Forum » Na cesti » Dobri stari Clio
Dobri stari Clio
Temo vidijo: vsi
mirator ::
Seveda se ne da, če so pa tudi ostali približno taki kot vi.Genialna ugotovitev, vredna avtorja.
Če bi bili vsi taki kot mi, potem sploh ne bi bil problem.
Utk ::
Nato pripravi elaborat kako speljati za vec 10.000 ljudi da bojo lahko polnili pred bloki in ga predstavi na mestni občini Ljubljana (Zokiju). Postal boš častni meščan Ljubljane ker boš rešil vse to.
Gradnja garažne hiše stane cca 10 jurjev na parking. Pri 400 jurjih vrednih stanovanjih to sploh ne bi smelo bit vprašanje. Marsikdo da za nadstrešek pred hišo tolk in več, pa ima nadstrešek skoraj vsaka hiša. 50 let parkiranja na travi in iskanja če bo kje ali ne, za tak drobiž. Res ne razumem. In potem daš za primer Fužine, kjer je pa res ogromno prostora (pod zemljo ali v nadstropjih).
Ali je pa taka revščina v Lj da je to danes nek denar?
Seveda se ne da, če so pa tudi ostali približno taki kot vi.Genialna ugotovitev, vredna avtorja.
Ravno obratno. Ker ste taki kot ste imate problem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Meizu ::
Po skoraj 20ih letih članstva na tem forumu je tudi zame skrajni čas, da se navadim tipičnega slotehovskega razmišljanja. Nimaš hiše? Kupi jo. Nimaš denarja? Najdi ga. Nimaš parkinga? Zgradi podzemno garažo. Nimaš EVja? Hodi peš. Nimaš dovolj zmogljivega računalnika? Kupi dražjega. Imaš prenizko plačo? Povečaj jo. Imaš težave z razumevanjem? Začni razumeti.
Pač take, osnovnošolske matematične. 2 jabolka so več kot eno, ane.
Pač take, osnovnošolske matematične. 2 jabolka so več kot eno, ane.
mirator ::
Ne, napisal si :" ... če pa pa so tudi ostali približni taki kot vi" in sem ti odgovoril, da če bi bili tudi ostali kot mi, ne bi bil problem. Ti pa sedaj čudno odgovarjaš "Ravno obratno. Ker ste taki kot ste imate problem."
Ampak pozabi. Imaš vso pravico do trolanja, če v tem uživaš.
Kodrnusa ::
Nato pripravi elaborat kako speljati za vec 10.000 ljudi da bojo lahko polnili pred bloki in ga predstavi na mestni občini Ljubljana (Zokiju). Postal boš častni meščan Ljubljane ker boš rešil vse to.
Gradnja garažne hiše stane cca 10 jurjev na parking. Pri 400 jurjih vrednih stanovanjih to sploh ne bi smelo bit vprašanje. Marsikdo da za nadstrešek pred hišo tolk in več, pa ima nadstrešek skoraj vsaka hiša. 50 let parkiranja na travi in iskanja če bo kje ali ne, za tak drobiž. Res ne razumem. In potem daš za primer Fužine, kjer je pa res ogromno prostora (pod zemljo ali v nadstropjih).
Ali je pa taka revščina v Lj da je to danes nek denar?
Ali si trol ali pa nimaš osnovne šole končane.. druge ni..
Pa kaj misliš da ima vsak 10.000€ na lagerju zato ker tebi bencin in dizel ne dišita?
Folk za položnice nima, pa bo 10.000 odkartal zato da bodo eko teroristi lazje spali.
Pa garaze v Ljubljani so po 20.000d plus.
Fužine imajo dosti prostora ja, ampak sedaj tukaj napeljati elektriko do vsakega parkinga ki ni lastniški mimogrede he zate simpl a ne.
Dejmo garaze gradit simpl k pasulj. Ker si ti moron, resno. V veliko naseljih po Ljubljani še lastniška struktura parkingov ni rešena.
Nimaš blage veze kako je v svetu pa pametuješ. over&out
Utk ::
Ne, napisal si :" ... če pa pa so tudi ostali približni taki kot vi" in sem ti odgovoril, da če bi bili tudi ostali kot mi, ne bi bil problem. Ti pa sedaj čudno odgovarjaš "Ravno obratno. Ker ste taki kot ste imate problem."
Ampak pozabi. Imaš vso pravico do trolanja, če v tem uživaš.
Napisal sem
"Nič se ne da zmenit". Seveda se ne da, če so pa tudi ostali približno taki kot vi
Logika ti ne funkcionira. Niti malo.
Pa garaze v Ljubljani so po 20.000d plus
Seveda so. Ker jih drugi gradijo in vam prodavajo, namesto da bi se zorganizirali.
Nimaš blage veze kako je v svetu pa pametuješ
Vem kako je, in vem da bi lahko bilo drugače.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
PujsekPepe ::
Pismo je težk. Ja, eni nimajo za položnice, če bi imel za garaže, pa super duper bajto pol verjetn neb kle spraševal za avtomobilčke ranga clio ampak bi nabavl ornk avto. Ja, mogoče teslo.
Pa ogromno jih je cegle podedoval, kupl po jazbinšku in sedaj praskajo minimalca.
Pa ogromno jih je cegle podedoval, kupl po jazbinšku in sedaj praskajo minimalca.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PujsekPepe ()
PujsekPepe ::
tomaz- ::
tale UTK mora biti pravi balzam in veselje za ljudi povsod, kjer se pojavi... Tooooooolk pameti in modrosti, pa vse v eni osebi. IMHO komaj čakajo, da se ti pojaviš v družbi.
zodiak ::
Alexius Heristalski je izjavil:
Stanujem v bloku in imam preskrbljeno parkiranje v lastniški garaži v tripleks garažni hiši, ki ima priključek na električno omrežje. Pa si vseeno ne morem zamisliti EV. V lastniški strukturi (ca 140 lastnikov) se namreč ne da dobiti soglasja za karkoli, kar diši po kakšni investiciji.
Problem je, da je za vsako vrsto garaž en tokokrog z 10A inštalacijskim odklopnikom. Poizkušali smo že, da bi inštalacijo preuredili tako, da bi vsaka garaža imela svoj inštacijski odklopnik pa dalje od projekta nismo zmogli.
Ja, to je kurc in bo potrebno urediti z zakonom. Pravica do polnjenja.
Alexius Heristalski je izjavil:
Dokler nebo 1k dosega na štromu se ga ne dotaknem. Kitajca pa sploh nikdar...
Za vožnjo od doma v gostilno in nazaj domov ne potrebuješ 1000 km dosega, trol.
V začetku junija kupil drug avto. Do danes naredil skoraj 20 k . Ne pribijaj mi glede vožnje...
Lepo. Delničarji Petrola so te veseli.
Ne tankam na Petrolu...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Clio iv tce75 generation (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Na cesti | 29033 (20615) | d_DJ |
| » | Kateri rabljen avto? (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17839 (12478) | Likalnik |
| » | Dacia sandero (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 12192 (8924) | IL_DIAVOLO |
| » | Poceni drugi avto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9792 (7588) | Utk |
| » | Avto do 3000 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 9290 (6725) | iloveboobz |