Forum » Pomoč in nasveti » MSnekvirus
MSnekvirus
DeusX ::
em no tkole je...
imam winXP za "sp2" posnetim...
in me zanima ce kdo ve kaj narediti da se mi ne bo hotu sistem po vsake tolko resetirati...ce hocem posneti vse une update-te mi sam zamori da jih ne morem ker pac imam ze novejse gor, sp2 to misli.
any ideas?
imam winXP za "sp2" posnetim...
in me zanima ce kdo ve kaj narediti da se mi ne bo hotu sistem po vsake tolko resetirati...ce hocem posneti vse une update-te mi sam zamori da jih ne morem ker pac imam ze novejse gor, sp2 to misli.
any ideas?
sm sm prebral pa nikjer nism nasu, al sm pa spregledal kej v zvezi z popravki ki se jih ne da namestiti zaradi SP2
sm najpri zalaufu msblast removal tool pa pol se welshia removal tool pa sta odstranila stvari pa v registru porihtala...pol sm tudi nortona zalaufa le ta pa ni nasu nix vec...sej zej je ql sam se recimo na vsake 3h mi zagrozi z resetom racunalnika :)...updatov pa se zmer nemrem dat gor...ker je novejsi sp gor rece...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40500 (15482) | brainiac20 |
» | virus!!!help me!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1201 (1080) | punisher16 |
» | Neznani programi ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1263 (1063) | mihhec |
» | ZlobnaKoda™: KaZaA in Kowbot malce podrobnejšeOddelek: Novice / Varnost | 2131 (2131) | Kriko |
» | ZlobnaKoda™: GameSpy in zopet KaZaAOddelek: Novice / Varnost | 2360 (2360) | BadB0y |