Forum » Pomoč in nasveti » Kako zapreti večje št. zavihkov za tablici
Kako zapreti večje št. zavihkov za tablici

Rias Gremory ::
Zdravo,
babi uporablja med 5 do 10 let staro Samsung tablico, točnega modela žal ne vem.
Omenila je, da je bila včeraj počasna, ker verjetno pomeni težavo z brskalnikom, ki ga uporablja za iskanje gesla za križanke.
Aplikacije sem sicer posodobil, a je težava v številu odprtih zavihkov v brskalniku.
V Chromu ima odprtih verjetno okoli 1000 zavihkov. Če izberem Zapri vse, se program obesi. Ročno sem zaprl verjetno cca 200 zavihkov, a še ne vedno ne prikazuje št. odprtih zavihkov.
Kakšna ideja, kako zapreti vse zavihke? Ponovna inštalacija Chroma? Podobna težava je tudi s Samsung brskalnikom.
Iščem tudi kakšno idejo, kako preprečiti, da odpre večje število zavihkov. Dobrodošli tudi predlogi za druge nastavitve, da ostane delovanje tablice čim bolj tekoče.
Lep pozdrav
babi uporablja med 5 do 10 let staro Samsung tablico, točnega modela žal ne vem.
Omenila je, da je bila včeraj počasna, ker verjetno pomeni težavo z brskalnikom, ki ga uporablja za iskanje gesla za križanke.
Aplikacije sem sicer posodobil, a je težava v številu odprtih zavihkov v brskalniku.
V Chromu ima odprtih verjetno okoli 1000 zavihkov. Če izberem Zapri vse, se program obesi. Ročno sem zaprl verjetno cca 200 zavihkov, a še ne vedno ne prikazuje št. odprtih zavihkov.
Kakšna ideja, kako zapreti vse zavihke? Ponovna inštalacija Chroma? Podobna težava je tudi s Samsung brskalnikom.
Iščem tudi kakšno idejo, kako preprečiti, da odpre večje število zavihkov. Dobrodošli tudi predlogi za druge nastavitve, da ostane delovanje tablice čim bolj tekoče.
Lep pozdrav
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

broken/link ::
poskusi it v nastavitve -> aplikacije -> poišče chrome/samsung browser -> počistiš cache + storage. bi moralo vse počistit.

Rias Gremory ::
broken/link je izjavil:
poskusi it v nastavitve -> aplikacije -> poišče chrome/samsung browser -> počistiš cache + storage. bi moralo vse počistit.
Sem poskusil pobrisati samo cache, a ni spremembe. Če pa izberem Clear data se mi pa odprejo nastavitve v Chromu, kjer imam več možnosti za izbris različnih stvari. Bom poskusil še to.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,

mtošev ::
Poveži tablico preko ADB-ja na računalnik, potem pa:
adb shell pm clear com.android.chrome

David Mayer ::
Poišči in javi, da uredimo sami, če ne obstaja nikakršen uraden browser addon, ki bi preprečeval odpiranje presežnih zavihkov ali pa vsaj najstarejše kliknjene/najmanj ogledane avtomatsko zapiral. Ni to tako nepredstavljiv način browsanja in avtomatika preverjeno deluje :D

mihagr ::
Tole pravi google:
Here are the steps on how to delete hundreds of tab groups in Chrome:
Open Chrome.
Click on the three dots in the top right corner of the window.
Select "More tools" > "Clear browsing data".
In the "Clear browsing data" window, select the "Browsing history" checkbox.
Under "Advanced", select the "Tab groups" checkbox.
Here are the steps on how to delete hundreds of tab groups in Chrome:
Open Chrome.
Click on the three dots in the top right corner of the window.
Select "More tools" > "Clear browsing data".
In the "Clear browsing data" window, select the "Browsing history" checkbox.
Under "Advanced", select the "Tab groups" checkbox.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Firefox Quantum je kvantni skok naprej (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 77381 (62292) | Apofis |
» | Firefoxova nova oblačila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 22679 (17386) | schurda |
» | Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 24646 (20341) | enadvatri |
» | Chrome - gesla.Oddelek: Programska oprema | 1690 (1345) | alsl |
» | Chrome: nova beta, hitrejši pogon za Java Script, napoved nove podobe (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 28285 (25649) | MrStein |