Forum » Pomoč in nasveti » Zunanji HDD se v sistemu vidi, le ta mu ne dodeli črke format nni možen
Zunanji HDD se v sistemu vidi, le ta mu ne dodeli črke format nni možen

mat xxl ::
Torej, kot v naslovu, Sistem vidi zunanjim HDD Seagate Cuda 5Tb, vendarn mu ne dodeli črke pogona, prav tako formatiranje ni možno. Kaj lahko storim ?
V disk managmentu ga vidi, format ni možen, v sistemu celo pove, da ni v okvari nič napak ..... Bil je HDD za filme vklopljen na Router Asusu v Aimesh sistemu viden vsem tudi TV jem in ja nanj sem nalagal filme..... Bila sta dva eden od WD 2 tb in ta se lepo vidi tudi priključen na različne računalnike in ta, ki se povsod vidi, kot naprava , pa nikjer mu nobeden ne dodeli črke pogona.
Na disku so samo filmi , nič podatkov ali pomembnega, pa vseeno bi rad, kako rešil..... Probal sem, že nekaj načinov, pa nič ne gre, kable že menjal vse možno, kaj mi je storiti.
Če je kak profič tudi plačam jasno ureditev ..., ker izgubljati čas v nedogled ......
Mimogrede pa ja, moram jutri, po kak večji zunanji veliki disk z napajanjem, ta je mali, kak večji, kak dober nasvet cena zmogljivost .... recimo, kaj 16TB ali več po kaki normalni ceni ?
V disk managmentu ga vidi, format ni možen, v sistemu celo pove, da ni v okvari nič napak ..... Bil je HDD za filme vklopljen na Router Asusu v Aimesh sistemu viden vsem tudi TV jem in ja nanj sem nalagal filme..... Bila sta dva eden od WD 2 tb in ta se lepo vidi tudi priključen na različne računalnike in ta, ki se povsod vidi, kot naprava , pa nikjer mu nobeden ne dodeli črke pogona.
Na disku so samo filmi , nič podatkov ali pomembnega, pa vseeno bi rad, kako rešil..... Probal sem, že nekaj načinov, pa nič ne gre, kable že menjal vse možno, kaj mi je storiti.
Če je kak profič tudi plačam jasno ureditev ..., ker izgubljati čas v nedogled ......
Mimogrede pa ja, moram jutri, po kak večji zunanji veliki disk z napajanjem, ta je mali, kak večji, kak dober nasvet cena zmogljivost .... recimo, kaj 16TB ali več po kaki normalni ceni ?

kloko ::
Ali je pokvarjen ali pa particioniran/formatiran na način, da ga Windows ne razume in ga posledično ignorira.
Tak disk je potrebno priključiti na sistem z Linuxom in se tam poigrati.
L.p.
Tak disk je potrebno priključiti na sistem z Linuxom in se tam poigrati.
L.p.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Arhiviranje starih IDE diskovOddelek: Programska oprema | 632 (451) | kixs |
» | Nadgradnja Windows 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 29248 (24368) | R1710 |
» | Priklop drugega SATA diskaOddelek: Strojna oprema | 3111 (2695) | amigo_no1 |
» | WIN7 ne prepozna SATA diskaOddelek: Operacijski sistemi | 3126 (2662) | Andy21 |
» | Dodajanje diskov v Win9XOddelek: Operacijski sistemi | 1680 (1589) | miranpozar |