Forum » Na cesti » Formula 1 2026
Formula 1 2026
skyform ::
Je blo očitno, da je mel skurjene gume, žal ga je samo zadrževal, da ga bo spustil in priznal, da je njegov prime over pa ne pričakujem..
Težko je gledat tak talent v kanti.
Leclerc bi lahko prej napadel, če bi hotel pa se je sam odločil, da bo gledal boj med Russllom in Hamiltonom, kar je tudi sam priznal po sprint dirki in potem pričakuje, da bo ga Hamilton kar spustil, medtem, ko on gleda zadevo na izi odzadaj, svašta. Če bi se prej priključil dvoboju bi morda Ferrari imel kaj več šans proti Russllu. Kaka kanta Ferrari je letos aerodinamično najboljš bolid, pač imajo švoh motor. Kaj so pa te ostali, če je Ferrari kanta?

CharlieKK ::
To sem napisal za Maxa ne Leclerca.. Če bi bila team playerja bi lahko prvo en prisilil Russlla v večjo obrabo in borbo potem pa drugi napade, takole, kot so zastavili danes sigurno ne bo šlo, konec koncev je to ekipni šport. Tudi omenil je Leclerc po team radiu da ima Lois probleme..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CharlieKK ()
Ja jebiga, kaj pa ni sprejel ponudbo od Wolfa. Tak očitno kot je Wolf v javnosti kazal in govoril, da hoče Maxa bolj ni moglo biti, tak da si je Max čist sam kriv. Naj malo trpi razvajenček razvajeni ima dovolj veliko denarnico, da bo preživel.
Kot sem že napisal, Leclerc bi se moral takoj priključiti akciji. Odzadaj čilati in se potem buniti, da ima Hamilton probleme pa me spominja na Buttona in Russlla in ne nekega Leclerca, ki ga imajo za najboljšega voznika z Maxom.
Kot sem že napisal, Leclerc bi se moral takoj priključiti akciji. Odzadaj čilati in se potem buniti, da ima Hamilton probleme pa me spominja na Buttona in Russlla in ne nekega Leclerca, ki ga imajo za najboljšega voznika z Maxom.

Max je razvajen?!? Foter ga je vzgojil v mašino, kakšen razvajenček neki, ni 2x za rečt, da ga ni še prebutal in pustil na pumpi za vsak spodrsljaj v kartingu.. Kaj sta potem šele Dorđe in Lois? Chill man.
Zgodovina sprememb…
Ker max hater,.. haha
No če sem tak hejter potem pa povej kaj sem napisal tako narobe? Si je Wolf želel Maxa ali ne, a ni na veliko razglašal, da si ga želi ali ne. To, da so ti vsi razvajenčki in spoild brati pa tudi vemo in da imajo milijone ali ne?

Pretiravaš.. Miljone imajo zato, ker so 0.01% najboljših na svetu in je dirkanje smrtno nevarno. Kaj ti je, da si tako jezen wtf? Jaz pa cenim to, da ni prestopil v obvious najboljšo ekipo po govoricah in ostal zvest RB, se je pač uštel, dobil pa respect.
Zgodovina sprememb…
Max je razvajen?!? Foter ga je vzgojil v mašino, kakšen razvajenček neki, ni 2x za rečt, da ga ni še prebutal in pustil na pumpi za vsak spodrsljaj v kartingu.. Kaj sta potem šele Dorđe in Lois? Chill man.![]()
Daj prosim te no, na faci mu piše kaki spoiled brat je in kot sem napisal vsi vozniki so. Vsak ima v karieri obdobje, ko dobi kanto, bo se moral sprijazniti s tem. Večina jih sploh ne dobi nikdar priložnosti voziti top 3 bolid kaj še le najboljši bolid, tak da...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: skyform ()
Alexius Heristalski ::
Letos mi Max deluje v intevjujih podobno kot Hamilton lani. V slogu "vse je narobe, dajte mi drugo igračo".
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
scythe ::
Max je razvajen?!? Foter ga je vzgojil v mašino, kakšen razvajenček neki, ni 2x za rečt, da ga ni še prebutal in pustil na pumpi za vsak spodrsljaj v kartingu.. Kaj sta potem šele Dorđe in Lois? Chill man.![]()
Si gledu njegove začetke v F1? Najdi mi enega dirkača na F1 sceni, ki je naredil toliko p****. Max ima svoj način vožnje, se mu bo nasprotnik umaknil v dvoboji ali pa bo poknal.
Ostale bedarije lahko drugim prodajaš.
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|
Verjetno trenutno vsi jamrajo, ker nihče res ne uživa ve letošnjem načinu vožnje.
Russell je videti, da uživa.
Si gledu njegove začetke v F1? Najdi mi enega dirkača na F1 sceni, ki je naredil toliko p****. Max ima svoj način vožnje, se mu bo nasprotnik umaknil v dvoboji ali pa bo poknal.
+1
Zgodovina sprememb…

F1 gledam že 25 let, nihče mu ne seže niti do kolen po talentu.
Zgodovina sprememb…
Mogoče zate, zame zagotovo ne. Mogoče si bom premislil, če bo osvojil naslov v kakšnem drugem moštvu. Je dober voznik, če ima pravi material, drugače pa povprečen voznik.
Pa še enkrat vprašam, najdi mi enega na F1 sceni, ki je naredil toliko p**** kot Max na začetku.
Pa še enkrat vprašam, najdi mi enega na F1 sceni, ki je naredil toliko p**** kot Max na začetku.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scythe ()

Mogoče zate, zame zagotovo ne. Mogoče si bom premislil, če bo osvojil naslov v kakšnem drugem moštvu. Je dober voznik, če ima pravi material, drugače pa povprečen voznik.
Schumacher? Halo? Si premlad.. Si povedal vse s povprečnim voznikom ni vredno debate.
Zgodovina sprememb…
Ti nisi vreden debate, neki pretirano hvališ Maxa. V zadnjih 25 letih ni bilo nobenega mladega dirkača, da bi naredil toliko neumnosti kot jih je Max. 
Če Max in Hamilton ne bi imela tako dominantnega dirkalnika, ne bi danes gledali takšne statistike.
Če Max in Hamilton ne bi imela tako dominantnega dirkalnika, ne bi danes gledali takšne statistike.

Lani je v kanti skoraj sam premagal Mclaren, ampak ok, za Hamiltona se pa strinjam. Sem pa res preveč biased, pač zame je legenda, ker je Loisu vzel 8 naslov in s tem presežek Schumacherja.
Zgodovina sprememb…
Na račun Mclarna, če bi se prej zmenili v ekipi, bi bilo zaključeno par dirk prej.
Saj vidiš danes, če nimaš dobrega materiala, kje si na lestvici.
Zate je legenda, zame pač ne. Je pa Max prvi dirkač v F1 zgodovini in upam da zadnji, da mu je FIA podarila naslov na račun napake vodilnih(nič kriva dirkača, da ne bo pomote). Tega madeža ni mogoče izbrisati in se ga bomo za vedno spominjali.
Saj vidiš danes, če nimaš dobrega materiala, kje si na lestvici.
Zate je legenda, zame pač ne. Je pa Max prvi dirkač v F1 zgodovini in upam da zadnji, da mu je FIA podarila naslov na račun napake vodilnih(nič kriva dirkača, da ne bo pomote). Tega madeža ni mogoče izbrisati in se ga bomo za vedno spominjali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: scythe ()
F1 gledam že 25 let, nihče mu ne seže niti do kolen po talentu.
Gledam F1 več kot 30 let in se ne strinjam. Vidim zelo hitrega voznika, ki je postal prvak z Newey bolidom in povprečnimi teamkolegi, ki je presegel celo Schumija v norosti in egoizmu. Edino kar mi je všeč na njem je njegov humor in da pove to kar misli, ampak ne takrat, ko je jezen in vse povprek popljuva ampak bolj o tehničnih zadevah, pravilih itd.
Zgodovina sprememb…

No ja, vsak si misli svoje. In kaj mislite ima jutri Rarri kaj šans? Jaz mislim, da če prideta na prvi 2 mesti takoj po štartu bi se jih dalo taktično zjebat, če bo team play. Leclerc spizdi naprej Lois pa jih zadržuje vsaj nekaj časa..
Zgodovina sprememb…
BT52 ::
LEC - Ves - RUS je enaka klasa. Vsak ima minuse in pluse. en je dober v mokrem, en na suhi z prekrmarjenim dirkalnikom, drug v obrambi itd.
Vsi ostali so pod njimi. Zdaj edino tole LICO obdobje daje tudi izkušenim dirkačem malce več priložnosti, da približajo - case in point - HAM.
Vsi ostali so pod njimi. Zdaj edino tole LICO obdobje daje tudi izkušenim dirkačem malce več priložnosti, da približajo - case in point - HAM.

endelin ::
Max ima lahko še nekaj odličnih let. Vendar bo tudi on v nekaj letih izven prime.
Če hoče probati Ferrari mora v roku dveh let ko je še na vrhuncu
Če hoče probati Ferrari mora v roku dveh let ko je še na vrhuncu
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
codeMonkey ::

Tale Dorđ nima za burek, not a champion materjal nikakor.
Zgodovina sprememb…

Škoda, ker se je Lois spet nasral pred Leclerca ima dober pace, ki gre spet v nič.
Bedak Lois kaj naj rečem..
Zgodovina sprememb…
Ferrari nima za burek proti Mercedesu in ti pričakuješ, da bo Hamilton spustil Leclerca kar tako naprej in mu podaril podium. F1 gledaš 25 let in nimaš pojma o pojmu, samo smetiš forum z neumnosti od kar si se tu pojavil. A ne vidiš, da sta Ferrarija čist tam nekje kar se tiče hitrosti in se pač buckata med seboj.
Ganon ::
DamijanD ::
Ne vem pa o kakšnem planu je Leclerc prej nekaj govoril...
Ta overtake boost - a to je na voljo ne glede na stanje baterije ali?
Ta overtake boost - a to je na voljo ne glede na stanje baterije ali?

Ja boost se vklopi avtomatsko. Plan Carbonara for lunch?
Zgodovina sprememb…
Ganon ::
Boost Mode: A driver-controlled deployment of energy from the battery (MGU-K). It can be used anywhere on the track for attacking or defending, provided the car has enough stored charge.
Overtake Mode (Manual Override): This replaces DRS. When a driver is within one second of the car ahead, they gain access to a "Manual Override." While the lead car's electric power begins to taper off after 290kph, the chasing car can maintain full electrical power (350kW) up to 337kph, creating a speed delta to facilitate a pass.
Skyform ne razume kaj je taktika in team play, ki ga pri Ferrariju očitno primankuje.
Kaka taktika in team play, kje ti živiš, če nimata za burek proti Mercedesu in čist podobn pace imate Leclerc in Hamilton in ti pričakujepš, da bo Hamilton že v drugi dirke kar podaril Leclercu mesto. Daj nehaj se sramotiti no.

Skyform ne razume kaj je taktika in team play, ki ga pri Ferrariju očitno primankuje.
Kaka taktika in team play, kje ti živiš, če nimata za burek proti Mercedesu in čist podobn pace imate Leclerc in Hamilton in ti pričakujepš, da bo Hamilton že v drugi dirke kar podaril Leclercu mesto. Daj nehaj se sramotiti no.
Sramotiš se ti z agresijo vsak dan, čas za ignore. Lep dan želim.
Zgodovina sprememb…
Hamiltona si imel za bedaka že drug dan zapored, ker ne zastopiš ta nove F1, da se je težko odklopiti z enakim bolidom, če sta voznika nekje podobno hitra in zato nastane to fake dirkanje. Namesto, da bi bil hvaležen, da smo imeli saj nek dvoboj zahvali Ferrariju in njunima voznikoma se ti pizdiš, da bi se morali deliti team orderje in ubiti še ta edin dvoboj v ospredju.
Bravo Kimi, res upam, da bo Kimi prvak. Kam gre ta čas, 20 let že odkar je na zadnje zmagal Italijan-Fisico. Sem bil velik Fisi fan.
Hamiltona si imel za bedaka že drug dan zapored, ker ne zastopiš ta nove F1, da se je težko odklopiti z enakim bolidom, če sta voznika nekje podobno hitra in zato nastane to fake dirkanje. Namesto, da bi bil hvaležen, da smo imeli saj nek dvoboj zahvali Ferrariju in njunima voznikoma se ti pizdiš, da bi se morali deliti team orderje in ubiti še ta edin dvoboj v ospredju.
+1
Človek je navijač Maxa in istočastno sovražnik Hamiltona. To niso navijači, to so huligani.

Huligani haha, lahko navijam za kogar hočem in tudi povem svoje mnenje kakor hočem kadar hočem. In ja Hamilton je bedak, cry more now. Zakaj je Kimi odklopil danes? Hmmmm.. Je treba mešat štrene in izkoristit malo taktike pa pojest malo ega ali pa bo sezone konec po pol sezone to da se v ekipi 2 drkata pol dirke je samo minus in uničujeta gume ter prepuščata mesto nekomu tretjemu za brez veze. :)
Zgodovina sprememb…
Hamilton bo itak dal vse za stopnicke, zato vozi za Ferrari danes. To se pricakuje. Pa se tu je imel eno najboljsih moznosti glede na to da na tej stezi blesti, medtem ko Leclerc rabi vec krogov, da ujame ritem, kot sam pravi. Pa se to mu je komaj uspelo. Leclerc je bil tik za njim, pa je prisel SC ter menjava, drugace bi se ze v tisti fazi tolkla. Kljub temu, ko je Leclerc pri menjavi precej izgubil, ga je ujel, sel mimo vse do tiste nepotrebne napake. Na koncu dober rezultat glede na preteklo leto in lahko je zasluzeno vesel. Ne bo vedno tako lahko.
Je pa smesno kako letita Mercedesa, ko gre zares, in odprejo motor. V eni situaciji je Russel skoraj letel mimo obeh Ferrarijev na ravnini.
Je pa smesno kako letita Mercedesa, ko gre zares, in odprejo motor. V eni situaciji je Russel skoraj letel mimo obeh Ferrarijev na ravnini.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
Kaj se pricakuje za Suzuko? Ferrari bi moral biti nekoliko bolj konkurencen IMO. Je kaksen razlog da ne?
Skyman ::
Drive to survive je resnicen
baje ni cutil dlani po koncu dirke.
https://streamain.com/en/1fdCI0JJ5MuuoJ...
Ravnine ni tako hude kot tukaj,pomoje da se lahko ponovi kaksna avstralija tam cca 10s razlike,in ne tako hudo kot je bilo tukaj.Do SPa-ja je še dolga
https://streamain.com/en/1fdCI0JJ5MuuoJ...
codeMonkey je izjavil:
Kaj se pricakuje za Suzuko? Ferrari bi moral biti nekoliko bolj konkurencen IMO. Je kaksen razlog da ne?
Ravnine ni tako hude kot tukaj,pomoje da se lahko ponovi kaksna avstralija tam cca 10s razlike,in ne tako hudo kot je bilo tukaj.Do SPa-ja je še dolga
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Skyman ()
AvtoR ::
Groot ::
Škoda, ker se je Lois spet nasral pred Leclerca ima dober pace, ki gre spet v nič.Bedak Lois kaj naj rečem..
Hahah midva pa očitno nisva gledala iste dirke
Tudi jaz in še marsikdo tule nismo oboževalci Maxa, pa mu danes nihče ne očita tega da je slab. Čeprav bi po zapisih in pretekih let bojda moral biti tako superioren da je tudi s kanto za smeti hitrejši od vseh.

Na začetku je bil hitrejši lahko pa pogledaš čase, ko sta se začela klat je pa šlo vse v maloro.
A sploh gledate čase in pace? Bo vredu za vas poznavalce?
A sploh gledate čase in pace? Bo vredu za vas poznavalce?
Zgodovina sprememb…
Leclerc je bil hitrejsi vsaj do zakljucne faze. 2x je uspel izniciti konkreten zaostanek, in v obeh primerih je imel nekaj vec dela s prehitevanji, kar ga je na koncu stalo vecje obrabe. Hamilton je predvsem imel sreco s SC, ker je prisel ravno v trenutku, ko ga je Leclerc ogrozal in double stacking ga je postavil v neugoden polozaj. Steje pa rezultat, in ta je bil zasluzen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Formula 1 2025 (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Na cesti | 171966 (22560) | Samael |
| » | Formula 1 2024 (strani: 1 2 3 4 … 31 32 33 34 )Oddelek: Na cesti | 137954 (44234) | skyform |
| » | Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Na cesti | 160092 (61430) | Skyman |
| » | Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 4 … 96 97 98 99 )Oddelek: Na cesti | 406403 (189576) | ripmork |