Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 5.0
Temo vidijo: vsi
harmonkar9 ::
Prepzno in predrago, sploh nočem pomislit, koliko bolnih dojenčkov je umrlo na tleh v Omanu medtem zaradi pernatega in fajonke
denabiker ::
Evo pa je prvo letalo že doma. Čestitke vladiže?![]()
čestitke vladi?
odlični zadnji, važno je sodelovati.
ipak poberejo 45% plače, 22% ddv, pa še kaj... menda plačujemo s tem tudi take stvari.
Pravijo, da je bilo kaotično organizirano, pa vsi so imeli prednosti, Slovenci ta zadnji. Itak, Italijani super organizacija, prav tako Avstrijci, tudi Srbi prej,...Slovenci pa enkrat bo avion ob x uri, pa ga ni bilo, pa bo avion ob y uri, pa ga ni bilo, pa bo avion čez x ur, pa spet ga ni bilo....Če pa je to sam golob organiziral, potem pa je to razumljivo.
c3p0 ::
Ker je to SLO politika, kjer ne iščeš poceni in hitro, ampak kjer bo nekaj padlo v nek žep. Dodaš še ščepec nesposobnosti zaradi negativne selekcije in dobiš to godljo. No, vemo kdo ne bo volil več Tanje in pernatih. Ali pač.
Wrop ::
Končno se je Maljevac postavil pred hiško, ki so jo po prvotnih načrtih hoteli narediti za 50k.
Prioriteta so mladi, tako da so odprli, ne samo eno, ampak kar dve novi hiški.
Smo že bližje 30000 novih stanovanj do konca mandata. 700 na uro, pa smo na cilju.
Smo že bližje 30000 novih stanovanj do konca mandata. 700 na uro, pa smo na cilju.
Nimajo cajta delat, še šef vlade nima časa, itak mu dol visi za nas, saj se vsi to pogovarjajo, on bi užival življenje, sem ter tja skakal, kot je bil navajen na Geniju, najbolj tečno mu pa je biti v parlamentu,se pripravit za intervju, ..itd. vse mu gre na K, to se čuje iz najbližjih virov šefa vlade.. za denar ni problem, si je na takšen in drugačen način pridobil kupe milijonov, tudi sedaj v vladi si je porihtal biznise za naprej, kjer bodo spet milijoni pritekali. Ampak na eno veliko žalost mora furat to svobodo naprej pa se pripravljat na nove volitve, ker ne moreš sedaj vse pustit in iti ven.
primoz4p ::
Končno se je Maljevac postavil pred hiško, ki so jo po prvotnih načrtih hoteli narediti za 50k.
Smo že bližje 30000 novih stanovanj do konca mandata. 700 na uro, pa smo na cilju.![]()
Stopnice so pa pomeri dojenčkov...
Malidelničar ::
KAJ PA TOLE?
Po napadu z ostrimi predmeti policija streljala: oseba na kraju umrla
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
Po napadu z ostrimi predmeti policija streljala: oseba na kraju umrla
https://www.24ur.com/novice/crna-kronik...
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Terorizem pod pernatim se nadaljuje, verjetno spet dolge kolone migrantov na mejah, ampak levaki skrivajo.
chucki ::
Klošarska ljubljana pač. Polno zombijev okol in danes so končno enega eliminirali.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Klošarska ljubljana pač. Polno zombijev okol in danes so končno enega eliminirali.
A so kakšne info za koga gre?
Kdo je streljal - je res policistka?
Zakaj niso ciljali noge/ramo?

mtosev ::
Na 24ur piše tole: Policisti so popoldne posredovali na nujni intervenciji na območju ljubljanskih Most, kjer naj bi oseba ogrožala življenja mimoidočih in nato z ostrimi predmeti napadla še policiste. Policija je osebo opozorila, naj preneha z napadom, vendar tega ni upoštevala in jim je grozila, zato so policisti proti njej streljali.
Rip.
Rip.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
Se mi zdi, da je Policija zadnja leta preveč pod stresom.
Ker očitno država nima nadzora.
Zato tudi policisti na terenu, in-line-of-fire ne delujejo trezno in potem pride do tragedij. Recimo to bi moral biti avtomatizem, da se strelja v okončine in ne v telo/glavo.
Zato tudi policisti na terenu, in-line-of-fire ne delujejo trezno in potem pride do tragedij. Recimo to bi moral biti avtomatizem, da se strelja v okončine in ne v telo/glavo.
StarMafijec je izjavil:
A če mahaš z nožem, te kar ubijejo?
Ne na tortico te peljejo, debil.
Malidelničar je izjavil:
Se mi zdi, da je Policija zadnja leta preveč pod stresom.
Pooblastila so že 100 let enaka, da v primeru neposrednega napada lahko uporabiš strelno orožje. Danes je nekdo imel jajca in to pooblastilo uporabil.
Malidelničar je izjavil:
A so kakšne info za koga gre?
Kdo je streljal - je res policistka?
Zakaj niso ciljali noge/ramo?
Strelja se vedno v predel prsi, ker je to največja točka osebe in imaš največ možnosti da zadaneš.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chucki ()
chucki: morda ampak policist naj bi znal meriti. Prsa so delikatna IMHO in zdaj imamo tragedijo.
Je pa morda težava, da je streljala policistka - morda ženske niso primerne za policijsko delo na terenu, ker ne znajo odreagirati pod stresom.
Je pa morda težava, da je streljala policistka - morda ženske niso primerne za policijsko delo na terenu, ker ne znajo odreagirati pod stresom.
NEPREVERJENO (!!!):
Ustreljeni naj bi bil Peter Kobal.
Fant iz incidenta z nožem na Bavarskem dvoru.
https://ljubljanainfo.com/novica/lokaln...
https://www.dnevnik.si/novice/kronika/e...
Prekratka doba zapora za delinkventa? Napaka sistema?
Ustreljeni naj bi bil Peter Kobal.
Fant iz incidenta z nožem na Bavarskem dvoru.
https://ljubljanainfo.com/novica/lokaln...
https://www.dnevnik.si/novice/kronika/e...
Prekratka doba zapora za delinkventa? Napaka sistema?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
pa to ne moreš verjeti, da streljajo na enega pubeca s psihicnimi tezavami, ko ga onesposobiš v trenutku. Kakšne loleke imamo mi, včasih ko sem še treniral, bi ga imel za 5 sekund na tleh.
PROTEINSKI ::
Pravilno so naredili. To je šola za druge paciente. Če nočeš na psihiatrijo, nimaš kaj mahat z noži po mestu. Enostavno šus in gotovo. Če bi pa štihnil, tri ali štiri, kaj pa bi potem?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PROTEINSKI ()
Wrop ::
Imel bi ga na tleh, pa nož med rebrami tudi.
Smo videli v Nemčiji, kako je kirurg enega policaja operiral.
Če je to res tisti, ki je že nekaj let nazaj delal zdrahe, kdo ga je izpustil med ljudi? Treba ga bo poklicati na odgovornost.
Smo videli v Nemčiji, kako je kirurg enega policaja operiral.
Če je to res tisti, ki je že nekaj let nazaj delal zdrahe, kdo ga je izpustil med ljudi? Treba ga bo poklicati na odgovornost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wrop ()
StarMafijec ::
StarMafijec je izjavil:
Ne na tortico te peljejo, debil.
Sicer je to ad hominem odgovor. Vseeno odgovarjam.
Gre se za to, da je to domnevno prekoračen silobran.
Razmislite, kaj bi se zgodilo, če bi vam nekdo vdrl v stanovanje, pomahal z nožem, a v bi ga ustrelili.
Kaj bi se zgodilo z vami?
enavlaka ::
Fanta bi mogl zdravit namest šusnt
Sej so policaji in menda usposobljeni za take dogodke
Jajca je mel.
Ti si res biser.
Pooblastila so že 100 let enaka, da v primeru neposrednega napada lahko uporabiš strelno orožje. Danes je nekdo imel jajca in to pooblastilo uporabil.
Jajca je mel.
A policaj ga bo zdravil? Kaj je sploh delal na prostosti? Očitno ni bil ozdravljen.
Da ne omenjam idej za kavbojske prijeme: ustreliš ga v roko, da nož odleti in v nogo, da ne more več laufat. On ta čas mirno stoji in gleda kaj se bo zgodilo. Okončin tudi ni problem zadet, sploh če se hitro premikajo. Kavč teoretiki.
V resnici pa, če gledaš kak posnetek iz USA, kjer imajo policaji body-came, vidiš kako gre to v resnici. Ustreli ga 5x in tip v tisti maniji še vedno z nožem charga nanj in ga tudi poreže.
Da ne omenjam idej za kavbojske prijeme: ustreliš ga v roko, da nož odleti in v nogo, da ne more več laufat. On ta čas mirno stoji in gleda kaj se bo zgodilo. Okončin tudi ni problem zadet, sploh če se hitro premikajo. Kavč teoretiki.
V resnici pa, če gledaš kak posnetek iz USA, kjer imajo policaji body-came, vidiš kako gre to v resnici. Ustreli ga 5x in tip v tisti maniji še vedno z nožem charga nanj in ga tudi poreže.
Zaenkrat še nismo v USA, tako, da lahko take debilizme pustiš na drugem kontinentu.
Policaji imajo dovolj strokovnih prijemov znanja in osebja, da ga dva onesposobita. En ga zamoti, drugi ga brcne v hrbet na tla, potem je pa samo še stvar razorožitve.
Opreme pa imajo v vozilih dovolj, da to ni problem.
Policaji imajo dovolj strokovnih prijemov znanja in osebja, da ga dva onesposobita. En ga zamoti, drugi ga brcne v hrbet na tla, potem je pa samo še stvar razorožitve.
Opreme pa imajo v vozilih dovolj, da to ni problem.
No nobenega debilizma, napad z nožem na policaja je enak, če tam, pri nas, ali kjerkoli drugje. Ko je človek v tisti psihozi, mu "vljudnostni strel" v nogo ali roko, ki ga nekateri predlagate, ne bo nič naredil. Če ga sploh zadaneš.
Glede "našega": saj ne vemo niti, ali je le mirno stal, ali je napadal.
Glede "našega": saj ne vemo niti, ali je le mirno stal, ali je napadal.
bm1973 ::
Naj pogledajo body-cam, pa je to to.
Saj jih imajo vsi.
Saj jih imajo vsi.
Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje.
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]
Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet
skrivljen, biča vajen in željan! [Ivan Cankar]

Mato989 ::
StarMafijec je izjavil:
zakaj pa ne? Tako bo naslednji psihopat vsaj malo pomislil o tem da bi mahal z nožem...
zakaj to večno zagovarjanje psihopatov?
Fanta bi mogl zdravit namest šusnt
Jajca je mel.Ti si res biser.
Saj so ga ozdravili, takih neumnosti več ne bo počel, naslednji bo pa pomislil če jih bo sploh začel... zakaj spet zagovarjate psihopate in neuravnovešence...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()
Saj so ga ozdravili, takih neumnosti več ne bo počel, naslednji bo pa pomislil če jih bo sploh začel... zakaj spet zagovarjate psihopate in neuravnovešence...
Saj si PNG pa se te nič ne prime ?
Ne moreš od ljudi z zmanjšano razsodnostjo zahtevat "krkol že imaš v glavi"
Realno glavni krivec tu je direktor psihiatrije, ki je tega mladeniča izpustil.
Zakaj pa je prišlo do tega, vprašanje: pomanjkanje kapacitet, nestrokovna obravnava, overall popustljivi/permisivni pristopi kot temelj.
Tako, da je ta direktor v MB-ju sprožil tok dogodkov, ki je zdaj v to potegnil še to nesrečno policistko.
Zakaj pa je prišlo do tega, vprašanje: pomanjkanje kapacitet, nestrokovna obravnava, overall popustljivi/permisivni pristopi kot temelj.
Tako, da je ta direktor v MB-ju sprožil tok dogodkov, ki je zdaj v to potegnil še to nesrečno policistko.
feryz ::
Res je, samo tako naprej.StarMafijec je izjavil:
zakaj pa ne? Tako bo naslednji psihopat vsaj malo pomislil o tem da bi mahal z nožem...
zakaj to večno zagovarjanje psihopatov?
Da bodo tudi psihopati in kriminalci vedeli, da policaji hitro streljajo in se bodo tudi oni drugače pripravili.
Potem je pomembno samo še to, kdo prvi začne streljati.
In počasi ti to v kri pride.
Tokrat je mogoče celo mahal z nožem. Naslednjič bo dovolj že če ima roke v žepu.
Kje je že tako?
Tudi pri nas bi lahko bilo, mato je prvi za.
Malidelničar je izjavil:
Se strinjam, direktor presoja o pacientih, tako da je kriv. Še bolj pa je kriv pernati, ker je tega direktorja postavil ali ga ni odstavil. Držimo se teme, o pernatem je, nehajte ga ščitit!

karafeka ::
A ni golob omenjal pred nekaj časa, da bo dal vsem državljanom na voljo pro chatgpt? A je bilo kaj iz tega?
FireSnake ::
A ni golob omenjal pred nekaj časa, da bo dal vsem državljanom na voljo pro chatgpt? A je bilo kaj iz tega?
Se še nisi navadil, da on veliko gobca v prazno?
Kje je 100 000EUR dodane vrednosti na zaposlenega.
Rekel je, da bo to naredil s pomočjo zelenega prehoda.
to bi mene najbolj zanimalo.
Pa pustimo ob strani de je 100 jurjev dodane vrednosti dodane vrednosti na zaposlenega, v isti sapi z zelenim prehodom, taka burleska, da se bi se tej burleski krohotali tudi dojenčki v vrtcu.
Ta "elektrotehnik" ve samo eno: da je teža snega prevelika, da bi SMS šel skozi.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: FireSnake ()
feryz ::
A ne bo 100 jurjev!? Za koga k... se pa jaz matram!? A sem edini to resno vzel?
Ko je kuštravec uletel, sem imel okrog 45 jurjev dodane vrednosti na zaposlenega.
2023 sem dvignil na 59, 2024 na 80, 2025 bi moralo biti na 90 (ni še podatka) in letos bi moral preseči 100 jurjev.
Jaz sem ga ubogal, ne vem kaj ostali delajo!? Jej, jej.
Ko je kuštravec uletel, sem imel okrog 45 jurjev dodane vrednosti na zaposlenega.
2023 sem dvignil na 59, 2024 na 80, 2025 bi moralo biti na 90 (ni še podatka) in letos bi moral preseči 100 jurjev.
Jaz sem ga ubogal, ne vem kaj ostali delajo!? Jej, jej.
Shizofreno razmišljanje po eni strani se spreobrne, po drugi se ne in se jo fukne ven
Dr Robert pokriva vse opcije.
Vuković: "Ja to sem mu tudi jaz takrat povedala, da ona ni zaupanja vredna oseba, ampak je Robert pol aktiviral mene, da mora ona oddelati stvari, zato da jo bo fuknil ven. Robert vedno verjame v to, da če se nekdo zaposli, da se potem spreobrne. To so Robertove psihoterapije, na kateri je gradil svojo poslovno kariero"
https://www.facebook.com/10008477890025...
"Pa a ti veš kaj je ona naredila na tiskovki? Ona se je 'off the record' dobila z Igorjem E. Bergantom, kot šefica preiskovalne komisije in mu je potem poturila, da je ona Žigi Debeljaku naložila, da naj na Telekomu proba pogodbo poiskat. Si predstavljaš to, ona je nora pizda. Pravm ti, zadnjič sm mu rekla Žiga ne dobivi se z njo, pizda, ker bo še kaj..."
Vuković: "Ja to sem mu tudi jaz takrat povedala, da ona ni zaupanja vredna oseba, ampak je Robert pol aktiviral mene, da mora ona oddelati stvari, zato da jo bo fuknil ven. Robert vedno verjame v to, da če se nekdo zaposli, da se potem spreobrne. To so Robertove psihoterapije, na kateri je gradil svojo poslovno kariero"
"Pa a ti veš kaj je ona naredila na tiskovki? Ona se je 'off the record' dobila z Igorjem E. Bergantom, kot šefica preiskovalne komisije in mu je potem poturila, da je ona Žigi Debeljaku naložila, da naj na Telekomu proba pogodbo poiskat. Si predstavljaš to, ona je nora pizda. Pravm ti, zadnjič sm mu rekla Žiga ne dobivi se z njo, pizda, ker bo še kaj..."
Zgodovina sprememb…
- spremenil: primoz4p ()

Mato989 ::
Malidelničar je izjavil:
A direktor psihiatrije dela preverjanje vsakega pacienta?
Meni je najbolj abotno v tej zgodbi to da je tip imel OPRAVILNO SPOSOBNOST... ko greš enkrat na psihiatrijo je ne bi smel imeti več ker nikoli ne vemo ali se ti bo spet scefralo...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
Shizofreno razmišljanje po eni strani se spreobrne, po drugi se ne in se jo fukne ven
Zanimivo, zgleda je bil mikrofon nekje blizu Vukovičeve, slišat je zunaj. Mogoče hodi na čik in vmes malce potelefonira.
Glede na obljubljeno, je snemalec bil kar priden.
Ni bil izpuscen ampak se ni vrnil iz izhoda, po domace pobegnil. Po levicarsko se ljudi s casom postopoma malce spusca za kaksno uro ali vec.
EU_zamašek- ::
Malidelničar je izjavil:
A direktor psihiatrije dela preverjanje vsakega pacienta?
Meni je najbolj abotno v tej zgodbi to da je tip imel OPRAVILNO SPOSOBNOST... ko greš enkrat na psihiatrijo je ne bi smel imeti več ker nikoli ne vemo ali se ti bo spet scefralo...
Tebi zgleda ni jasno kaj je opravilna sposobnost..
Si pa mimogrede bolj zanimiv za preučevanje kot večina psihičev ...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: EU_zamašek- ()
Polda ::
Kako zanimivo, da so režimski mediji tiho 24 kur in RTV niti besede o tem
To so prisluhi pogovoru, ki razkrivajo zlorabo v politične namene
https://www.planet-tv.si/clanek/to-so-p...
Kako za vedno povedati Janezu Janši, da je kriminalec, kaj so psihoterapije Roberta Goloba in zakaj je odstavljena poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek zaupanja nevredna oseba. V razgretem ozračju pred volitvami je na omrežju zaokrožil posnetek med poslanko Svobode Tamaro Vonta in takratno generalno sekretarko pri Robertu Golobu Vesno Vukovič.
Posnetek razkriva, da je imela Vesna Vukovič neposreden vpogled v tajno dokumentacijo o preiskovanih osebah, ki so jih obravnavali na preiskovalni komisiji o ugotavljanju politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij. Nenazadnje je kot raziskovalec v komisiji deloval njen novinarski kolega Tomaž Modic iz provladnega portala Necenzurirano. Ali posnetek torej potrjuje sum zlorabe informacij v politične namene? Na razkrivanje davčnih tajnosti in možnost zlorab je kot predsednica preiskovalne komisije opozarjala prav Mojca Šetinc Pašek, ki jo je na čelu komisije nasledila Tamara Vonta.
To so prisluhi pogovoru, ki razkrivajo zlorabo v politične namene
https://www.planet-tv.si/clanek/to-so-p...
Kako za vedno povedati Janezu Janši, da je kriminalec, kaj so psihoterapije Roberta Goloba in zakaj je odstavljena poslanka Svobode Mojca Šetinc Pašek zaupanja nevredna oseba. V razgretem ozračju pred volitvami je na omrežju zaokrožil posnetek med poslanko Svobode Tamaro Vonta in takratno generalno sekretarko pri Robertu Golobu Vesno Vukovič.
Posnetek razkriva, da je imela Vesna Vukovič neposreden vpogled v tajno dokumentacijo o preiskovanih osebah, ki so jih obravnavali na preiskovalni komisiji o ugotavljanju politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij. Nenazadnje je kot raziskovalec v komisiji deloval njen novinarski kolega Tomaž Modic iz provladnega portala Necenzurirano. Ali posnetek torej potrjuje sum zlorabe informacij v politične namene? Na razkrivanje davčnih tajnosti in možnost zlorab je kot predsednica preiskovalne komisije opozarjala prav Mojca Šetinc Pašek, ki jo je na čelu komisije nasledila Tamara Vonta.
Utk ::
Po prisluhih Alenka Bratušek krade...nikoli ne bi uganil.
Zakaj ni to na vseh poročilih? Zakaj rabimo rtv, če tega ne objavi?
Šivilja je ena najbolj pokvarjenih in neotesanih ljudi v državi. Me zanima kje se bo vštulila skozi stranska vrata v naslednji vladi.
Po prisluhih Alenka Bratušek krade...nikoli ne bi uganil.
To se tudi jaz sprašujem.
Namesto da bi RTV levaki objavili 100 % avtentične prisluhe enako kot domoljubni mediji, oni raje gonijo nek svoj zaostali program, potem pa moramo domoljubi spremljati domoljubne medije namesto da bi spremljali RTV. Ker RTV slabo opravlja svoje delo, ga domoljubi gledamo samo zato, da preverimo, če so poročali skladno z domoljubnimi mediji. Kar se ponavadi ne zgodi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: harmonkar9 ()
Utk ::
Mi RTVja ne rabimo, ampak če ga že plačujemo, bi bilo prav, da ostalim, ki to greznico še gledajo, poroča o vsem pomembnem. In to da največja vladna stranka razkriva kako krade sigurno je pomembno.
A boš reku da je fejk? Kozmični žarki, kibernetski napad, AI in nazadnje še kaj, CIA, KGB, vesoljci?
Ti posnetki so najverjetneje nastali tako da je "Svoboda" prisluškovala sama svojim, ker eni drugim ne zaupajo. V parlamentu so si hoteli tudi pregledovat telefone med seboj.
A boš reku da je fejk? Kozmični žarki, kibernetski napad, AI in nazadnje še kaj, CIA, KGB, vesoljci?
Ti posnetki so najverjetneje nastali tako da je "Svoboda" prisluškovala sama svojim, ker eni drugim ne zaupajo. V parlamentu so si hoteli tudi pregledovat telefone med seboj.
Ti posnetki so najverjetneje nastali tako da je...
Jaz sem že strokovno potrdil pristnost posnetkov, tako kot vsak pravi domoljub.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Gre podjetnikom v Sloveniji res tako slabo? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 14299 (2916) | bm1973 |