Forum » Loža » Fructal "gosti" sok
Fructal "gosti" sok

kriptobog ::
Vipija nihce vec ne kupuje? Vcasih so imeli dostavo skoraj povsod. Sem dokaj blizu doma pa ko peljem mimo spotoma vzamem. Njihov jagodni sok ima visji sadni delez kot Fructal. Motni jabolcni sok, vrhunski. Vzamem pa obcasno se kako oranzado, colo, zdaj sem videl da imajo tudi neke nove limonade, banana kivi je tudi super.
Ko sem bil mulc se spomnim da so imeli tudi zeleno colo. Se spomnim se reklame na pop tv kako so marsovci pili to colo
Se jih pa zal ne dobi v trgovinah, moras narociti ali pa se ustaviti pri njih.
Ko sem bil mulc se spomnim da so imeli tudi zeleno colo. Se spomnim se reklame na pop tv kako so marsovci pili to colo
Ganon ::
Sicer na razumem povsem, zakaj še kupujete to sranje, pa OK.
Bi vas samo spomnil na čase, ko je Boško zaštrikal Pivovarno in že kmalu ob prevzemu so Srbi prišli v spor z dobavitelji sadja, najprej se je to začelo z breskavmi, ki so bile dejansko zelo kvalitetne, mislim, da večinoma iz ajdovskega in podobnega okolja, seveda so jih takoj začeli izsiljevati za ceno, takrat so naši pridelovalci dali roke stran, kar je bil dejansko tudi namen, da je Fructal že takrat lahko začel nabavaljt neko cheap alternativo iz svojega okoliša, tako je sledilo za vso sadje... že takrat so opozarjali zaposleni, da je kvaliteta drastično padla, mislim, da ne bo tako težko najti koga relevantnega, ki vam bo to povedal iz prve roke, tako kot so takrat.
Sčasoma je vse kvaliteta padla drastično... cena je seveda ostala oz. konstantno raste... od Fructal sokov pa so ostali še zgolj naivneži in nostalgiki, ki to kupujejo.
Od kvalitete Fructal sokov je ostalo še zgolj ime in kako vam to do danes ni postalo jasno ne vem, je pa jasno, da gre bolj kot ne za prežvekovanje renomeja, ki ga je nekoč imel Fructal. Podobno kot je temu tako v današnji filmski industriji, sicer malce hecen primer, ampak dejasko zelo podoben, ko se neke franšize in imena še vedno snemajo samo zato, ker je naslov nekdaj nekaj pomenil... pustimo to.
Na kratko, ta sok ni vreden pol kurza, kot drugo pa, naredite si uslugo in ne pijte tovrstnih sokov, sploh pa ne na dnevni bazi oz. jih dnevno veselo točite otrokom. Ker dvomim, da je to edina shitty stvar, ki se konzumira, še manj pa verjamem, da večina dovolj športa in kompenzira z zdravo hrano, da bo kupovala crap, v tem primeru celo crap, ki ni dober/"kvaliteten"...
Ne Fructal sokovi niso niti 30% tistega, kar so bili... ste presenečeni?
Že prvi članek, ki ti ga ponudi iskalnik, te postavi na laž. Članek, star 5 dni.
https://www.delo.si/gospodarstvo/dobrih...
Vipija nihce vec ne kupuje?
Iskreno povedano, do tega trenutka nisem niti vedel, da obstajajo. V katerih trgovinah so na voljo?
Sokov ne kupujem pogosto, ampak včasih preprosto paše.

Bud_Bundy ::
Fructal je bil najbrž predober, je več profita, če se dela neko žlobudrno.
Imaš pa dovolj lokalnih predelovalcev,recimo Karlovček v Šentjerneju....
Imaš pa dovolj lokalnih predelovalcev,recimo Karlovček v Šentjerneju....
starfotr ::
Vipi je včasih vozil tudi po kraju, kjer bivam. Ga pa že desetletja nisem videl nikjer. Imajo izgleda svojo bazo kupcev in so zadovoljni s tem.
Sicer pa se dobi dobre sokove od
https://www.smodin.si/
Sicer pa se dobi dobre sokove od
https://www.smodin.si/
NuMaN ::
Sam raje kupim jabolka (recimo topaz), narežem na kocki 2, dodam malce cimeta v prahu, prelijem z vodo, pokrijem in prevrem.
5 minut dela.
Bolje kot vsi ti "sokovi" iz štacun.
Je pa res, da se mora tudi ohladiti, tako da rabim počakati 3 ure ...
In kaj ima ta komentar veze z vprasanjem OPja?
Dosti več kot tvoj.
Pač bo OP težko kupil kvaliteten Fructalov sok kot nekoč v času Juge. Pa še takrat je bil dokaj drag.
Glede na goljufanje proizvajalcev na meji legalnosti sem mu podal alternativo, in sam napisal, da je zamudna, ker se mora ohladiti.
In verjetno je v moji alternativi več sadja na liter ...
Industrija pijač vas je naučila, da ste odvisni od njih. V resnici je pa edina tekočina, ki je primerna za pitje edino le voda, na tem koncu sveta iz pipe. Ne sok, nektar (5 ali 100 %), ne vino, ne kava ...
Imaš popolnoma prav.
Kaj pa radosti življenja?
Sicer sem bil pred časom kak mesec samoiniciativno brez alkohola, sedaj je spet doma teran in nefiltrirani union. Slivovega žganja za zdaj nisem kupil.
Dve močni črni kavi na dan iz kofetjere (Lavazza), občasno limonada.
Večinoma pa voda in mineralna voda.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NuMaN ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | 100% sok pomarančaOddelek: Loža | 2137 (1661) | tikitoki |
| ⊘ | pijaca za party (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10855 (9594) | dzinks63 |
| » | Sok za razredčit vs. normaln sokOddelek: Loža | 6882 (5321) | RejZoR |
| » | Pijace (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16496 (13315) | šernk |
| » | Katera je vaša najljubša pijača? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 16472 (13420) | Kaličopko |