Forum » Loža » Drsna sekcijska vrata
Drsna sekcijska vrata
Egii ::
Zdravo, jaz bi si rad montiral te vrata
Imam pa problem ker je naklon dovoza, vrata bi bila caa. 7-metrov dolga in je padec na teh sedmih metrih caa 35-centimetrov, sedaj pa me zanima če je možno kakor koli izvest montažo.
Hvala
Imam pa problem ker je naklon dovoza, vrata bi bila caa. 7-metrov dolga in je padec na teh sedmih metrih caa 35-centimetrov, sedaj pa me zanima če je možno kakor koli izvest montažo.
Hvala
nejc_nejc ::
Kaksen je max. % nagiba, ki ga vrata še omogočajo?
Pogledaš v navodila, ki so na nekem papirju ali netu.
Če si izven območja sledi improvizacija s preverbo kljucnih veznih clenov.
Pustimo kako bo izgledalo, ne v vinkel itd.
Pogledaš v navodila, ki so na nekem papirju ali netu.
Če si izven območja sledi improvizacija s preverbo kljucnih veznih clenov.
Pustimo kako bo izgledalo, ne v vinkel itd.
Egii ::
vse sem že pogugla pa nič,jaz mislim da bi to moglo biti izvedlivo samo še ne vem kak, če dejansko iz vodoravnega položaja komplet zasukaš oziro dvigneš oziroma spustiš za 5% bi moglo iti skozi verjetno no :) vrata sama po sebi nimajo odstopanja za nagib, jaz bi pač naredil enak nagib zadaj kamor bi se odprle vrata 5% po navpični legi.
5
5
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Avto za 3 otroške sedeže (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 38225 (3011) | 00mare00 |
| » | EPB brez Hill Hold, kako speljete v klanec? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9387 (6962) | Dtrader |
| » | Karavan vs. Enoprostorc / Crossover (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 18027 (11449) | facepalm |
| » | Pomoč - kako izkoristiti prostore neuporabljenega objekta?Oddelek: Loža | 2221 (1372) | HotBurek |
| » | Problem v kopalnici (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 30603 (27362) | Malajlo |