» »

AirBrush umetnik? + Plexi rezervoar? +Drobnarije oz. okraski

AirBrush umetnik? + Plexi rezervoar? +Drobnarije oz. okraski

Dr.SmaSh ::

Ola!

1. A je kdo tu, ki obvlada AirBrush tehniko in bi mi lahko narisal en motiv na desno stranico compa? Slika bi bila velika nekje okoli 45cm*39cm. A kdo pozna koga, ki to dela? In kaxna bi bila cena?

Tule je slika, ki bi naj prishla gor: *click*

2. Da ne bom odprial nove teme...

A ve kdo kako naj naredim en rezervoarcek za vodno hlajenje. Poljubnih dimenzij (kvader). A pozna kdo koga, ki se ukvarja z plexijem (tj. z izdelovanjem raznih stvari iz njega)?

3. A ve kdo kje bi se dalo kupiti tiste spice, ko jih imajo npr. nekateri bikerji na celadah. Npr. na celadah iz 1. SV vojne so imeli austrici (al nemci) nekaj takega...le, da jaz rabim v manjsi dimenziji. Nekje do 2-3cm velikosti. Najbolje je, da bi se pritrdili kot vijaki.
In se nekaj...a ve kdo kje bi se dalo nabaviti kaxne lobanje? Raznih velikosti...ne prevelike. Npr. iz aluminija ali plastike ali cesa pac.
Oz. a ve kdo postopek, kako narediti lobanjo doma...torej kaxen je postopek, da naredish kalup (saj se rece kalup, a ne?) in katere mase se uporabljajo.

Hvala vsem za pomoc, Dr.SmaSh
..:: LIVE 2 OVERCLOCK, OVERCLOCK 2 LIVE! ::..

ferdo ::

pejt k steklarju, in ti bo naredu tak motiv komot, na več načinov.
najbolj simpl je da ti speska, vgravira.če bi pa rad barvno, pa spraj in seplotejp u roke.

Boki_ ::

Ja jaz bi rabu enga air-brush profiča, da mi poriše čelado za downhill.
I'm back

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sulon Q: AMD-jev korak v navidezno resničnost

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
358916 (7688) vostok_1
»

Sončna očala

Oddelek: Loža
257348 (6434) Ramon dekers
»

katere rolerje

Oddelek: Loža
234349 (3914) Gandalfar
»

MMORPG - WoW

Oddelek: Igre