☰

» »

Umetna inteligenca

Umetna inteligenca

Temo vidijo: vsi
««
57 / 57
»
»»

IgorCardanof ::

Zanimivo. Kolikor sam zadnje čase uporabljam clause opus 5.5 na max thinkingu, mu res lahko opišem problem in bo na koncu v večini primerov rešen. Ne rabim nobene palamudenja z 10 različnimi agenti, že po defaultu harness dovolj lepo dela.

Upam seveda, da bo šlo tako tudi naprej, ker trenutno delamo na nekem fast velocity internem projektu in je vse vibecodano. Zaenkrat še gre, da agent skodira to kar mu damo za narest in pri tem ne pokvari drugih stvari in upam da tako ostane. Potem na nas pa je, da se double checka, da so vrednosti prave, pa ročno malo potestira app.

Imamo pa pravila, da je vsak feature zase in za vsak feature si agent vso kodo sam napiše, ni nobeneh importov in povezav med različnimi komponentami. Vsaka sprememba z agentom pa mora imeti plan.md.

Tako da proces je nekako tak, opišeš feature, agent naredi research in pripravi plan, poiteraš in mu potem daš da ga izvede.
Do sedaj je tole kar dobro delalo. Bomo pa videli kako naprej.
Retail investor, Simp, Crypto analyst, Cardano hejtr
Ne odgovarjam na DM.

BigWhale ::

IgorCardanof je izjavil:

Imamo pa pravila, da je vsak feature zase in za vsak feature si agent vso kodo sam napiše, ni nobeneh importov in povezav med različnimi komponentami. Vsaka sprememba z agentom pa mora imeti plan.md.

Tko sicer dobis black box za vsak feature in verjetno precej podvajanja kode. Je pa precej odvisno od tega kaj delas.

Moji projekti so precej obsezni in stvari se velikokrat prepletajo in je stvari tezko zapirat v neke skatle. So stvari locene, ampak, ko se implementira nek feature, ga je velikrat treba implementirat v vec skatel hkrati.

ššš ::

Nisem iz foha, mogoče sem late bird, ampak ta teden ugotavlam, kaj se vse da nardit s temi CodeX programi in podobnimi zadevami. Pozornost mi je pritegnu tale članek:

https://petapixel.com/2026/10/07/someon...

In sem tut sam probal. In bil šokiran. Nikol nisem programiral. Za hec sm probal nardit par aplikacij, ki sem jih uporablal, ko sem zacel delat z racunalnikom. Wordstar, Quattro pro in nek špil.

V pol ure sem mel na desktopu neko uporabno zadevo. Urejevalnik besedil sem recimo pelal do te mere, da bi ga lahko 10let nazaj clo prodajal. Preglednice so ble so-so, špil pa na nivoju starih flash iger. Totalno nor izkupiček za pol ure "dela".

Včerej sem sicer gledal en podcast. Stvari grejo v to smer, da se aplikacij ne bo več kupvalo,... bolj kot ne, si jih boš naredu sam za trenutne potrebe. In vse bolj opažam, da to drži. Noro,...še enkat.

bosto ::

ššš je izjavil:

Nisem iz foha, mogoče sem late bird, ampak ta teden ugotavlam, kaj se vse da nardit s temi CodeX programi in podobnimi zadevami. Pozornost mi je pritegnu tale članek:

https://petapixel.com/2026/10/07/someon...

In sem tut sam probal. In bil šokiran. Nikol nisem programiral. Za hec sm probal nardit par aplikacij, ki sem jih uporablal, ko sem zacel delat z racunalnikom. Wordstar, Quattro pro in nek špil.

V pol ure sem mel na desktopu neko uporabno zadevo. Urejevalnik besedil sem recimo pelal do te mere, da bi ga lahko 10let nazaj clo prodajal. Preglednice so ble so-so, špil pa na nivoju starih flash iger. Totalno nor izkupiček za pol ure "dela".

Včerej sem sicer gledal en podcast. Stvari grejo v to smer, da se aplikacij ne bo več kupvalo,... bolj kot ne, si jih boš naredu sam za trenutne potrebe. In vse bolj opažam, da to drži. Noro,...še enkat.

Imaš tudi servise kot je tole:
lovable.dev

What is Lovable and how does it work?

Lovable is an AI software engineer, which enables anyone to build for the web. Simply chat to instantly build websites and web apps, with no technical knowledge needed.

PROTEINSKI ::

Problem je, ker so te za tvoj paket verjetno premalo skasirali. Porabil si pa za par jurjev računske moči in plačal par evričev. Razliko pokril OpenAI ali Claude. Za zdaj.
Sumim, da računica ne bo šla skozi, ko se bo to na veliko poganjalo. Cena tega igračkanja bi morala biti nekajkrat višja, da bi začela ta podjetja poslovat pozitivno. Če ne bo pok.

marS ::

tole sem poslušal
AI agenti in nova organizacija podjetij -- RE:moat podkast 43
...no more heroes...
https://ecency.com/@seckorama
««
57 / 57
»
»»