Forum » Pomoč in nasveti » No video signal
No video signal
SSkruh ::
Pozdravljeni,
Imam manjšo težavo, ko prižgem osebni računalnik mi monitor javi No signal detected . Probal sem tudi že priklopiti kabel na i-gpu vendar je ista težava. Sumim, da je šlo nekaj pri matični narobe.
Imate mogoče kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
PS: Ob vklopu PCja se mi ventilatorji prižgejo
Hvala za pomoč.
Imam manjšo težavo, ko prižgem osebni računalnik mi monitor javi No signal detected . Probal sem tudi že priklopiti kabel na i-gpu vendar je ista težava. Sumim, da je šlo nekaj pri matični narobe.
Imate mogoče kakšno idejo kaj bi lahko bilo narobe?
PS: Ob vklopu PCja se mi ventilatorji prižgejo
Hvala za pomoč.

cvalsr ::
Premalo podatkov si napisal, ampak - meni se je enkrat zgodilo, da sem po nesreči piknil zelo slabo viden "touch" z napisom "source" in nehote preklopil iz načina monitorja v način TV (pač kombiniran zaslon)... in posledice so bile podobne.
Jarno ::
Tukaj sta lahko dva začetna koraka pri diagnostiki. Najprej lahko poskusiš z drugim monitorjem ali pa isti monitor na drugem računalniku. Tako dejansko ugotoviš, da nekaj dela ali ne dela.
Če je morebiti težava v računalniku, opazuj barvo namenskih ledic pri zagonu in poglej v priročnik od matične.
Če sprobavaš iGPU, lahko tudi predhodno odstraniš diskretno grafično, ker privzeto izhod ne bi smel biti aktiven.
Če je morebiti težava v računalniku, opazuj barvo namenskih ledic pri zagonu in poglej v priročnik od matične.
Če sprobavaš iGPU, lahko tudi predhodno odstraniš diskretno grafično, ker privzeto izhod ne bi smel biti aktiven.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!
#65W!
SSkruh ::
Sem stestiral monitor na drugem računalniku in je ok.Na matični nimam nobenih posebnih lučk model (Asus prime H270M-plus) samo na ohišju imam spredaj dve ( modra in rdeča)
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Novi PC se ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 1222 (412) | pegasus |
| » | Računalnik ne prikazuje slike na monitorju (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4274 (1788) | Brazor |
| » | Monitor občasno ne kaže slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 865 (773) | DarwiN |
| » | Tezava v ramu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1047 (967) | Slayz0r |
| » | pc dela, monitor "štrajka"Oddelek: Pomoč in nasveti | 1334 (1245) | whatever |