dal si poudarek na obdavčitev praznih nepremičnin, sprememb zemljiške politike nisi elaboriral (si pa prepričan, da bi se vse skupaj dalo rešiti v nekaj dneh) zato sem tudi jaz govoril o tem.
Tvoja polpismenost je globlja. Zapisal sem namreč to:

jernejl je izjavil:

Lahko se reši oz. delno reši v nekaj dneh, ampak tudi zadnji vladi to ni bilo v interesu.

Ker si polpismen, nisi bil sposoben prebrati in razumeti tega, kar sem napisal, zato si v nadaljevanju prišel do popolnoma napačnega sklepa, da naj bi jaz mislil, da je zvišanje davkov ultimativna rešitev, ki naj bi rešila stanovanjski problem mladih.
Opravičilo sprejeto, ampak drugič se pa vendarle bolj potrudi z branjem.

Tukaj nimam pripomb, ampak kakšno vezo ma to s stanovanji za mlade? A potem ne bi previsoki davki zvišali najemnin?
Davki na prazne nepremičnine bodo težko komu zvišali najemnino. Tudi davki na prazna zemljišča, primerna za gradnjo. Bi pa spodbudili tiste, ki take nepremičnine imajo, da z njimi nekaj naredijo. In če ne bi naredili nič, pomeni, da je spodbuda premajhna, država pa nora, če jim ne bi zaračunala več.
Večja ponudba stanovanj in zemljišč na trgu pomeni nižje cene/najemnine. Nižja cena zemljišč pomeni, da bi si ljudje lažje privoščili graditi. Kakšno vezo ima to s stanovanji za mlade? Veliko.

Plus, kot rečeno, izkušnje kažejo, da so lastniki raje plačevali davek, kot da bi oddajali, zdaj sem našel tudi vir za to: https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...
Heh, avtor tega članka pa debelo investiran v Ljubljanske nepremičnine - kdo bi si mislil, da bo tak človek nasprotoval davku od premoženja. Če so taki proti, je to samo potrditev, da je tovrsten davek potreben in koristen.

krepelce ::

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

jernejl je izjavil:

In to je točno tisto, kar jaz premorem, ti pa ne. Gobcali so o nečem, dobili so štiri leta časa in moč, da bi to izpeljali, pa niso. V teoriji sta za to dve možnosti: bodisi so tako nesposobni, da niso sposobni sprejeti enega zakona v celem mandatu, bodisi so lagali. Ker so nekaj zakonov vendarle spravili skozi, je prva možnost ovržena, torej ostane druga.

Oh, ti poletni otrok. Povem ti, da bom prekidal x peska a rabim za to dva dni, ti mi čez en dan očitaš, da tega nisem naredil v enem dnevu.

Tako, da je tudi tretja opcija. Da imaš nerealna pričakovanja, pač sprejetje davka na nepremičnine je nekaj, kar mora družba uzavestiti, sicer bodo samo referendumi padali eden za drugim, pa ustavno sodisce se bo veselilo itd. Sicer na koncu bo prislo do davka, ampak niti ne tako zelo hitro, zato pa še nobena vlada tega ni uspela sprejeti.

Garantiram pa ti, da SDS in NSi ne bosta niti probali.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Utk ::

Oh, ti poletni otrok. Povem ti, da bom prekidal x peska a rabim za to dva dni, ti mi čez en dan očitaš, da tega nisem naredil v enem dnevu.

Golobu očitamo predvsem to, da je zdaj tam še več peska kot ga je bilo včeraj in da ni faking šanse da to skida danes do konca, zato bi bilo bolje če bi kidanje prepustil komu drugemu, ker on tega očitno ni sposoben.

SDS dela kar dela že 30 let v približno neko smer. Lahko da se je vmes ta smer kdaj tudi spremenila, ampak ne moreš rečt da nimajo nekega ogrodja, ciljev, ideologije, programa.

Svoboda je leglo pritepencev iz vseh strani z zelo enostavnim ciljem. Da ne zmaga Janša, da ne pozaprejo njihovih botrov in da ostanejo prisesani na državni jošk. Program ali ideologija za njih ne obstaja. 4 leta tolčejo po klerofašistih, ko teče voda v grlo jim pa vržejo 3 ministrstva. Zame je to veliko bolj pokvarjeno od SDS.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

FireSnake ::

Ja, pernati je očitno v "panic mode".
Saj je ponujal 3 mesta N.Si, ki se s pernatim lažnivcem nikoli niti pogovarjali niso ;((
In to ravno N.Si, ki jih je 4 leta poniževal.

Kaj ima za pokazati po vseh pogovorih? Levaki, dajte mi malo povedati. Kaj?
V dobrih štirih letih niti programa ni skupaj spacal!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

SDS dela kar dela že 30 let v približno neko smer. Lahko da se je vmes ta smer kdaj tudi spremenila, ampak ne moreš rečt da nimajo nekega ogrodja, ciljev, ideologije, programa.

Svoboda je leglo pritepencev iz vseh strani z zelo enostavnim ciljem. Da ne zmaga Janša, da ne pozaprejo njihovih botrov in da ostanejo prisesani na državni jošk. Program ali ideologija za njih ne obstaja. 4 leta tolčejo po klerofašistih, ko teče voda v grlo jim pa vržejo 3 ministrstva. Zame je to veliko bolj pokvarjeno od SDS.

Ja, ker vsi ostali razen SDSovcev ne podpiramo korupcije. Vi jih pa že 30 let podpirate. Vse ostale stranke smo že zamenjali, samo tvoj ološ še vedno ostaja in krade neovirano že 30 let.

FireSnake je izjavil:

Saj je ponujal 3 mesta N.Si, ki se s pernatim lažnivcem nikoli niti pogovarjali niso ;((

Kaj ima za pokazati po vseh pogovorih? Levaki, dajte mi malo povedati. Kaj?
V dobrih štirih letih niti programa ni skupaj spacal!

Tvoja potreba po pozornosti je skoraj ganljiva. Si želiš objem ali samo, da ti kdo potrdi, da obstajaš?

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Daniel ()

harmonkar9 ::

Utk je izjavil:

Levaki nimajo nobene ideologije in programa razen levakarskih, ki so katastrofa. Pa še tega nimajo. Namesto da bi se naučili pri Gospodu Janši spoštljivosti, da ne pljuvaš po največjem konkurentu (npr. SMC), da ga lahko potem brez slabe vesti povabiš v vlado in pokončno sodeluješ z njim in rešuješ Slovenijo (npr. 2020), levaki leta pljuvajo po domoljubih, potem jih pa vabijo v koalicijo. Razlika kot dan in noč.

nejclp ::

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

jernejl je izjavil:

1. In to je točno tisto, kar jaz premorem, ti pa ne. Gobcali so o nečem, dobili so štiri leta časa in moč, da bi to izpeljali, pa niso. V teoriji sta za to dve možnosti: bodisi so tako nesposobni, da niso sposobni sprejeti enega zakona v celem mandatu, bodisi so lagali. Ker so nekaj zakonov vendarle spravili skozi, je prva možnost ovržena, torej ostane druga.

nejclp je izjavil:

Tole si napisal:

jernejl je izjavil:

nejclp je izjavil:

2.Tvoja polpismenost je globlja. Zapisal sem namreč to:

jernejl je izjavil:

Lahko se reši oz. delno reši v nekaj dneh, ampak tudi zadnji vladi to ni bilo v interesu.

Ker si polpismen, nisi bil sposoben prebrati in razumeti tega, kar sem napisal, zato si v nadaljevanju prišel do popolnoma napačnega sklepa, da naj bi jaz mislil, da je zvišanje davkov ultimativna rešitev, ki naj bi rešila stanovanjski problem mladih.
Opravičilo sprejeto, ampak drugič se pa vendarle bolj potrudi z branjem.

Tukaj nimam pripomb, ampak kakšno vezo ma to s stanovanji za mlade? A potem ne bi previsoki davki zvišali najemnin?

3. Davki na prazne nepremičnine bodo težko komu zvišali najemnino. Tudi davki na prazna zemljišča, primerna za gradnjo. Bi pa spodbudili tiste, ki take nepremičnine imajo, da z njimi nekaj naredijo. In če ne bi naredili nič, pomeni, da je spodbuda premajhna, država pa nora, če jim ne bi zaračunala več.
Večja ponudba stanovanj in zemljišč na trgu pomeni nižje cene/najemnine. Nižja cena zemljišč pomeni, da bi si ljudje lažje privoščili graditi. Kakšno vezo ima to s stanovanji za mlade? Veliko.

Plus, kot rečeno, izkušnje kažejo, da so lastniki raje plačevali davek, kot da bi oddajali, zdaj sem našel tudi vir za to: https://www.dnevnik.si/novice/slovenija...

4. Heh, avtor tega članka pa debelo investiran v Ljubljanske nepremičnine - kdo bi si mislil, da bo tak človek nasprotoval davku od premoženja. Če so taki proti, je to samo potrditev, da je tovrsten davek potreben in koristen.

1. Ne, možnosti je več, lahko je šlo tudi za korekcijo ocene izvedljivosti, spremembo okoliščin, pritiska interesnih skup in političnih ovir. Nikjer nisem rekel, da si funkcionalno nepismen, to si v debato privlekel ti in potem demonstriral, da sploh ne razumeš, kaj to pomeni.
Rekel sem, da imaš teleološko fiksacijo v kombinaciji s kognitivno pristranskostjo in dunnig kruger efektom, fundamentalno atribucijsko napako in logičnimi preskoki. To ni funkcionalna nepismenost, gre bolj za tvojo ideološko pristranskost, politično motivirano interpretacijo in globoko željo, da bi nasprotno stran prikazal kot lažnivo in/ali nesposobno.

2. Dobesedno si na moje vprašanje: "Dej povej, kako se lahko reši v nekaj dneh", odgovoril:""Z ustrezno obdavčitvijo praznih nepremičnin in spremembo zemljiške politike." To je bil tvoj odgovor, pri čemer nisi elaboriral, kaj naj bi pomenila sprememba zemljiške politike. A da se obdavči prazna zemljišča primerna za gradnjo, ali kaj?

3. Večja ponudba stanovanj in zemljišč na trgu seveda pomeni nižje cene/najemnine, zato je seveda treba aktivirati prazna, predvsem pa graditi nova. Samo z obdavčenjem ne boš sprostil prav veliko stanovanj, kot kažejo primeri. Ne moreš iti z obdavčitvami ad absurdum, a ti moram to jaz, kot levak, razlagat?

4. Kakšno vezo ima to z informacijo, ki si jo, kot funkcionalno pismen osebek, dobil iz tega članka? Tukaj si demonstriral nov niz napak, šel si ad hominem, (torej skušal diskreditirati avtorja članka), potrditveno pristranskost (taki so proti, torej imam prav) in seveda logično napako (iz tega, da ima nekdo interes, ne sledi, da je tvoje stališče pravilno- non sequitur)

Plus, še enkrat, katero nepopulistično stranko si volil, če ni skrivnost?

Svoboda ni leva niti sredinska. Če si pokvarjenec brez programa ne pomeni da si sredinski. Lahko si tudi samo nič od nič.
Sej so pokazali zdaj da nimajo nobenga problema dat komerkoli karkoli samo da ostanejo na oblasti.
Golob govori o Singapurju z nizkimi davki, v vlado pa vleče Levico, ki navija za čim večje. To pač ne gre skup niti slučajno.

Utk je izjavil:

Svoboda ni leva niti sredinska. Če si pokvarjenec brez programa ne pomeni da si sredinski. Lahko si tudi samo nič od nič.
Sej so pokazali zdaj da nimajo nobenga problema dat komerkoli karkoli samo da ostanejo na oblasti.
Golob govori o Singapurju z nizkimi davki, v vlado pa vleče Levico, ki navija za čim večje. To pač ne gre skup niti slučajno.

Tole si naj nekdo sprinta in obesi na steno, ter 3x na dan prebere.
Krepelo je prvi tak, ki bi moral to storiti.
Aljoša tudi.

Utk je izjavil:

Mogoče je pernati sanjal o zasoljenem nepremičninskem davku, kot ga ima Singapur, in sigapurskem številu muslimanov, to bi z Levico mogoče kdaj uspelo. Ali pa se je že pripravljal na to, da Levico počasi zamenja z Demokrati in Resnico. Pravi domoljubi ne moremo vedet, kaj se levakom po glavi plete.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Aljoša tudi.
Ker?
To velja za popolnoma vsakega politika in popolnoma vsako politično stranko?
Če tako misliš, potem ja, sprintaj si in obesi na steno.
Če pa misliš, da kdorkoli v politiki ni tak, potem si navaden idiot. In si vseeno lahko obesiš na steno. Zna biti, da ti bo v par desetletjih prišlo.

feryz je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Utk je izjavil:

Aljoša tudi.
Ker?
To velja za popolnoma vsakega politika in popolnoma vsako politično stranko?
Če tako misliš, potem ja, sprintaj si in obesi na steno.
Če pa misliš, da kdorkoli v politiki ni tak, potem si navaden idiot. In si vseeno lahko obesiš na steno. Zna biti, da ti bo v par desetletjih prišlo.

Ne, za Gospoda Janšo in SDS ne velja. Smo domoljubi lepo razložili razliko.

Utk je izjavil:

Glede, na to, da ti dejstvo, da nam je SDS zakuhal vse od Patrije, do TEŠ6 in nam prodajal prtičke za maske, ni pomembno, izpadeš smešen.

Zgodovina sprememb…

FireSnake je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Že v štartu je izključil 30% volje naroda. Od tu naprej ni šlo preveč gladko.

Mene tudi moti, da pernati v vlado vabi Nsi, ne pa najbolj domoljubne stranke, SDS, ki ima 30 % podpore. Hinavec pernati!

Zgodovina sprememb…

Janša komot preživi v opoziciji še 4 leta in uživa v predstavi levakov. Niti slučajno mu ni velika sila v vladi zvlečt recimo SD samo zato da postane PV.

Glede, na to, da ti dejstvo, da nam je SDS zakuhal vse od Patrije, do TEŠ6 in nam prodajal prtičke za maske, ni pomembno, izpadeš smešen.

Samo dolgotrajna oskrba nam naredi več minusa vsak mesec kot je bila cela domnevna podkupnina pri Patriji.
TEŠ6 se je podražal za 50% po Janševi vladi.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

Utk je izjavil:

Janša komot preživi v opoziciji še 4 leta in uživa v predstavi levakov.

Gospod Janša že, samo pravi domoljubi si nadaljevanja pernate katastrofe ne moremo privoščit. Pa poleg Gospoda Janše tudi dru... levakarskih prisesancev na proračun ne bi kaj dosti motilo.

Zgodovina sprememb…

feryz ::

Utk je izjavil:

Janša komot preživi v opoziciji še 4 leta in uživa v predstavi levakov. Niti slučajno mu ni velika sila v vladi zvlečt recimo SD samo zato da postane PV.
Gladka laž.
Lahko preživi tudi tako, da se razglasi za devico marijo. Kar ne pomeni, da je.

Seveda se da tudi v opoziciji krasti, ampak za velikostne razrede manj, kot v poziciji.
V politiko pa so ti ljudje šli ravno zato, da bodo lahko kradli.
Pleškotu se ura počasi izteka. Če hoče žlahti na brzino nafilati račune v tujini, mora hitro ukrepati. Drugače bo zmanjkalo časa.

feryz je izjavil:

Utk je izjavil:

Gladka laž.

Ni nobena laž. Gospod Janša preživi v opoziciji dosti lažje, kot bi mi domoljubi to preživeli. Kot je že gospod Cukjati pred leti povedal: A mislite, da bo Janez jokal? Jokali bomo mi. Tako da je jasno, da Gospod Janša ne bo vlade sestavljal zaradi sebe, ampak zaradi Slovenije in nas domoljubov, za nas se bo žrtvoval kot Kristus.

Zgodovina sprememb…

Utk je izjavil:

Ne postaja vedno mlajši, je pa res, da je zdajšnja 4 leta sedel skupaj s poslanko, ki ima videz bolniške sestre. Tole bo kar njegov zadnji mandat in tega se tudi zaveda.

Utk je izjavil:

Samo dolgotrajna oskrba nam naredi več minusa vsak mesec kot je bila cela domnevna podkupnina pri Patriji.
TEŠ6 se je podražal za 50% po Janševi vladi.

Dolgotrajna oskrba ne naredi nobenega minusa, ta denar je še kar namenski. Očitno ne veš, kaj ponavljaš za SDSovimi prasci. Je treba imeti tudi malo svojih možganov in ne slepo slediti kultu.

In pri Patriji sploh ni fora podkupnina, ampak, da so nam zaradi podkupnine nabavili škart robo po previsoki ceni. Podkupnina je samo dokaz, da je bilo to nalašč.

TEŠ6 se je za 50% podražal, zato, ker je Janševa vlada spisala pogodbo na tak način. Skratka vse podražitve kasneje so njihovo maslo, to, da slučajno niso uspeli dobiti zaporednega mandata (kot, da so ga kdaj že), je samo slučajnost. Pa tistih 50% je še celo manjši del greha, šli so postavljati termoelekrarno na premog, ko so bili CO2 kuponi že znani in je bilo jasno, da bo zadeva katastrofa v nekaj letih. Skratka 100% celotnega zneska, 1.6 miljarde, so nam s svojo koruptivnostjo in nesposobnostjo vrgli direktno v smeti.

Hecno mi je, da se po čem takem ne počutiš nategnjenega brez vazelina in še kar podpiraš sranje od SDSa. Si mogoče sam luknjal serviete?

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Utk je izjavil:

Gladka laž.

Seveda se da tudi v opoziciji krasti, ampak za velikostne razrede manj, kot v poziciji.
V politiko pa so ti ljudje šli ravno zato, da bodo lahko kradli.
Pleškotu se ura počasi izteka. Če hoče žlahti na brzino nafilati račune v tujini, mora hitro ukrepati. Drugače bo zmanjkalo časa.

Brez veze si nestrpen.
Adijo golobja hunta! Ne moremo reči, da je bilo lepo!

krepelce je izjavil:

Dolgotrajna oskrba ne naredi nobenega minusa

Čemu si pa nestrpen in še lažeš zapovrh?
Ptavzaprav, če bi jaz bil ti, bi bil glede tega raje tiho. Lažnivec en!

krepelce je izjavil:

TEŠ6 se je za 50% podražal, zato, ker je Janševa vlada spisala pogodbo na tak način.

Ponovimo, če razumem prav: to, da golobja hunta krade je kriv .... jajo? :))
Drži?

Zgodovina sprememb…

krepelce je izjavil:

Hecno mi je, da se po čem takem ne počutiš nategnjenega brez vazelina in še kar podpiraš sranje od SDSa. Si mogoče sam luknjal serviete?

Te serviete je kupil počivalšek, če se jaz pravilno spominjam.
««
64 / 64
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slaba gospodarska rast. (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
47699318 (71716) aviator

Več podobnih tem