» »

A1 NBA tekme

A1 NBA tekme

jobers2 ::

Zivjo a se ce kaj bo A1 predvajal kaksno tekmo al bk sm nabijal z tekmami k se vrtijo 10x ista tekma slovenskih in eu lig v enem tednu?

IL_DIAVOLO ::

A1 je res totalno brez športne ponudbe. Me ima da bi sel drugam, ker to je pa res čista revščina.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bambam20 ::

Kdo ima sedaj po novem pravice za NBA tekme? ŠPort klub?

bambam20 je izjavil:

Kdo ima sedaj po novem pravice za NBA tekme? ŠPort klub?

ja mislim da.
ma bi pel drugam sam je edini ponudnik optike pr nas in ne morem nikamor.

Ganon ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

A1 je res totalno brez športne ponudbe. Me ima da bi sel drugam, ker to je pa res čista revščina.

Slepota te daje, ni kriv A1.

Groot ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ha? Še vedno imaš vse Arena in Šport TV programe ter s tem večino športa. Spremljam res veliko športov in mi pri A1 realno manjkajo le prenosi NBA (še to samo od letos dalje ker se je pač sklenila nova pogodba in je uspel prenose dobiti Sportklub) in F1.

Vse? Ce pa dajo na osnovno shemo samo najslabse tekme, na zaklenjene pa tekme ki me dejansko zanimajo. Kako ni to krivda A1?
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

pixelzgaming ::

morda je tvoja krivda da ne vzames pravilne sheme. ponudba je na spletu.
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | Linux
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 14TB HDD | Proxmox VE
Server2: i7 4770 | 16 GB DDR3 | 128GB SSD | 16TB HDD | CasaOS

No potem mi pa pokaži ponudnika, ki ima v osnovni shemi vse. Pač dajmo vsaj malo držat nivo debate no.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Vse? Ce pa dajo na osnovno shemo samo najslabse tekme, na zaklenjene pa tekme ki me dejansko zanimajo. Kako ni to krivda A1?

Vzameš najcenejše v ponudbi in jokaš. Genialno. Srednji paket ima vse Arena programe, Eurosport, Šport TV ...

bambam20 ::

A1 je imel nekoč ločeno, da si lahko gleda ugodno vse tekme. Samo je očitno bilo zanimanje zelo slabo.

pri A1 imam celotno shemo vse kanale ampak kaj se športa tiče je porazno. očitno ne bomo gledali več tekem NBA

priden2 ::

Groot je izjavil:

No potem mi pa pokaži ponudnika, ki ima v osnovni shemi vse. Pač dajmo vsaj malo držat nivo debate no.

Kaj se tiče športnik kanalov imamo mi VSE pri tem ponudniku že kakih 10+ let. https://www.softnet.si/
Brez nekih TV vmesnikov, ki vam ponujajo razni novodobni operateri in imahaš prikloplenih TVjev kolikor ti je volja, brez doplačila.

Kaj pa če bi še napisal kaj točno ti manjka? Ker hudo dvomim, da ti manjka toliko da rečeš da je porazno. No razen če iščeš samo 1 šport, potem je porazna samo tvoja odločitev pri izbiri ponudnika.

pravim da je porazno glede športa nasploh. drugega ponudnika pa ne morem met ker ima samo A1 tukaj optiko.saj so problemi bli že pri predvajanju reprezentančnih tekem.

Izmikaš se, pojasnil nisi ničesar. Povej, kaj ti manjka in kaj ti ponuja konkurenca.

Bud_Bundy ::

priden2 je izjavil:

Groot je izjavil:

Kaj se tiče športnik kanalov imamo mi VSE pri tem ponudniku že kakih 10+ let. https://www.softnet.si/
Brez nekih TV vmesnikov, ki vam ponujajo razni novodobni operateri in imahaš prikloplenih TVjev kolikor ti je volja, brez doplačila.

To zgleda kot zgolj za poslovne uporabnike, obstaja kakšna objavljena ponudba?

Ganon je izjavil:

Izmikaš se, pojasnil nisi ničesar. Povej, kaj ti manjka in kaj ti ponuja konkurenca.

Konkurenca po novem ponuja nba tekme, po starem pa prenose slovenske reprezentance, pa ce se ne motim tudi prenose manj atraktivnih tekem, kot so tekme prvoligaskih klubov v Evropi. Verjetno lahko tudi izbiras katero tekmo bos gledal, ko je na sporedu hkrati vec tekem.

V glavnem konkurenca ima vrh ponudbe, pa ce te zanima ali ne, medtem ko A1 ponuja drobtinice.

Revščina.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Zgodovina sprememb…

Programi me zanimajo, še vedno niste konkretni.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ganon je izjavil:

Konkurenca po novem ponuja nba tekme, po starem pa prenose slovenske reprezentance, pa ce se ne motim tudi prenose manj atraktivnih tekem, kot so tekme prvoligaskih klubov v Evropi. Verjetno lahko tudi izbiras katero tekmo bos gledal, ko je na sporedu hkrati vec tekem.

V glavnem konkurenca ima vrh ponudbe, pa ce te zanima ali ne, medtem ko A1 ponuja drobtinice.

Revščina.

A res vse to?

A pa ima konkurenca tudi prenos ABA lige? Naše domače 1. košarkarske lige? Angleške ali nemške nogometne lige? Ali pa morda Evropske lige prvakov v rokometu? Itd itd itd.

Ne zagovarjam prav nobenega ponudnika ker imajo vsi svoje + in -. Ampak na k**** mi greste pa vsi trolčki, ki nabijate nekaj na pamet ali pa samo zato da se po nečemu pljuva. Povej kaj točno manjka, ali pa ne piši. Ker če ne znaš napisati vsaj ene stvari, potem mi je jasno samo da si športni program najbrž videl nazadnje v sporedu.

Realno stanje trenutno je pač takšno, da A1 ponuja Areno in Šport TV, enako T2. Na drugi strani imaš Telekom s Sportklubom.

Potem je pa Telemach kot edini, ki nudi vse športne programe.

Telekom nima Sportklubov, je kar enak izbor, kot pri ostalih. Telemach jih ima kot edini med večjimi, ampak to je povezano z lastništvom.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Se da kje gledati Sport klub kanale? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Omrežja in internet
13856490 (11630) zuz3k
»

Svetovno prvenstvo v košarki 2023 (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Šport
82264252 (35035) 2dark
»

Športne stave - je sploh možno uspeti? (strani: 1 2 3 435 36 37 38 )

Oddelek: Loža
1889240404 (29745) vprasam
»

Siol brez SPORTKLUBA (SK) (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
8716172 (7618) firbec
»

Nba na tv-ju

Oddelek: Loža
173311 (2324) webmaher

Več podobnih tem