» »

Golden Ball 2014

Golden Ball 2014

yvonne ::

Golden Ball igralec z največ glasov, dobljenih iz reprezentance trenerjev in kapetanov in skupino dostave novinarjev. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi in Manuel Neuer so trije kandidati za Ballon d'2014. To je napovedal ponedeljek FIFA potrdil bazeni, ki dajejo omenjenih treh kot favorite za največ oddaje naročila. Messi izbere svojo peto nagrado, Cristiano Ronaldo, na tretje pa se je Neuer nikoli osvojil pokal.
ki želite podpreti ?? Merry Christmas



A120 ::

Pomoje bi pravi zmagovalec moral biti Suarez ceprav ga ni na listi. Odlična sezona v kateri je sam popeljal (dokaj povprecen ceprav sem navijac) klub skoraj do naslova

sheeshkar ::

A120 je izjavil:

Pomoje bi pravi zmagovalec moral biti Suarez ceprav ga ni na listi. Odlična sezona v kateri je sam popeljal (dokaj povprecen ceprav sem navijac) klub skoraj do naslova

"skoraj" je tukaj ključna beseda. Poleg tega je na svetovnem prvenstu raje grizel nasprotnike, kot zabijal gole. Imel je super sezono v domačem prvenstvu, vendar ne dovolj, da bi si zaslužil prvo mesto.

Ronaldo, Neuer, Messi bi bil moj vrstni red. Ronaldo je podiral rekorde v Ligi prvakov in jo tudi osvojil (imel pa povprečno SP), Neuer je imel zelo dobro sezono z Bayernom (vendar ne tako dobro kot Ronaldo) in fantastično SP, Messi je imel (za svoje nerealne standarde) povprečno sezono, na svetovnem je bil dober, vendar ne odličen in ničesar ni osvojil (je pa trenutno v novi sezoni ponovno najboljši in če bo tako nadaljeval, bo lahko osvojil Zlato žogo 2015).

IL_DIAVOLO ::

Ronaldo in messi držita formo, ki jo je pokazal suarez lani že vsaj 5 let...tudi ribery je imel eno vrhunsko sezono, ampak v dobi messija in ronalda to ni dovolj. Ko misliš, da je to tvoj max, moraš dvignit še za nivo ali 2 višje, da pariraš taki klasi.

oo7 ::

Ibrahimovič bi moral dobit za življensko delo>:D ker daje najbolj spektakularne gole.

yvonne ::

Rezultati glasovanja: Cristiano Ronaldo, 37,66%; Lionel Messi, 15,76%; Manuel Neuer, 15,72%.








Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ruckus VF2811

Oddelek: Omrežja in internet
51513 (1420) Spajky
»

VB.net Problem

Oddelek: Programiranje
6717 (563) Yacked2
»

Windows ne more odstraniti gesla

Oddelek: Pomoč in nasveti
242599 (2087) amigo_no1
»

WebM - vprašanja in razprave

Oddelek: Programska oprema
4512391 (10478) Icematxyz
»

Izdelava flourescentne luči - dušilka

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
111726 (1503) energetik

Več podobnih tem