» »

Prošnja - izpolnitev kratke ankete

Prošnja - izpolnitev kratke ankete

Katyaaa ::

Živjo,

prosim za pomoč, anketa je res kratka. V linku:

https://ucpcienciashumanas.eu.qualtrics...

Hvala, lp, Katja

TrumpDonald ::

Kdo je tvoj mentor, katera fakulteta, katera univerza?

Ok, saj piše na linku.

Zgodovina sprememb…

Uh saj res: za tiste, ki bi želeli vedeti več preden kliknete na link:

as part of the Master's degree in Psychology in Business and Economics at Universidade Católica Portuguesa Faculdade de Ci?ncias Humanas in Lisbon, I am developing a study that aims to understand the relationships between Environmental Awareness, Second-hand Clothing (SHC) Buying Behavior, and Mental Well-Being. Your participation in this survey can help me better understand this topic. In addition to highlighting the need for future research, the insights gained may also help the marketers of sustainable/environmentally friendly brands/stores attract more customers, which could lead to a positive environmental impact.

In this survey, I will ask you to answer some questionnaires. Altogether they should only take up to 7-8 minutes of your time and will be an important contribution to my dissertation. Your collaboration is essential, but feel free to accept or refuse to participate in the study, and you can withdraw at any time (to withdraw: contact me on the email provided below and provide me with the ResponseID received at the end of the survey). All data provided by you will be treated anonymously and confidentially (no information that could directly identify you will be collected).

There are no right or wrong answers. You are asked to answer all questions/statements presented as honestly as possible.

pegasus ::

Na zadnje vprašanje manjka odgovor other: I'm not buying clothes ;)

Not ever? Hvala za izpolnitev ;)

tony1 ::

Morda bi bilo zanimivo tudi vpr. zakaj ne kupujete rabljenih oblačil (sploh ne vem, če je zunaj Lj kakšna taka štacuna pri nas, pa še tam je najbrž le ena?)...

ja, sigurno, faks je pač v Lizboni, kjer je tega več. Mi pa pravijo, da vsaj v Ljubljani že kar kupujejo to, še več pa ko gredo v kakšno večje mesto. Je pa teh anket potrebno zbrati najmanj 200, tako da mi vsaka izpolnjena pomaga.

aja, če ima kdorkoli možnost pošerati anketo kam v tujino, ljudem, ki živijo v večjih mestih, je to seveda več kot dobrodošlo, hvala.

iKst_ ::

tony1 je izjavil:

Morda bi bilo zanimivo tudi vpr. zakaj ne kupujete rabljenih oblačil (sploh ne vem, če je zunaj Lj kakšna taka štacuna pri nas, pa še tam je najbrž le ena?)...

Pri nas je ogromno second hand shopov oz. "thriftov", ne samo v LJ, v praktično vsakem mestu jih imaš. V Ljubljani jih je pomoje 15-20.

JanBrezov ::

Definitivno bi bilo potrebno vprašati, ali sploh imate možnost kupovati SHC. Ker jaz se v tem trenutku ne spomnim, kje bi lahko to dobil (podravje).

tony1 ::

iKst_ je izjavil:

tony1 je izjavil:

Pri nas je ogromno second hand shopov oz. "thriftov", ne samo v LJ, v praktično vsakem mestu jih imaš. V Ljubljani jih je pomoje 15-20.

Zanimivo, tnx.

kamiKaZaA ::

JanBrezov je izjavil:

Definitivno bi bilo potrebno vprašati, ali sploh imate možnost kupovati SHC. Ker jaz se v tem trenutku ne spomnim, kje bi lahko to dobil (podravje).

V Mariboru jih je kar nekaj:

Textile House Second Hand
Partizanska cesta 12, Maribor

DILE Second Hand Shop
Vetrinjska ulica 14, Maribor

Second hand hahaha

Glavni trg 4, Maribor

Super Style Second Hand Outlet
Partizanska cesta 13, Maribor

DamijanD ::

Kako pa prodaš v SH?

UkrFTW!! ::

Izpolnil. Kaj je to Shc?

Videl: second hand clothes

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: UkrFTW!! ()

DamijanD ::

Zakaj je eko samo nabava v SHC, zakaj ni opcija tudi "nosim dokler ne razpade"?

NuMaN ::

Sam pridno šivam, vse razen perila in nogavic ...
Dokler gre.
Priporočam branje kratke zgodbe "Plašč" Gogolja z glavnim junakom Akakijem Akakijevičem.
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: NuMaN ()

Katsuo ::

Izpolnil, zanimiva tema, tudi mene zanima koliko ljudi kaj danes kupuje second hand oblačila.

Katyaaa je izjavil:

Not ever? Hvala za izpolnitev ;)
Praktično nikoli. Večino cot dobim podarjenih, ostalo pa mi kupuje žena. In ko se jih po 5-10 letih ravno navadim in mi postanejo znana in domača, mi jih umakne iz uporabe ;)

NuMaN ::

A to kar dopustiš ali že razpadajo zadeve na tebi?
Da podaljšaš uporabo, je treba ročno šivati. Hipsterski videz je tudi še v modi pri nekaterih.

Moja žena je bila zelo vesela, ko sem upokojil usnjeno jakno iz 1999. Nosil sem jo redno 25 let ...
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

Jaz ne poznam "ponošenih" cunj. Poznam samo "udobne" cunje ;)
In ja, edina jakna v redni uporabi ima tudi že 22+ let ...

David Mayer ::

Kaj ste tu sami neki frajerski gizdalini? Tako dolgo nosim oblačila, da mi jih potihem proč zmečejo tako ali drugače...

Od tega čakajo nove na prvo nošnjo že nekaj let, še dobro, da me je sčasoma vedno manj skupaj od vsega hudega :D

feryz ::

Jaz vsake dve ali tri leta kupim dvoje hlače, dve srajce in dva puloverja. Enake seveda in če se da enake kot pred par leti.
Potem to gonim, dokler ne razpade in kupim novo. To imam za poroko pogreb, šiht, vsakdanjo rabo. Ne rabim nič tuhtati kaj obleči.
Lastim si še dvoje kratke hlače, enake in 3 spodnje dekle trenirke.
Edino kratkih majic imam mnogo več, veliko se jih pokuri za kardio.
To je vsa garderoba, ki jo imam.

Ok, še zimska jakna in windstopper.

Od obutve imam pa ene čevlje, ene superge, ene letne natikače in gojzdarje.

Ko odrabim, nimam kaj podariti. Ni več uporabno. Ko se preveč znuca, uporabim za delovna oblačila. Dokler ne razpade.

Katyaaa je izjavil:

Živjo,

prosim za pomoč, anketa je res kratka. V linku:

https://ucpcienciashumanas.eu.qualtrics...

Hvala, lp, Katja

Živjo, postam še enkrat, če bi še kdo lahko izpolnil ali pa šeral anketo. Potrebujem jih veliko, hvala v naprej.
Katja

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Humana zabojniki NUJNO

Oddelek: Loža
399314 (3230) valkoor
»

Izbira avtomobila (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
10918057 (14951) mr_chai