» »

Lastniki psov se ne bojo strinjal

Lastniki psov se ne bojo strinjal

1 2 3
4
»

MrStein ::

MrStein je izjavil:

Je kje članek, ki je v pretekliku? Torej da je stvar dejansko narejena?

Preplexitiy.ai pravi: prema tekstu iz 2019. godine, ideja i dalje postoji

Jep, ideja postoji. Jaz imam tudi veliko idej! mtosev, a greva izmenjati ideje?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

twom ::

Katsuo je izjavil:

cepec si predvsem ti, ki misli da se je redar spravil na 4 letnika. Spravil se je na starša tega 4 letnika.
Bravo, zmagal si.

Se pravi, bolje da se otrok poščije v hlače, kot pa na zelenico? Pa ti veš, da gre vsak otrok čez fazo, ko ni v plenici in si ful vesel, če se uspe polulat mimo hlač? Al si v teh petih letih od takrat, ko si nosil plenice, to že pozabil...?

Ko se je moj otrok odvajal plenice, mi je med vožnjo rekel, da ga lulat. Kako sem bil vesel, da sem uspel varno ustavit na primernem mestu, preden so bile mokre hlače. Scal je v nek gramoz kilometre stran od naselja in nekaj deset metrov od ceste, en kreten v rangu tega iz Kočevaja, je pa težil. Kam gre ta svet.

A se je kdo vprašal, kake travme ima štitiletni otrok, ko je "policaj" kaznoval babico, zaradi njegovega lulanja? "Policaj" v narekovajih, ker štiriletnik itak ne loči med uniformiranimi idioti. Tega redarja bi bilo potrebno zaprt v zapor, ne samo kaznovat, če ne zaradi drugega ker je tako brezobziren in zabit.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: twom ()

delavec44 ::

Ampak ne vemo kaj se je dogajalo. Kočevski redarji so bedaki, po drugi strani je pa babica dobila JRM in to ji ne morejo napisati zaradi dejanj tretje osebe. Lahko da so jo opozorili, da se na travi pri vrtcu pač igrajo otroci in naj gre drugam, ona pa kaj blebetala nazaj.

Utk ::

Pa je v resnici pomembno kaj se je dogajalo? Kaj se bi lahko zgodilo da se je redar prav moral ustavit in zatežit?

Okoli vsakega vrtca je ograja. Izven ograje se otroci nič ne igrajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Utk ()

bm1973 ::

Tem občinskim redarjem, je treba odvzeti pooblastila, nimajo kaj imeti pravice zahtevati dokumente.

Gre pač ponavadi za lokalne debile...

Miki N ::

delavec44 je izjavil:

Lahko da so jo opozorili, da se na travi pri vrtcu pač igrajo otroci in naj gre drugam, ona pa kaj blebetala nazaj.

Ja saj, lastniki psov so nagnjeni k bevskanju - to pride od življenja skupaj.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Groot ()

Miki N je izjavil:

delavec44 je izjavil:

Lahko da so jo opozorili, da se na travi pri vrtcu pač igrajo otroci in naj gre drugam, ona pa kaj blebetala nazaj.

Ja saj, lastniki psov so nagnjeni k bevskanju - to pride od življenja skupaj.

Babica z otrokom. Ni bilo nobenega psa zraven, če ga ima doma pa ne vem.

MrStein ::

A si pričakoval racionalno debato?
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

MadMen ::

bm1973 je izjavil:

Gre pač ponavadi za lokalne debile...

Nekje na nivoju zdaj bivšega uporabnika Invictus, ane?

Vice ::

twom je izjavil:

Katsuo je izjavil:

cepec si predvsem ti, ki misli da se je redar spravil na 4 letnika. Spravil se je na starša tega 4 letnika.
Bravo, zmagal si.

Se pravi, bolje da se otrok poščije v hlače, kot pa na zelenico? Pa ti veš, da gre vsak otrok čez fazo, ko ni v plenici in si ful vesel, če se uspe polulat mimo hlač? Al si v teh petih letih od takrat, ko si nosil plenice, to že pozabil...?

Ko se je moj otrok odvajal plenice, mi je med vožnjo rekel, da ga lulat. Kako sem bil vesel, da sem uspel varno ustavit na primernem mestu, preden so bile mokre hlače. Scal je v nek gramoz kilometre stran od naselja in nekaj deset metrov od ceste, en kreten v rangu tega iz Kočevaja, je pa težil. Kam gre ta svet.

A se je kdo vprašal, kake travme ima štitiletni otrok, ko je "policaj" kaznoval babico, zaradi njegovega lulanja? "Policaj" v narekovajih, ker štiriletnik itak ne loči med uniformiranimi idioti. Tega redarja bi bilo potrebno zaprt v zapor, ne samo kaznovat, če ne zaradi drugega ker je tako brezobziren in zabit.

Da imajo danes froci travme zato ker se ljudje mal pogovarjajo ali pa vidijo uniformo... Revčki bogi, se ne čudim, da so šole preplavljene s pacienti, ki imajo 1001 odločbo. Bi se narod hitro pozdravil, če bi zakonsko prepovedali vsem, ki imajo odločbe v šolah opravljati kakšno koli delo kjer lahko ogrozijo življenja in dobrobit ljudi...

anon17 ::

Jaz bi prepovedal kakršnokoli delo in pojavljanje v javnosti brez spremstva vsem, ki enačijo otroke in pse, oziroma mislijo, da so otroci vredni enako kot psi in si predstavljajo, da so "starši" svojemu psu.

anon17 je izjavil:

Jaz bi prepovedal kakršnokoli delo in pojavljanje v javnosti brez spremstva vsem, ki enačijo otroke in pse, oziroma mislijo, da so otroci vredni enako kot psi in si predstavljajo, da so "starši" svojemu psu.

Jih poznam ene par, ki jim je pes več kot človek.

tikitoki ::

Katsuo je izjavil:

Lepo, da nimas otrok. Naredi nam uslugo, in naj tako ostane.

delavec44 je izjavil:

anon17 je izjavil:

Jih ni več tako malo...

111111111111 ::

bm1973 je izjavil:

Jih ni več tako malo...

Na stara leta bo pa jok, da so sami, da nimajo nikogar... :D Pesa si naj kupijo.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

delavec44 je izjavil:

anon17 je izjavil:

Jaz poznam ogromno osebkov za katere bi bilo boljše, če bi imeli prej psa, da bi sploh videli ali so sposobni in razumeli pomen besede "vzgoja" ne pa da vzgajajo nedonošena teleta na dveh nogah.

111111111111 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Jih ni več tako malo...

Na stara leta bo pa jok, da so sami, da nimajo nikogar... :D Pesa si naj kupijo.

Naj jih pes previje, ko bodo srali v plenico...

anon17 ::

tikitoki je izjavil:

Katsuo je izjavil:

Lepo, da nimas otrok. Naredi nam uslugo, in naj tako ostane.

Sej bo pesek čist dovolj.

bm1973 je izjavil:

111111111111 je izjavil:

bm1973 je izjavil:

Jih ni več tako malo...

Naj jih pes previje, ko bodo srali v plenico...

Hi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

wcpapir ::

Pasji kakci ne sodijo na travnik, sodijo v plastično vrečko katero se odvrže v večjo plastično vrečko in potem pride star dizel ponjo ter jo odpelje na smetišče. Od tam jo še malo furamo po evropi in na koncu je plastična vrečka v morju drek pa razpade nekje med postopko..
1 2 3
4
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sprehod in odvezani psi (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Loža
935114762 (19460) velikBrokoli
»

DNK analiza pasjih iztrebkov - Zagreb (strani: 1 2 )

9014222 (11425) zmaugy
»

Sranje psov po dvorišču (strani: 1 2 3 )

12137524 (32625) Pšenični
»

pobiranje drekov

323686 (2937) poweroff
»

prepovejmo pse v mestih! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10925690 (23939) krneki0001

Več podobnih tem