Forum » Omrežja in internet » CD++ prek routerja prepočasi
CD++ prek routerja prepočasi
Groovy ::
Zanima me, če kdo ve zakaj mi štopa DC++, če sem na njem prek routerja, če pa sem na netu direkto, pa je prenosa 230k... zdaj pa le 2k?!?
Thanx
Thanx
I am the captain of my soul
sash ::
si posredoval ustrezne porte na svojo mašino ?
in v nastavitvah si nastavi še Use Pasive Mode (al pa neke podobnega)
in v nastavitvah si nastavi še Use Pasive Mode (al pa neke podobnega)
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
sash ::
kako? ---> z nekaj kliki
kje?@1 ---> router
kje?@2 ---> DC++ setings
kje?@1 ---> router
kje?@2 ---> DC++ setings
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sash ()
shock ::
poglej pod nastavitve DC++, katere porte zahtevajo. In potem greš na router in tam narediš forward na tiste porte.
Bakunin ::
Kako nastaviti DC++ v aktivni nacin delovanja:
- v usmerjevalniku nastavi "port forwarding" - se pravi da se vse povezave na dolocena vrata na usmerjevalniku "prenesejo" na vrata na dolocen racunalnik v tvoj intranet.
- bodi pozoren da moras omogociti "port forwarding" tako za TCP kot za UDP protokol
- v DC programu si izberi vrata, ki jih bos uporabljal (recimo 9176), nastavi si staticni Internet IP naslov od usmerjevalnika (in NE 192.168.* ali 10.* ipd.) ter nastavi "active mode"
- to je to
- v usmerjevalniku nastavi "port forwarding" - se pravi da se vse povezave na dolocena vrata na usmerjevalniku "prenesejo" na vrata na dolocen racunalnik v tvoj intranet.
- bodi pozoren da moras omogociti "port forwarding" tako za TCP kot za UDP protokol
- v DC programu si izberi vrata, ki jih bos uporabljal (recimo 9176), nastavi si staticni Internet IP naslov od usmerjevalnika (in NE 192.168.* ali 10.* ipd.) ter nastavi "active mode"
- to je to
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Port Forwarding nikakor noče delovati?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7686 (6826) | AC_DC |
» | Router TP-Link TL-WR740N kot switchOddelek: Omrežja in internet | 3436 (2471) | SeMiNeSanja |
» | težava z dostopom do IP kamere prek dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 6125 (4631) | nx6325 |
» | strežnik skozi dva ruterjaOddelek: Omrežja in internet | 6549 (5855) | Yohan del Sud |
» | Misli Volja popraviti IP telefonijo?Oddelek: Omrežja in internet | 1341 (1157) | jerry2000 |