Forum » Zvok in slika » NEO TV in TP-LINK Deco X50 AX3000
NEO TV in TP-LINK Deco X50 AX3000

Robert ::
Zanima me naslednje in sicer:
- ali bo NEO TV box deloval ob priklopu na TP-LINK Deco X50 AX3000,
- ali bo NEO TV Lite deloval na Sony TV-ju (novejši) ob priklopu na TP-LINK Deco X50 AX3000,
- kakšna je resolucija NEO TV Lite - ali je res samo v SD resoluciji (720p) ali deluje tudi v Full HD resoluciji (1080p)
- ali bo NEO TV box deloval ob priklopu na TP-LINK Deco X50 AX3000,
- ali bo NEO TV Lite deloval na Sony TV-ju (novejši) ob priklopu na TP-LINK Deco X50 AX3000,
- kakšna je resolucija NEO TV Lite - ali je res samo v SD resoluciji (720p) ali deluje tudi v Full HD resoluciji (1080p)

133780 ::
Poglej nastavitve in ločljivosti neo tv lite smart tv aplikacije v neo.io pri posamezni registrirani smart tv, kjer lahko nastavljaš bitrate za smart tv app in koliko je najvišji ter, prosim, izreži sem prilepi sem ali pretipkaj, ker slo-tech.com ne podpira lepljenja slik ampak samo sklice, ker je iz časa 1625. Žal podobna nastavitev za ločljivost na neobox bitrate ni isto, niti enako; 720p je sicer najnižji HD.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 133780 ()

krop ::
Lite bo delal. Je gledljivo. Ni pa za primerno za primarno tv
Box bo problem. Ti bo kdo drug povedal. Jz mam rešeno tako, da sem peljal kabel iz telekomovega modema do tv
Box bo problem. Ti bo kdo drug povedal. Jz mam rešeno tako, da sem peljal kabel iz telekomovega modema do tv

telexdell ::
Lite bo delal. Je gledljivo. Ni pa za primerno za primarno tv
Ko bi ti vedel, kaj vse imajo ljudje za primarno TV. Pa še srečni so, da imajo vsaj to. Ne živimo vsi na optiki v Ljubljani. Na precejšnjem delu države še GSM signal komaj loviš, čeprav tam že stoletja prebivajo ljudje.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Sem danes vklopil Neo Lite TV, slika je solidna, povezanost mi kaže na 5,25 mbps. Vsaj zaenkrat kockanja ni, povezano imam direktno preko Wifi-ja, brez TP LINK deca. Sicer imam optiko.

Robert, diagonala tv in oddaljenost gledalcev sta pomembna podatka v kontekstu solidne slike
Zgodovina sprememb…

Neo TV Lite imam instaliran na Sony 43' TV-ju (star 6 mesecev) in gledam z oddaljenosti 1-1,5 m.

Okej... Verjetno ste bolj potrpežljivi, ja, v bistvu hvalevredna lastnost. Če primerjaš to neo tv lite sliko s sliko tv z neo box, je kakšna razlika? Si mogoče v neo.io spletni strani Nastavitvah uspel pogledati nastavitve ločljivosti/bitrate za to 43" smart tv z neo tv lite in jih napišeš sem, lahko pa tudi meni na ZS? Idealen bi bil izrezek/posnetek.
PS: 43' (čevljev) se za diagonalo tv sliši odlično, paše pa v bolj pomorske športe, sicer se meri v " (palcih) :D
PS: 43' (čevljev) se za diagonalo tv sliši odlično, paše pa v bolj pomorske športe, sicer se meri v " (palcih) :D
Zgodovina sprememb…

Okej... Verjetno ste bolj potrpežljivi, ja, v bistvu hvalevredna lastnost. Če primerjaš to neo tv lite sliko s sliko tv z neo box, je kakšna razlika? Si mogoče v neo.io spletni strani Nastavitvah uspel pogledati nastavitve ločljivosti/bitrate za to 43" smart tv z neo tv lite in jih napišeš sem, lahko pa tudi meni na ZS? Idealen bi bil izrezek/posnetek.
Pri kvaliteti slike ne vidim nobene razlike med Neo Boxom in Neo TV Lite, zaenkrat, v nastavitvah (Vizitka) vidim samo podatek, ki sem ga že navedel in sicer Pasovna širina videa: 5,25 Mbps, drugega ne vidim na TV-ju.

Ja razumem, 43" verjetno res napravi svoje. Nekje je še nastavljiva resolucija na tv in me zanima max, nekoč je bil 1280x720p, kar je spodnja meja HD, sam pa nimam več dostopa do neo.io. Sicer je tud 5,25Mbps indikativno ampak ni to, kar iščem. No, kakorkoli, če bo kdaj prilika, prilepi še tisto, mi je žal, da takrat nisem shranil za svoj arhiv.
Hvala za trud, spraševal sem, ker bi rad menjal za neoC in ostalo zaradi občutno višjih hitrosti optike (in celo prihranka!) - saj ena 65" se glede na ene 3m daleč in tam bi sicer bilo ok, je pa druga toliko bolj svinjska :D
Zaenkrat pač ne bo nič :(
Hvala za trud, spraševal sem, ker bi rad menjal za neoC in ostalo zaradi občutno višjih hitrosti optike (in celo prihranka!) - saj ena 65" se glede na ene 3m daleč in tam bi sicer bilo ok, je pa druga toliko bolj svinjska :D
Zaenkrat pač ne bo nič :(
* Standard Definition (SD): You'll need at least 1.5 to 3 Mbps.
* High-Definition (HD): A 5 Mbps speed is a good starting point, with 5-8 Mbps recommended for a smoother HD experience.
* 4K Ultra HD (UHD): A minimum of 25 Mbps is recommended for 4K streaming, though some sources suggest 50 Mbps for comprehensive coverage and higher quality.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEO Telekoma Slovenije (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Omrežja in internet | 515924 (1584) | Ganon |
» | TViN [Hacked APK][AndroidTV] (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21906 (493) | Mtalharizwn |
» | Neo TV Lite aplikacijaOddelek: Omrežja in internet | 6177 (845) | Aldomar |
» | Neo tv liteOddelek: Zvok in slika | 705 (375) | Scorpy84 |
» | Telekom - NEO TV težaveOddelek: Omrežja in internet | 3150 (1896) | Branek21 |