» »

Kater dan na pot v Nizozemsko?

Kater dan na pot v Nizozemsko?

brezskrbi2 ::

Zanima me kater dan bi bil najbolj primeren za voznjo iz SLO do Nizozemske.

Prihajajoci cetrtek, petek, sobota, nedelja ali ponedeljek?

Nevem ce bo guzva na cesti zaradi praznikov in se je bolje izogniti vikendu... po drugi strani pa med vikendi ni tovornjakarjev.

Torej kater dan bi bil najbolj primeren? Se naj vikenda izogibam ali je vikend najbolj ugoden?

HotBurek ::

Ob tejle uri je najbolj ugodno.

Do kosila si že gor.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

brezskrbi2 ::

HotBurek je izjavil:

Ob tejle uri je najbolj ugodno.

Do kosila si že gor.

Mogoce res samo 12ur vozit ponoci bi pomoje bil problem in bi se mi spalo + unicis si bioritem se za naslednjih par dni.

Po dnevu pa ni problem ker tako ali tako si ta cas normalno buden in ne spis.

MadMicka ::

Valjda greš ponoči, razen, če imaš kurjo slepoto...

pegasus ::

Podnevi računaj na kamione... Tako da če hočeš podnevi, potem vikend, najbolje nedelja. Pot tempiraj tako, da si ob prometnih konicah daleč stran od večjih mest.

c3p0 ::

Sem bil lani, okoli večjih mest bo gneča, če res nisi sredi noči ali v nedeljo.

borut_p ::

Po mojih izkusnjah - 6.00 zjutraj iz ljubljane. Se najbolj izognes guzvam - na meji ob 7.00, okrog munchna ob 10. Potem se izognes se frankfurtu ob 15. Proti veceru si mimo kolna

Scorpy84 ::

Tuneli pri Salzburgu se se vedno obnavljajo, ob praznikih in vikendih, je se vedno ogromna guzva. Se splaca iti cez gradec.

Sam grem iz LJ okoli 17-18 ure, za zajtrk sem pa na nizomskem. Obvezno se ustavim v Munchenu in nekaj pojem in raztegnem noge. Od tam si das duska na avtocesti, prazna, siroka in cas hitro mine... Na nizozemskem (Heerlen) sem okoli 5-6 zjutraj, prespim do 10-11 in sem dober cez dan. Cez dan prevec casa izgubis, ne glede ali so prazniki ali ne, tezko ne zadanes konice, ker grejo v sluzbo ali iz nje. Prevec je mest na poti in od jutra do vecera mores imeti sreco da ne zadanes konice. Nedelje so vredu za vracat nazaj domov, skoraj nikoli guzve.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sluzba - Ruski turnus (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9411612 (7001) IL_DIAVOLO
»

Košnja trave med prazniki (strani: 1 2 3 )

10717182 (9553) dexterboy
»

Promet na cestah poleti (strani: 1 2 )

527487 (6576) [D]emon
»

Maribor Beda od mesta? (strani: 1 2 3 4 )

15236024 (31436) MisterR
»

Ali je res, da je toliko trgovin odprtih v nedeljah in praznikih???

353589 (3294) _Mortal_

Več podobnih tem