» »

Sistematični vdor v [odstranjeno - trolling] Banko?

Sistematični vdor v [odstranjeno - trolling] Banko?

1
2
»

WizzardOfOZ ::

Ti dobiš kartico, potem pa sam blokiraš kar ne misliš uporabljat.

Maš tut take, ki na kartici nfc čip prevrtajo.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

Samael ::

oripeel0 je izjavil:

Samael je izjavil:

oripeel0 je izjavil:

LON pravi, da zaenkrat ni prepričljivih dokazov, kako je do tega prišlo ali kje so pridobili bančne podatke, vendar dokazi kažejo na obsežno operacijo iz Južne Koreje z zelo sofisticirano brute force avtomatizacijo.

Lahko poveš kaj več o teh "dokazih" o obsežni operaciji iz Južne Koreje z zelo sofisticirano brute force avtomatizacijo? Sumljiv si mi :)

oripeel0 je izjavil:

UPDATE: Pravkar sem govoril s sodelavcem, ki ima enako težavo.

Ampak, ker nikoli v življenju nisi plačeval z njihovo kartico preko spleta, verjetnost, da sta plačevala preko istega compa odpade. V tem primeru je statistična verjetnost, da sta oba istočasno "hacknjena" pri isti banki zelo mala, razen, če so vse njihove stranke. A sem že omenil, da si mi sumljiv? :)

Ej sej pravim, da nimam pojma kako do kaj takega sploh lahko pride, in vse kaže kot da LON trenutno tudi ne ve točno. Bom napisal, če dobim kaj več informacij.

Btw, kot sem že omenil je zgleda prizadetih veliko ljudi, ne samo midva...

Glede na po tvoje "veliko število prizadetih strank" je sila čudno, da si v naši mali državi edini, ki je v vsem tem času "poročal" o tem. Tudi sicer je v tvojem pisanju nekaj sila za lase privlečenih navedb, vključno s citiranima zgoraj.

Jaz sem tudi povprašal. Malce je trajalo, da odgovorijo, ampak evo...

Spoštovani,

prejeli smo vprašanje glede navedb na forumu o domnevnem »sistematičnem vdoru v LON banko«.
Želimo poudariti, da so navedbe napačne in da do takšnega vdora v naše sisteme ni prišlo.

V LON-u skrbimo za visoko stopnjo varnosti naših informacijskih sistemov in redno izvajamo varnostne preglede. Objavo zato obravnavamo kot potencialen poskus zlorabe oziroma širjenje neresničnih informacij.

Prosimo vas, da temo ustrezno obravnavate in zavrnete navedbe.

S spoštovanjem,
...

Spremenjen naslov in zaklep.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

SEPA Instant Credit Transfer - pri nas? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13122587 (1207) V-i-p
»

NLB - zloraba kartice (strani: 1 2 3 )

10116283 (2692) 133780
»

MOJ@SKB

446561 (3089) Redman
»

Nakup z mastercard brez ccv in potrditve.. (strani: 1 2 )

508912 (6255) energetik
»

Zloraba bančne kartice (strani: 1 2 )

7323689 (7933) sprehajalec4

Več podobnih tem