» »

kako dobiti še uporabne odpadne deske in druge stvari po zelo nizki ceni

kako dobiti še uporabne odpadne deske in druge stvari po zelo nizki ceni

eeelllebbb ::

Namreč v eni izmed ljubljanskih srednje velikih trgovin z pohištvom sem v kontejnerju našel zelo lepe deske in iverne plošče od odpadnega pohištva nato sem v skladišču vprašal, če jih lahko vzamem iz kontejnerja in so rekli da brez problema lahko in da mečejo večinoma stran poškodovano pohištvo in če kaj prenavljajo in sem jih tudi vprašal, če bi mi lahko dali na stran tisti dan ko jih vržejo stran da jih lahko vzamem brez da bi rabil brskat po kontejnerju in so rekli da lahko samo če bojo tisti dan kaj imeli in če jih bom odpeljal sedaj pa me namreč zanima če bi bilo sploh mogoče da bi potencialno od kakšnega zaposlenega dobil kakšen kontakt da bi me obvestil če so kakšne take deske vrgli stran in bi jih nato prišel tja iskat in bi mu potem dal tistih 10 eur in tudi trgovini nekaj malega zato ker mi je sporočil zato da mi ne bi bilo vsak dan hodit tja in brskat po kontejnerju. Tukaj me samo zanima če je to sploh mogoče in če je kdo kaj takega že počel in ima izkušnje s tem in če je komu to že kaj takega uspelo in kakšni so drugi načini.

mtošev ::

Pojdi do njih in jih vprašaj. Če si lahko enkrat lahko tudi drugič, mar ne?

Drugič pa se za post bolj potrudi - odstavki, ločila, koherenca stavkov.

ZveeZ ::

Pošlji jim ponudbo za brezplačni odvoz odpadnega pohištva :)

fikus_ ::

Dogovori se z enim zaposlenim za sixpacknpiva, da te obvesča. Seveda mora biti dogovorjeno s šefom, da ne bo kdo težil, da kradeš.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

zodiak ::

Pisno imej na papirju vse, pa ne bo problema.

WhiteAngel ::

Sam ne mi potem iverke kurit doma ;((

zrno ::

Mene pa zanima kje bi se dalo dobiti ostanke lepljenih plošč. Dimenzij recimo 10x50x4 cm 8 (bukev češnja). Sem upokojenec in v garaži iz hobija rezkam razne reljefe v lesu. V glaavnem ih podarjam znancem in sosedom :-).
lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Odvoz starega aparata (ob nakupu novega)

Oddelek: Pomoč in nasveti
155438 (4587) reeves
»

Nabava stolov - zelo poceni do le teh za st uporabnike! ;) (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Loža
841117049 (50494) zcetrt
»

kje je fora, da moram ločevat smeti? (strani: 1 2 3 4 )

17743932 (40433) mikic007
»

Smeti prej in sedaj (strani: 1 2 3 )

11473776 (71016) Malajlo
»

Odvoz kosovnih odpadkov

162717 (2346) Invictus

Več podobnih tem