» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0

Temo vidijo: vsi
««
51 / 54
»»

StarMafijec ::

Malidelničar je izjavil:

dronyx: ne pozabi na sidequest: ugotovili smo, da SOVA snema sedež največje opozicijske stranke? WTF?!?!?

Očitno bolj slabo, če je največja opozicijska stranka kljub stalnemu nadzorovanju ogrozila nacionalno varnost z razkritji korupcije.

Zgodovina sprememb…

harmonkar9 ::

Malidelničar je izjavil:

dronyx: ne pozabi na sidequest: ugotovili smo, da SOVA snema sedež največje opozicijske stranke? WTF?!?!?

Levake zanima samo, kaj so pri Sovi posneli, namesto da bi se vprašali, zakaj se Gospoda Janšo sploh snema!

Unilseptij ::

Kar precej verjetno se mi zdi, da so se Izraelci res dogovarjali za posel s kakšnim podjetjem... da je to podjetje nekako povezano z JJ-jem, se seveda razume samo po sebi :D, ker nihče od zunaj sploh ne ve, da obstajamo... Ker ni čisto glup, je šlo verjetno za kakšno podjetje iz tujine, itd... tukaj bo še veselo z dokazi. Tudi na Trstenjakovi so se oglasili po naključju, morda JJ-ja ravno ni bilo tam takrat, ali pa so najeli sosednjo stavbo, da je bilo blizu, tukaj je meja samo domišljija, ko smo enkrat pri obveščevalcih, vohunih, itd.

dronyx ::

Malidelničar je izjavil:

Če jim to uspe kako dokazat, so izvlekli praktično maksimum iz te zmešnjave. Mogoče ima Black Cube za konec še kakšnega jokerja in so še komu nastavili mimogrede past? Pri Izraelcih jaz ne bi bil preveč samozavesten, zato se tudi Sova verjetno ni hotela izpostavljati. Po moje so jih prisilili.

Malidelničar ::

dronyx je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Če jim to uspe kako dokazat, so izvlekli praktično maksimum iz te zmešnjave. Mogoče ima Black Cube za konec še kakšnega jokerja in so še komu nastavili mimogrede past? Pri Izraelcih jaz ne bi bil preveč samozavesten, zato se tudi Sova verjetno ni hotela izpostavljati. Po moje so jih prisilili.

Bomo videli, če bodo objavljeni še kakšni prisluhi.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

bbbbbb2024 ::

dronyx je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Ok jaz ne štekam nič več ... Kaj DAFUQ dela SOVA? Zakaj so v štorijo vpleteni nevladniški (!) Muki, Nika in Mladina?

Jaz mislim da so se bali Mossada, ker če se oni vpletejo, pa ne bodo špageti za poslovno kosilo. Verjetno je bila sprva ideja, da za messengerja izberejo to bizarno trojico. Ampak očitno učinek ni bil tak, kot so hoteli, poleg tega pa je vse skupaj izpadlo absurdno, ker se je slutilo, od kje jim te informacije. Black Cube in Mossad so po moje del Izraelske obveščevalne druščine, tako da to ni kar neka firma, kot morda kdo misli.

Je pa narod po temle sigurno še bolj razdeljen, kot je bil do sedaj. Tu ne obstaja undo.

Ne verjamem niti besede, kar sta rekla Muki in Kolačeva. Zame je tako, kot da avion sploh ne obstaja, kamoli, da je pristal v LJ.

O vsem skupaj nimam mnenja.

Poglej, vsaj za Kolačevo velja, da se ženska pa res razume na vse. Pa kako sebe vsaj malo ne samoomejuje? Vohuni se sprehajajo sem ter tja po Brniku in Kolačeva ima o tem mnenje in trditve? In to trosi okrog?

Pa Kolačeva ne uspe narediti izpita za avto po 8 poskusih. Ve pa o vohunih v LJ?

Pa jaz ne morem verjeti, da ljudje to gledajo 1 sekundo na TV ali Internetu.

Zdrava pamet vam pove, da si bodisi zmišljuje, ali pa trosi okrog anonimno izmišljotino/trač. Jaz to, kar dobim za podatkov od ljudi, ki imajo doktorate in delajo za službe 10+ let, ter znajo 4+ jezike - preverjam. Tu bi pa naj verjel na pladnju servirano od ene Kolačeve?

Zgodovina sprememb…

CharlieKK ::

Kolačeva je vnukunja člana Foruma21 tesnega prijatelja Kučana, seveda je to zgolj naključje kajne, veliko jih je zadnje čase.. druga kasta pač iz druge galaksije, model prosim.. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CharlieKK ()

endelin ::

A se že ve kdo je snemal? Korupcija tako ni več pomembna tema dandanes. :))

Se bo pokazalo posnetke v Bruslju zakai smo nekateri izgubili zaupanje v to državo in bomo delali samo še na črno?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

endelin ::

Mislim, da bo Golob v bruslju težko argumentiral vpletanje v volitve, če gre na posnetkih za definicijo korupcije. Konec koncev so zaradi tovrstnih zadev v eu že padale vlade (seveda v demokraticnih ureditvah, ne pri nas, pri nas se lovi tiste ki opozarjajo). Good luck Golob ob predvajanju "posnetkov korupcije v tujini" na hkratno sklicevanje da gre za vpletanje v volitve;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

floyd1 ::

endelin je izjavil:

Mislim, da bo Golob v bruslju težko argumentiral vpletanje v volitve, če gre na posnetkih za definicijo korupcije. Konec koncev so zaradi tovrstnih zadev v eu že padale vlade (seveda v demokraticnih ureditvah, ne pri nas, pri nas se lovi tiste ki opozarjajo). Good luck Golob ob predvajanju "posnetkov korupcije v tujini" na hkratno sklicevanje da gre za vpletanje v volitve;)

Se strinjam, pri nas lahko minister govori celo o tem, da je neumno plačevat davke in da so "glupi", pa "nikomu ništa", PV pa se očitno strinja. Banana država, ti rečem. Edino še janezek, ki res ne mara korupcije, bo to vse porihtal.

Če drži ta verzija zgodbe, kot so jo razkrinkali hobi protiobveščevalci Mekina, Muki in Nika, potem je moja (laična) ocena, da Black Cube delo opravi dobro in kvalitetno, saj jih razkrinkali pri samem dejanju očitno niso, cilj akcije pa dosežen, če se je želelo prikazati obseg korupcije in delovanje globoke države. Manjka samo še en od obljubljenih šestih posnetkov, ampak do volitev je še par dni (tiste štiri bonus so dodali po moje da nahajajo in dodatno strašijo). Nekaj čisto drugega pa kako se pridejo menit za posel. To pa popolni amaterizem, da ti vzame sapo. V državo, ki je odkrita sovražnica Izraela, priletijo s privat avionom in to večkrat, pod pravimi imeni in se celo kar odpeljejo na sedež domnevnega naročnika. Tu se pa opazovalcu zdi, kot da so namerno želeli, da jih odkrijejo, da slučajno ne bi bilo dileme, s kom so imeli opravka. Vprašanje pa tudi, kdo je tu res naročnik in koliko ga je ta operacija stala. Nenazadnje, naročnik bi bila lahko tudi Izraelska vlada. V tem primeru bi lahko SDS služil potem samo kot nek posrednik in pomoč pri operaciji. Če so v SDS sami zbrali denar za tole, potem pa očitno primež globoke države kljub vsemu ni tako trd in se pri nas da dobro zaslužit tudi kot opozicija.

Če nekoliko karikiram, jaz sem pri teh Black Cubih dobil občutek, kot da imaš opravka s prof. dr. matematike, ki pravilno izračuna na pamet poljuben trojni integral, ko je pa potrebno sešteti dve celi števili, manjši od pet, pa vedno napačen rezultat. :8)

V nedeljo so pa volitve, ki ne morejo spremeniti ničesar. Kot sem že večkrat zapisal in to trdim še vedno, ta sistem je bil načrtovan že ob nastanku te države tako, da ga ne moreš spremeniti z volitvami, ker volitve na delovanje sistema nimajo večjega vpliva. Zamenjajo se samo obrazi, ki sistem izkoristijo in si napolnijo žepe. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

Utk ::

Tudi če je vse res, povezava med podjetjem in posnetki ni nikjer niti omenjena.
Nikjer ni omenjeno da so nekateri posnetki nastali veliko prej.

Nekdo si je izmislil da so zadaj Izraelci, in ker se je Janša srečal z nekimi Izraelci, je zdaj stvar kao dokazana. A ni to krožni dokaz?

Tretje je pa to, tudi če so bli (ti) Izraelci, tudi če jih je naročil Janša, kaj točno je narobe s tem? Fizične osebe so snemale fizične osebe, nobenih uradnih oseb, ki so govorile o korupciji oblasti. V vseh drugih državah bi dobili medaljo tisti, ki so to naročili in tisti, ki so izvedli. To ni vpletanje v volitve, ampak razkritje korupcije.

Če Sova to spremlja, zakaj ne spremlja kako tujci nosijo 10% Jankoviću, pa njegove povezave z Dodikom, Vučićem, volitvami dol, gen-ijem, itd.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

vke4XC ::

Return to 'office' - in pomembno samo zadnjih 14 dni, prej smo tako 'vsi vedeli'...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: vke4XC ()

c3p0 ::

"Brez izmikanja". A cepec namesto na soočenje, odleti v Bruselj.

kriptobog ::

Utk je izjavil:

Tudi če je vse res, povezava med podjetjem in posnetki ni nikjer niti omenjena.
Nikjer ni omenjeno da so nekateri posnetki nastali veliko prej.

Nekdo si je izmislil da so zadaj Izraelci, in ker se je Janša srečal z nekimi Izraelci, je zdaj stvar kao dokazana. A ni to krožni dokaz?

Tretje je pa to, tudi če so bli (ti) Izraelci, tudi če jih je naročil Janša, kaj točno je narobe s tem? Fizične osebe so snemale fizične osebe, nobenih uradnih oseb, ki so govorile o korupciji oblasti. V vseh drugih državah bi dobili medaljo tisti, ki so to naročili in tisti, ki so izvedli. To ni vpletanje v volitve, ampak razkritje korupcije.

Če Sova to spremlja, zakaj ne spremlja kako tujci nosijo 10% Jankoviću, pa njegove povezave z Dodikom, Vučićem, volitvami dol, gen-ijem, itd.

Kaj pa če je vse skupaj naročil kar Golob sam, sedaj pa igrajo žrtev? :)) Jaz dvomim, da je sploh kdorkoli naročil to od Izraelcev in da so dejansko to počeli Izraelci. Nekje se je omenjal tusi slovenski akter, ki ga bežno poznam in bi prej rekel, da je on izvedel prisluškovalno operacijo. Dela pa trenutno z Logarjem. V preteklosti je že sodeloval z drugimi strankami v volitvah, ampak vedno iz ozadja, nikoli politično aktivno.

kriptobog: mah ne verjamemm zakaj bi naročil operacijo, v kateri se samoinkriminiraš?

feryz ::

Mogoče bo pa apendiksu 10 sam presvetli janez.
Lahko da so tudi njega peljali scat, ampak se pač ne spomni.
Leta in te fore. Saj politiki ne vejo če so pošto dobili včeraj, kaj šele kaj se je decembra dogajalo.

kriptobog ::

Malidelničar je izjavil:

kriptobog: mah ne verjamemm zakaj bi naročil operacijo, v kateri se samoinkriminiraš?

Ker nikogar ne zanima vsebina? Saj vidiš kaj se dogaja. Linč opozicije, češ da so naročniki

Daniel ::

Ni to nič novega v tej državi. Kdor kontrolira medije, kontrolira tok informacij.
Verjetno zgledi iz rusije vlečejo, tam se vlado ravno tako poslužuje podobnih prijemov.

FireSnake ::

bbbbbb2024 je veliko pred drugimi:
- govoril o izraelcih
- govoril, da je golobja hunta pripravljena na štart, da bi vladala še naprej z razglasitvijo izrednega stanja
- da bi lahko N5H1 dobil jeklene zapestnice

1/3 se je že uresničilo.
od ostalih 2/3 pa govori vedno več ljudi.

Rokavice dol, tole bo treba sfajtat. Če namreč dobro pomislim, ima Robert Golob izjemno in čisto realno priložnost, da postane prvi premier v zgodovini te podalpske doline, ki ga bodo iz kabineta namesto z rožami elegantno pospremili z jeklenimi zapestnicami. Že nekaj dni kot pokvarjen gramofon ponavljam, da je vsa ta bizarna predstava, ki smo ji trenutno priča, le ogrevanje za razveljavitev volitev. In to ni več le teorija zarote iz lokalnega bifeja, ampak hladno dejstvo. Ko do tega pride, bo skrajni čas za tisti pravi, surovi "reset" sistema. Ctrl+Alt+Del. Treba bo prerezati popkovino, ker s to politično kripo, ki ji nenehno odpada kolesje, preprosto ne moremo več naprej.

In roko na srce, ta epilog si počasi že pošteno zasluži. Scenarij, ki ga trenutno živimo v tej državi, bi namreč v Hollywoodu gladko zavrnili v prvem branju, češ da je zadeva preprosto preveč trapasta in žali inteligenco gledalca. Še Dan Brown bi ob branju našega političnega zapleta odložil nalivno pero, se prijel za glavo in rekel: "Poslušajte, fantje, dajte no mir ... Tole s prostozidarskimi ložami, ki naj bi prek Anžeta Logarja reševale Roberta Goloba? Lepo vas prosim, to je pa celo za moj okus malce preveč za lase privlečeno!"

Ampak v naši absurdni greznici je to očitno čisto navadna sreda. Samo poglejte to mojstrovino: generalna sekretarka vladajoče stranke mirno razlaga, kako je Bratuškova menda pospravila 2,5 milijona evrov od drugega tira. Potem imaš sestanek odvetnice, kjer se od investitorja hotela pričakuje 10-odstotni "ulični davek" za Jankovićevega sina, samo da dobi gradbeno dovoljenje. Naš genialni premier pa medtem prek državnih podjetij kupuje PR tekste za 8 jurjev na in si potihem pripravlja teren, kako bo ob neizogibnem volilnem polomu elegantno privatiziral GEN-I. In če mislite, da ne more biti bolj bizarno - imamo še uhajanje zaupnih dokumentov, zlorabo preiskovalnih komisij in seveda Žavbija, ki se po parlamentu igra skrivalnice z Milenami.

Stoletja smo kot narod mojstrsko skrivali prašiče in kradli pred tujimi cesarji. Ironija je, da smo zdaj končno na svojem in ... okradli smo sami sebe. Kakšen zgodovinski dosežek! V vsaki državi severno od Šentilja bi ob tretjini teh informacij tulile policijske sirene, vlada bi padla pred popoldanskim čajem, zapor na Dobu pa bi imel dan odprtih vrat. Pri nas pa nič. Zato, ker sodna praksa za krajo javnega denarja očitno sploh ne obstaja. Priložnost pač dela tatu, in ko ni sankcij, je bife odprt za vse z dobrim želodcem.

Levi, desni, srednji ... sploh nima veze. Tukaj se moramo strinjati vsi: to ni več politično vprašanje, to je čisti mafijski posel. Ta vlada bo šla v učbenike kot zlati standard za totalen amaterizem in disfunkcionalnost. Čas je za popoln reset sistema in prerez popkovine. Če tega ne naredimo zdaj, predlagam, da na mejo postavimo tablo: "Dobrodošli v cirkusu. Vstopnine ni, vam bomo pa na izhodu vzeli denarnico."

Vir.
Jaz upam, da N5H1 v nedeljo pokadi. Pa kakršne koli scenarij se odvije.
Namesto na soočanje se je šel, snežinkica ena, jokcat v Bruselj ;((
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

feryz je izjavil:

Mogoče bo pa apendiksu 10 sam presvetli janez.
Lahko da so tudi njega peljali scat, ampak se pač ne spomni.
Leta in te fore. Saj politiki ne vejo če so pošto dobili včeraj, kaj šele kaj se je decembra dogajalo.

Po neuradnih nepreverjenih informacijah od neznanega vira naj bi poskušali Izraelci ujeti tudi Gospoda Janšo, ki jim je pa takoj povedal, da on preveč ljubi Slovenijo, da smo (razen levakarskega krivosodja) pravna država, da on pri korupciji ne sodeluje in da naj namesto tega poskusijo pri levakih.

johnnyyy ::

dronyx je izjavil:

Je pa narod po temle sigurno še bolj razdeljen, kot je bil do sedaj. Tu ne obstaja undo.

Hja, če je bil nekomu cilj destabilizirati našo državo, mu je to uspelo.

Korupcija v stabilnih nivojih nikoli ne koristi narodu.

johnnyyy: ja v bistvu če deluješ tako kot Golobova vlada, ki mednarodno podpira terorizem in neke shady akterje, potem ni čudno, da kot država postaneš tarča.
Slovenija v tujini ni dojemana kot zanesljiv partner in smo jo pač fasali.
S tem, da to se po mojem ne bo končalo in bo tega lahko še več, če se bo razno "Hamasovanje", "iranovanje" in "Putinovanje" še naprej nadaljevalo.

johnnyyy ::

Malidelničar je izjavil:

johnnyyy: ja v bistvu če deluješ tako kot Golobova vlada, ki mednarodno podpira terorizem in neke shady akterje, potem ni čudno, da kot država postaneš tarča.
Slovenija v tujini ni dojemana kot zanesljiv partner in smo jo pač fasali.
S tem, da to se po mojem ne bo končalo in bo tega lahko še več, če se bo razno "Hamasovanje", "iranovanje" in "Putinovanje" še naprej nadaljevalo.

Mah, jaz bi rekel, da so kar vsi isti ali pa precej podobni. Glavno vprašanje pa je, kako nas vidi tujina - ločijo med našo levo in desno opcijo? Ali smo pač Slovenci vsi isti.

roCkY ::

roCkY je izjavil:

https://www.zanima.me/novomeski-ortoped...

Čakaj, N5H1 laže, kot pes teče?
Že 58265310-tič? ;((

Dejansko pa bo privatizacija, da si bodo ljudje operacije plačevali, če bo zdajšnji sistem, ki ga je vzpostavila Golobova vlada, obveljal.

To sem pa jaz rekel takoj, ko je pernati bedak dal zdravnikom ultimat.
In tega je že dolgo nazaj.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FireSnake ()

Aha, kuštravec laže, goljifivi dohtar pa resnico govori.
Kako preprost je ta svet!

V resnici sta oba enaka lažova.

Gospod doktor je bil spoštovan dvosistemski zdravnik, zdaj ga je pa pernati prisilil v privatizacijo, kjer ga država več ne bo ovirala. Tako pernati uničuje naše dvosistemsko zdravstveno sodelovanje

Zgodovina sprememb…

Od doktorja, ki je očitno dober kirurg, je vsak neka korist, četudi bi lagal. Od Goloba...

feryz je izjavil:

Aha, kuštravec laže, goljifivi dohtar pa resnico govori.
Kako preprost je ta svet!

V resnici sta oba enaka lažova.

Ampak skozi črno-bela očala se to ne vidi.

Je pa večina točno takih forumskih pametnjakovičev zdaj vsaj trumpa nehala hvalit, tak da nekam smo že prišli. Še kakih 50 let, pa bodo prišli k pameti.

Ne bi rekel, da ga je prisilil v privatizacijo.
Kolikor je meni znano, je dohtarjeva trenutna institucija daleč od privatizma.
Zgolj kanalizacija davkov v privat roke.

A sploh obstaja v sloveniji privat dohtarija?
Vsaj eden, privat, privat?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

c3p0 je izjavil:

Od doktorja, ki je očitno dober kirurg, je vsak neka korist, četudi bi lagal. Od Goloba...

Tako kot je ta dober kirurg delal, je bila podobna korist, kot če bi vrhunski programer (za dober denar) ceste pometal. Ceste bi res bile čiste, ampak... popolnoma zapravljen potencial.

To je članek iz leta 2023. Po njegovih ugotovitvah bi država z izkoreninjenjem korupcije lahko prihranila približno 3,5 milijarde evrov na leto.

Leta 2026 pa se izkaže, da tisti, ki vodijo državo, hkrati korupcijo tudi omogočajo ali celo vodijo -- korupcijo, ki davkoplačevalce stane teh istih 3,5 milijarde evrov letno. To ne trdijo politični nasprotniki, temveč to povejo oni sami in njihovi pajdaši.

Kot da to samo po sebi ne bi bilo dovolj šokantno, ne vidimo nikakršnega odziva državnih institucij -- ne policije, ne tožilstva, ne sodstva, ne kpkja. Ne medijev. Nasprotno: prepričujejo nas, da vsebina prisluhov ni pomembna, temveč naj bi bil problematičen način njihovega nastanka. Kot da bi bilo takšne izjave sploh mogoče dobiti na "legalen" način.

Pogrešam odziv javnosti. Ne zaznam protestov, nevladne organizacije molčijo mediji so tiho -- kot da čakajo navodila, kako naprej. Ko je oddaja Tarča začela razkrivati to isto korupcijo, je bila preprosto ukinjena.

Edino, kar preostane dobronamernemu davkoplačevalcu, so volitve.

p.s. naslednji vladi predlagam, da s podjetjem Black Cube država sklene posel na celoten mandat.

Vir:

c3p0 je izjavil:

Levaki mislijo, da nas domoljube zanima, ali laže eden ali drugi ali oba. Nas zanima, da pernati ne zna operirat.

Tudi od kuštravega je velika korist.
Verjetno kar za veliko ljudi.

Kot da to samo po sebi ne bi bilo dovolj šokantno, ne vidimo nikakršnega odziva državnih institucij -- ne policije, ne tožilstva, ne sodstva, ne kpkja.

Nekdo je na X objavil seznam PR-ovcev na KPK. Na seznamu so bile štiri zaposlene, vse v nazivu svetnica. KPK je pa v boju proti korupciji storila kaj v tej državi, kjer naj bi znašal letni obseg korupcije 3,5 MRD evrov? ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: dronyx ()

floyd1 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Tako kot je ta dober kirurg delal, je bila podobna korist, kot če bi vrhunski programer (za dober denar) ceste pometal. Ceste bi res bile čiste, ampak... popolnoma zapravljen potencial.

Da da, moral bi delati 24 ur na dan, ker si ti tako rekel. Sicer levičarja, ki bi rabil ortopeda še nisem srečal. Tako, da razumem od kje si to potegnil.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

feryz je izjavil:

Tudi od kuštravega je velika korist.
Verjetno kar za veliko ljudi.

Tako logiko lahko potem raztegnemo na vsakega wannabe in pravega diktatorja.

Saj točno tako je.
Kuštravec in kompanija že vejo, da imajo od njega ogromno korist.

Tebe pa itak nihče nič ne vpraša.

BTW ste opazili kdo se zadnje čase nič več ne oglaša? Mislim, da je nekdo dobil opozorilo, v smislu teh posnetkov. Privat morda celo preview, kaj je lahko naslednja objava.

Ker noben politik ni čist, je pridobivanje spornih materialov le stvar vztrajnosti in prikritih metod opazovanja, kar tuje agencije pri tej varnostno neizobraženi srenji zlahka opravijo. Let, hotelček in porcija špagetov pri večini zadostuje. Se niti ne rabiš it nekih naprednih metod, vdorov, nameščanja prisluškovalnih naprav. Dober tek.

Agenta Njoka in Muki sta zadeva nato izkoristila za napad na opozicijo in dvom v legalnost volitev. Pernati je tudi onboardan in šel dalje v Bruselj molsti zadevo. Čelavemu seveda ne koristi, da se je dejansko sestal z osumljenimi, čeprav v kak čisto drug namen. Špijonske operacije se pač ne naročajo, niti ne plačujejo vsem na očesu.

Potrebno je zadevo opazovat širše. Če objav več ne bo, ali se bodo tikale manj pomembnih ljudi, je vsaj meni zadeva jasna. Oni so svoje dosegli, slovenčki pa se naj dalje igrajo v dreku, ki ga je operacija sproducirala kot collateral damage. Npr. žirafa spoznava pur-pen in njegove aplikacije.

Material se seveda hrani za naprej, če bo potreba. Osebe so dobesedno njihove in bodo plesale, kot bodo oni igrali. Šolski primer kako narediš dvojnega agenta.

IMO seveda.

c3p0: hm, Jankovič?

Utk ::

NPM, Boštjančič, Tina, jih je kar nekaj tiho.

FireSnake je izjavil:

bbbbbb2024 je veliko pred drugimi:
- govoril o izraelcih
- govoril, da je golobja hunta pripravljena na štart, da bi vladala še naprej z razglasitvijo izrednega stanja
- da bi lahko N5H1 dobil jeklene zapestnice

1/3 se je že uresničilo.
od ostalih 2/3 pa govori vedno več ljudi.

Jaz sem bil na seriji enih šolanj, teamworking, tehnike vodenja, pogajanja, Meni je bilo to iber zanimivo.
V grobem, kako se pogajaš, kakšna je tvoja poziija, pozicija nasprotnika, ipd.

No obravnavali pa smo tudi odklone človeške psihe: psihopati, sociopati, narcisi, bipolarna motnja, šizofrenija
Te odklone smo obravnavali iz vidika, ker tehnike pogajanja v glavnem primejo na racionalnih in prisebnih ljudeh. Na teh ljudeh z odkloni pa le redko, če sploh.
Kako npr. spoznaš narcisa, kako spoznaš sociopata, ipd.

No, Golob je sigurno in narcis in sociopat. Golobu stat tam z množico manjvrednih politikov, ter na vsake toliko dobi vprašanje, to je zanj žalitev. Njemu kot narcisu paše, da mu novinar 1:1 postavlja vprašanja, prijazna, kjer on potem iz moda razlaganja preide v mod - jaz temu rečem soljenja pameti - drugim.

Sociopata pa spoznaš po tem 'metanju čez ramo'.

Če sociopat, kot je on, da na tehtnico dobrobit in vladanje njega, na drugo stran pa vse, dobrobit vseh ljudi, živali, rastlin, podjetij.

On se gladko odloči zase, ter požge celo državo.
Vprašanje je samo, kje bodo drugi spoznali, da je pa skrajna meja njegove narcisoidnosti in predvsem sociopatije.

To je sedaj recimo, če bodo vložili tožbo, na ničnost volitev, ali ne. Na eni strani je sedaj folku jasno, kdo je Golob, na drugi strani pa bodo vseeno dobili 10 poslancev, recimo. To je vendarle nekaj, to se da em vladati em živeti v opoziciji. SD bi si obliznila prste za 10 poslancev.

Golob bi to zaradi sebe, gladko vse miniral. Zdaj je vprašanje drugih v GS, če bodo stopili na bremzo. Boštjančič je recimo ful racionalen in on bo gladko stopil na bremzo.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024: recimo en vidik si dobro izpostavil - Golobova psihopatija, ki se je kazala že, kako so obvladovali preko Vukovićke trenutno poslansko skupino GS.
Vprašanje je kakšen vetting kandidatov so tokrat naredili za volitve.
Oz. ali lahko Golobova psihopatija tudi na začetku/sredi novega mandata sproži, da bo iz poslanske skupine izgubil kakšnega bolj normalnega, ki razmišlja s svojo glavo - kot tisti Tine Novak, ki je prestopol k Logarju.

Malidelničar je izjavil:

bbbbbb2024: recimo en vidik si dobro izpostavil - Golobova psihopatija, ki se je kazala že, kako so obvladovali preko Vukovićke trenutno poslansko skupino GS.
Vprašanje je kakšen vetting kandidatov so tokrat naredili za volitve.
Oz. ali lahko Golobova psihopatija tudi na začetku/sredi novega mandata sproži, da bo iz poslanske skupine izgubil kakšnega bolj normalnega, ki razmišlja s svojo glavo - kot tisti Tine Novak, ki je prestopol k Logarju.

Psihopatija je, sicer, odklon - a veliko bolj nevaren. Študije kažejo, da je pogosto gensko pogojen. Psihopat te je zmožen ubiti. Sociopat ne. Škodil ti bo, zaradi svoje koristi.

Sociopati imajo nek svoj ratio v sebi, psihopati te iz zabave ubijejo in ni nobenega ratia.

Operacija Black Cube mi postaja čedalje bolj sumljiva. Včeraj so nam obljubljali veleizdajo in največjo afero v zgodovini države, danes ni v medijih skoraj ničesar več. Šest posnetek še vedno ni objavljen. Tudi to je sumljivo. Če bi obstajal Booking za firme, bi jim dal gladko eno zvezdico, ker so obljubljali na začetku šest posnetkov. Take firme jaz ne morem priporočat nikomur. Lahko da imajo res kaj neprijetnega o njih in so se zmenili, da to ne pride ven če oni nehajo objavljati svojih skritih kamer. To je potem nateg. Bom pa predlagal, da Muki in Nika Kovačeva dobita najvišje državno odlikovanje, ker nenazadnje sta nategnila Izraelske obveščevalce, ki uživajo v svetu sloves. Ne vem pa tudi, ali smo še vedno sovražnik Izraela? Danes ne moreš nikomur več zaupat! Razočaran, da ne znam opisat. Poleg tega se pa očitno sploh še ne ve, koliko je to vse skupaj stalo in kdo je zadevo zares plačal.

Daniel je izjavil:

floyd1 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Da da, moral bi delati 24 ur na dan, ker si ti tako rekel. Sicer levičarja, ki bi rabil ortopeda še nisem srečal. Tako, da razumem od kje si to potegnil.

Ne, sploh ne razumeš, ostali napisani debilizmi pa niso niti vredni, da bi si s tem mazal roke 8-).
Od "dobrega" kirurga pač pričakuješ malo več kot (večinoma) dopoldansko prenaročanje enostavnejših posegov na svoj "popoldanski s.p.".

floyd1 je izjavil:

Daniel je izjavil:

floyd1 je izjavil:

c3p0 je izjavil:

Ne, sploh ne razumeš, ostali napisani debilizmi pa niso niti vredni, da bi si s tem mazal roke 8-).
Od "dobrega" kirurga pač pričakuješ malo več kot (večinoma) dopoldansko prenaročanje enostavnejših posegov na svoj "popoldanski s.p.".

Prosim pojasni kako lahko "dober" kirurg opravi več posegov, kot jih bolnišnica plača (oz. dobi plačane od zzzs)? Ker njega ni omejevalo to, da ne bi želel delati ampak to, da mu niso plačali asistenk ob posegih. Sam pa ne more operirati. Vsaj tako sem razumel zadevo. Bolnišnica je imela kvoto, celo podal je predlog, da bi to kvoto razširili, pa je bil predlog zavrnjen. Tudi če so zate debilizmi, zakaj zavajaš in lažeš?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Daniel ()

Danes sem slišal ob kavi, da naj bi bili Izraelci tudi na Gregorčičevi in da naj bi imeli posnetke, ki kompromitirajo tudi PM. Zahtevali pa naj bi umik podpore tožbi proti Izraelu. To sem slišal od nekoga, ki ni ravno Mikstone, torej zadeva ni nujno izmišljotina. Menda naj bi imel SDS o tem tudi tiskovko. Če to drži, potem upam da imajo kaj več konkretnih dokazov, kot smo jih videli do sedaj.
««
51 / 54
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Problemi človeštva
21613754 (2371) bm1973
»

Zrelostni izpit vlade

Oddelek: Loža
322172 (374) WizzardOfOZ

Več podobnih tem