» »

Popravljanje DivX-ov

Popravljanje DivX-ov

eraserr ::

Mam en čist običajen film (ki je bil verjetno posnet z neta in ima zato nekaj pokvarjenih keyframov)

Jaz bi to rad popravu. DivFix ne dela sploh, potem sem probal z AviDefreezerjem, pa popravi, samo od tam naprej potem slika ratuje zelo zelena in zato neuporabna. A obstaja še kakšna možnost (drug program), da bi popravu film.

karma ::

pejd na http://go.to/doom9 pa tam mal pobrskaj med Divx editing Tools..če ti gani Defreezer pa DivX Fix zrihtau ga boš težko (po moje) popravu...včasih pomaga če ga spustiš še 1x skoz virtual dub (direct strema copy video in audio)....z adobe premiere se da to zrihtat al pa vsaj pometat bad keyframes vn, sam ga moraš zdljat z neta
vso srečo (btw kir film to???)
lp

eraserr ::

sem najdu en registry filter, ki ubistvu tko nardi, da zadevo spele in lepo predvaja, ne freezne. Filma pa žal ne poprav. Jebiga važn da gre lepo čez, ubistvu tam kjer je se je prej ustavl pol sploh nisem vidu nobene napake.
Šlo pa je za film The Usual Suspects.

JXS ::

eraserr: jaz sem z AviDefreezerjem vse divx z tako napako dokaj lepo popravil. Slika v tistem delu kjer je bila prej neuporabna je po novem res da malo grda, vendar se da videti za kaj gre. V nadaljevanju, po napaki ki je odpravljena pa mi divx dela kakor z napako, slika je dobra, bez sprememb v barvi.

eraserr ::

z Avidefreezerjem sem popravu South Park pa je blo vse ok, sam mejčken je bil en čuden rob za trenutek, pol je blo pa uredu. Ko sem pa to probal na The Usual Suspects mi je pa pol od tam naprej film postajal nenormalno zelen, tako da ni bil uporaben. S temi filtri pa ga čist lepo predvaja, pa čist nobene napake ni videt.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Filmi vseh filmov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Sedem umetnosti
15826690 (874) Thompic
»

Best Muvi Ever (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
829530 (1150) lynxslo5
»

Primer petek: aretiranih več oseb

Oddelek: Problemi človeštva
272174 (1520) DavidJ
»

Kako popraviti .avi

Oddelek: Sedem umetnosti
161746 (1481) dobaluka
»

Kateri program za popravljanje DivX

Oddelek: Pomoč in nasveti
6995 (902) matevzm

Več podobnih tem