Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026
BT52 ::
Danes, ko bi znal Norris osvojiti prvo mesto, ga čaka kazen. Ahhhhhhhh...![]()
+ 0.4 lol
Yea. Bottle job. Mclaren ga letos tak serje, da glava peče. Če ne tehničlno, potem pa še dirkači, Jao.
Ni to Williams 98 polomija in propad po naslovu. Samo je pa kar blizu kvalitativno gledano po številu failov. Točkovno ni tak slabo.
Tilen88 ::
Zvezdica27 je izjavil:
kaj jaz vem, ne gledam tega cirkusa v resnici... sem mislil, da imajo en avto v rezervi, ne da ga sproti švasajo skup. a sem jaz prav videl, da je pričel veter pihat, pa so red-flag dali?
Ljubi jezus...
gledam ker hčerka neki spremlja in... saj to je smešno... včasih so formulo vozili deci, se mi pa zdi, da otročički tole spreminjajo v prostor, kjer se bodo počutili udobno, da se jim čustva ne prizadane... ker komedija... v Eau Rouge avto sploh ne potegne - tolk so zjebali formulo, da zdaj vsi tiščijo na polno čez, ker itak ne gre tolk hitro, da bi bilo sploh kaj nevarno... kr neki... mal peska na pisto pa že komentator zahteva VSC? WTF je to? Formula ziher ne...
zz
Vrata veš kje so, pa ne pozabi jih zapret za seboj.
Ehh, Russell je res nastradal. Samo tako je, ko imaš slabe kvalifikacije. In potem kriviš MATERIAL in sabotažo, ko je pa očitno, da Antonelli vozi hitreje skozi ovinke in bolje harvesta.
DIRKAŠKA NESREČA TBH
DIRKAŠKA NESREČA TBH
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: BT52 ()
musicfreak ::
katastrofa kaj so naredili s tega sporta s temi baterijami, to je smesnica. ta prehitevanja so kot bi si nogometne ekipe puscale gole en za drugim
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: musicfreak ()
DEAL WITH IT. kaj naj, če ni prednje osi za harvestat.
intelektualno me pravila stimulirajo tbh
intelektualno me pravila stimulirajo tbh
Zgodovina sprememb…
skyform ::
Spet bodo Hamiltonu uničili dirko z butasto kaznijo. Russell je rekel, da je racing incident in ni Hamilton kriv. Leclerc pa lahko squeeza dirkače in ne dobi nič smešno.
codeMonkey ::
Leclerca je verjetno Hamilton resil, ko je pokazal, da se da brez kontakta.
Hamilton pa ne vem kaj bi lahko tam naredil. Sledil je avtomobilu spredaj.
Uf VSC
Hamilton pa ne vem kaj bi lahko tam naredil. Sledil je avtomobilu spredaj.
Uf VSC
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
jationio
o
1m ago
emoji:hulk3: I was here for the Hulkenpodium
Is Messi driving for ferrari?
lol
Malo jajca pokažite obe nesreči nista nič takega...
Zgodovina sprememb…
Lepo je ta VSC uničil dirko Hamiltonu, brez vscja bi bil pred Piastrijem, sedaj pa je moral nardit prostor za double stack in izgubil še dodatnih 5sec, eh. iz 2sec za Leclercom na 13sec za njim, nice! Lahko pa bi bilo 1-2 za Ferrari sedaj, pedri neke nepotrebne kazni talajo!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()
Kaj naj zdej, ko se včasih kazni talajo na razplet..
Prvi krog dirkaška nereča.
Prvi krog dirkaška nereča.
Zgodovina sprememb…
vseeeno kumulativno pridobil.
Alo, nič ni pridobil. Iz 2sec na 14sec za Leclercom, to bi bilo brez VSCja 7sec, še dodatnih 7sec je izgubil, nekaj ker je morla upočasniti zaradi double stack in pa še je Ferrari nekaj zasral, da je mehanika povozil.
Zgodovina sprememb…
Ne rešitv, je da se enga od teh ki je dal kazn malo sprebuta, ker tole je res pravo norčevanje, da ti dirko tak brezveze zajebejo.
Mater preveč so izenačeni vsi razen ANT. Gledam tak čase skozi.
NOR je relativno gledano na starost gum odličen.
YO YO racing LOL
Ma ferrari je boljši, kot sem mislil.
NOR je relativno gledano na starost gum odličen.
YO YO racing LOL
Ma ferrari je boljši, kot sem mislil.
Zgodovina sprememb…
Res je ful so izenačeni danes razn Kimi, kot ponavadi. Tudi gledam live tajming in zato me razpizdi, da so dali Hamiltonu 5sec kazni, ker pri taki izenačenosti je konec z dirko. Če bi bla Ferrarija 1-2 bi bila velika možnost, da bi zadržala Kimija zadaj. Sedja pa še zna ki spokati, ker če bo Leclecr na enak način blokiral Kimija kot je Piastrija in Hamiltona bo spokalo!
Res je ful so izenačeni danes razn Kimi, kot ponavadi. Tudi gledam live tajming in zato me razpizdi, da so dali Hamiltonu 5sec kazni, ker pri taki izenačenosti je konec z dirko. Če bi bla Ferrarija 1-2 bi bila velika možnost, da bi zadržala Kimija zadaj. Sedja pa še zna ki spokati, ker če bo Leclecr na enak način blokiral Kimija kot je Piastrija in Hamiltona bo spokalo!
Ahh klasika skratka - kokice ready
Ham bo verjetno P4., kar ni tak slabo.
eeletric boogalo
Zgodovina sprememb…
Samo algoritem moraš zjebat, ko slediš pa motiš, edino tole lahko zmoti.
divebomb INCOMMING. WATCH THIS.
Konstatno v 1s pa mu nič ne more
divebomb INCOMMING. WATCH THIS.
Konstatno v 1s pa mu nič ne more
Zgodovina sprememb…
to je dečki zdaj idealn simulacija, kako moč rabi ferrari zdajle
Mhm verjetno ja
codeMonkey je izjavil:
To bo skuril sprednje gume prej.
Mhm verjetno ja
Zgodovina sprememb…
Brez Hamiltonove kazni bi to bilo hud troboj. Hamilton ima čist enak pace kot prva dva. Ko je prišel z boxov je bil 13.5sec za vodilnim sedaj pa je 12.8sec in to z poškodovanim bolidom. Brez poškodba in kazni bi še ki zmagal danes. Nima sreče zadnji dve dirki.
Zgodovina sprememb…
Makronarji nikoli ne spravijo drikalnika kompletno skup, ker tole bi gledali simulatatko Ferrarija letos.
Jaz sem kar malo začuden, da je ferrari toliko blizu superiornemu mercu.
VSC in boljša voznika! Trenutni najboljša drivers pair v F1.
Zgodovina sprememb…
Tilen88 ::
codeMonkey je izjavil:
A je? A ni samo Ferrari profitiral z VSC? Delam vmes druge stvari. Ferrari bi ostal za Verstappnom drugace, ce nisem cesa spregledal.
Kimi se ni odlimal od leclerca to hočem rečt,..vozita tam tam že toliko krogov.
codeMonkey je izjavil:
A je? A ni samo Ferrari profitiral z VSC? Delam vmes druge stvari. Ferrari bi ostal za Verstappnom drugace, ce nisem cesa spregledal.
Bi ja. Oz nisme čisto ziher. VER ni bil toliko hitrejši. Plus setup so imeli za S2 sektor.
Za RB pravim.
Zgodovina sprememb…
Ampak tam nekje, Antonelli pa 10s spredaj brez pomoci. Mali zdaj po potrebi tole goni.
Zgodovina sprememb…
Mja , 3 desetinke ali 2 na krog ja.
Pubec ga je skoraj vrgel v zid LOL
Ma jaja do poda haha
"code brown"
Pubec ga je skoraj vrgel v zid LOL
Ma jaja do poda haha
"code brown"
Zgodovina sprememb…
pirlo ::
Merc skriva top power. FIA so prepeljali žejne čez vodo. Motor razvije polno moč samo takrat, ko MGUK vrši upor na njega.
Zgodovina sprememb…
Tu imajo ene teorije kako se Merceds obcutno dvigne od tal pri odprtih krilcih: https://x.com/gurtyo_Gh0st/status/20787...
Ne glede ce je to normalno, ali ne, nisem razmisljal prej o tem, mi je pa zanimivo. Predvsem v smislu ce lahko dejansko eksperimentirajo z nelinearno togostjo in s tem zmanjsajo upor na ravninah, tako da izkoristijo precej manjso obremenitev (zdaj ko se krilca odprejo spredaj in zadaj). Pred leti se spominm, da so imeli kar genialno geometrijo zadaj, z dvema stabilnima tockama, in je na ravninah tudi preklopila iz enega stanja v drugo.
Ne glede ce je to normalno, ali ne, nisem razmisljal prej o tem, mi je pa zanimivo. Predvsem v smislu ce lahko dejansko eksperimentirajo z nelinearno togostjo in s tem zmanjsajo upor na ravninah, tako da izkoristijo precej manjso obremenitev (zdaj ko se krilca odprejo spredaj in zadaj). Pred leti se spominm, da so imeli kar genialno geometrijo zadaj, z dvema stabilnima tockama, in je na ravninah tudi preklopila iz enega stanja v drugo.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Na cesti | 190843 (41437) | Samael |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 149696 (55976) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 172002 (73340) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 434966 (218139) | ripmork |
| » | Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 4 … 30 31 32 33 )Oddelek: Na cesti | 238582 (173142) |