» »

No video signal

No video signal

SSkruh ::

Pozdravljeni,

Imam manjšo težavo, ko prižgem osebni računalnik mi monitor javi No signal detected . Probal sem tudi že priklopiti kabel na i-gpu vendar je ista težava. Sumim, da je šlo nekaj pri matični narobe.
Imate mogoče kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?

PS: Ob vklopu PCja se mi ventilatorji prižgejo

Hvala za pomoč.

cvalsr ::

Premalo podatkov si napisal, ampak - meni se je enkrat zgodilo, da sem po nesreči piknil zelo slabo viden "touch" z napisom "source" in nehote preklopil iz načina monitorja v način TV (pač kombiniran zaslon)... in posledice so bile podobne.
:))

Jarno ::

Tukaj sta lahko dva začetna koraka pri diagnostiki. Najprej lahko poskusiš z drugim monitorjem ali pa isti monitor na drugem računalniku. Tako dejansko ugotoviš, da nekaj dela ali ne dela.
Če je morebiti težava v računalniku, opazuj barvo namenskih ledic pri zagonu in poglej v priročnik od matične.

Če sprobavaš iGPU, lahko tudi predhodno odstraniš diskretno grafično, ker privzeto izhod ne bi smel biti aktiven.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

SSkruh ::

Sem stestiral monitor na drugem računalniku in je ok.Na matični nimam nobenih posebnih lučk model (Asus prime H270M-plus) samo na ohišju imam spredaj dve ( modra in rdeča)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novi PC se ne zažene

Oddelek: Strojna oprema
191222 (412) pegasus
»

Računalnik ne prikazuje slike na monitorju (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
624274 (1788) Brazor
»

Monitor občasno ne kaže slike

10865 (773) DarwiN
»

Tezava v ramu?

51047 (967) Slayz0r
»

pc dela, monitor "štrajka"