» »

Daljši odmor, potovanje

Daljši odmor, potovanje

relaxz ::

Je kdo prenehal z delom za kako leto da si "spočije glavo"? Nekaj časa že razmišljam o tem. V začetku leta sem začel pripravništvo v novi službi in moje počutje gre iz meseca v mesec na slabše. Zanimanja sploh nimam več za to delovno mesto in to, da računajo name po koncu me še bolj psihira. Hodim k psihoterapevtu nekaj časa in malo pomaga, zaenkrat pa ne dovolj. V preteklosti je šport malo pomagal zdaj se pa že pol leta nisem usedel na kolo, sprehod je največ kar zmorem. Šel bi na kako daljšo pohodno pot po Evropi pa malo po Aziji ali nekaj. Nič luksuznega, samo da kaj vidim ker v 8 letih sem bil 3 dni v Nemčiji in 3 dni na Hrvaškem drugače pa doma.

redtech ::

To greš peš, kako boš potoval, če še iz kavča ne moreš? Ljudje tudi stanovanja prodajo, da gredo po svetu in večina jih pride nazaj, ker je zunaj še večja depresija.

IL_DIAVOLO ::

Ja ce lazes sebi in delodajalcu, da si zadovoljen s službo, je lahko precej nevarno za psiho. Vsak pac ni zmožen cel dan fakeat zadovoljstva.

Tak da, bodi iskren do sebe in delodajalca.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bm1973 ::

In kaj imaš od tega, da se tako razmetavaš za delodajalca?

relaxz ::

redtech je izjavil:

To greš peš, kako boš potoval, če še iz kavča ne moreš? Ljudje tudi stanovanja prodajo, da gredo po svetu in večina jih pride nazaj, ker je zunaj še večja depresija.

Ne vem če povsem razumeš. Pri meni je služba glavni faktor težav. Če ne bi čutil da to rabim tega niti ne bi načrtoval. Na koncu bi se zaposlil drugje ali nadaljeval študij.

bm1973 je izjavil:

Niti ne gre toliko da bi se razmetaval kot veliko razočaranje nad vsem skupaj

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: relaxz ()

karafeka ::

bm1973 je izjavil:

A ni isto, kot pa da se razmetavaš za naročnika?
Kakšna je razlika? Resno sprašujem.

Tody ::

A to je uno k prides iz faksa pa hočei 5k zdej dobis pa 2k pa se delat mores? Matr sej nisi prvi, k se je zajebal. Spremeni šiht, najprej se ga napij da ti popustijo zavore potem pa malce pogovori sam s sabo. Ne mores bit po dveh letih zmatran...

Pač si fuknu 5 let za faks in 1 leto v službi stran so faking what še 50 let je pred tabo. Beg v "azijo" ti ne bo pomagal... Razen ce imas trust fund in bos ujagal kako vietnamko...

Pithlit ::

relaxz je izjavil:

Je kdo prenehal z delom za kako leto da si "spočije glavo"? Nekaj časa že razmišljam o tem. V začetku leta sem začel pripravništvo v novi službi in moje počutje gre iz meseca v mesec na slabše. Zanimanja sploh nimam več za to delovno mesto in to, da računajo name po koncu me še bolj psihira. Hodim k psihoterapevtu nekaj časa in malo pomaga, zaenkrat pa ne dovolj. V preteklosti je šport malo pomagal zdaj se pa že pol leta nisem usedel na kolo, sprehod je največ kar zmorem. Šel bi na kako daljšo pohodno pot po Evropi pa malo po Aziji ali nekaj. Nič luksuznega, samo da kaj vidim ker v 8 letih sem bil 3 dni v Nemčiji in 3 dni na Hrvaškem drugače pa doma.

Ja pejdi. Kdo ti brani?
Life is as complicated as we make it...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pravica do odklopa (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
856911 (3046) tony1
»

Vrednost unikatne mobilne stevilke

Oddelek: Mobilne tehnologije