Forum » Loža » RTV prispevek
RTV prispevek

matobeli ::
Zakaj pa ne? Na trg smo poslali cel kup naših fabrk ki so živele v svojem mehurčku in sedaj imamo vse prvorazredno in zdravo hrano in davke od dobičkov mastne...
Zakaj ne bi kar nadaljevali z divjo privatizacijo vsega kar še ni ker itak je očitno da za nas ni nič dovolj dobro in je bolje vršt na trg.
Zakaj ne bi kar nadaljevali z divjo privatizacijo vsega kar še ni ker itak je očitno da za nas ni nič dovolj dobro in je bolje vršt na trg.

kriptobog ::
Uuu lejga, big boss.
Ne glede na big denarnica ima očitno še vedno samo big usta in bolj small dick da se spušča na nivo osebnih diskreditacij.
V vrsto se postavi, ni bilo prvič omenjeno.
Torej sem pravilno uganil. Zdaj še bolj navijam za ukinitev prisevka. Zdaj bom navijal kar za ukinitev rtv. Ne znate drugega kot težiti vladi, da se dvigne prispevke. Najprej je treba pomesti po hiši, potem se pa lotimo prispevka.

Definitivno nisem tvoj povprečni janez.
Sicer pa, še vedno si o samem načinu zaračunavanja prispevka mislim enako, samo moje mnenje o vrednosti TV programa se je spremenilo v zadnjih letih.
Predvsem kako je lahko kvaliteten medij edina pot iz tega blejanja in lajanja vsepovprek.
Sicer pa, še vedno si o samem načinu zaračunavanja prispevka mislim enako, samo moje mnenje o vrednosti TV programa se je spremenilo v zadnjih letih.
Predvsem kako je lahko kvaliteten medij edina pot iz tega blejanja in lajanja vsepovprek.

Wrop ::
Zakaj pa ne? Na trg smo poslali cel kup naših fabrk ki so živele v svojem mehurčku in sedaj imamo vse prvorazredno in zdravo hrano in davke od dobičkov mastne...
Ja, doživeli so trg. Nekatera so propadla, ker niso delala po zahtevah kupcev, ampak po dekretu. To je šlo najprej. Nato, pa so šla tista, ki so bila slabo upravljana ali pa so imele zanič izdelke.
Neke divje privatizacije ni bilo, ker imamo še danes veliko lastništva v gospodarstvu, ki ga nadzira država. Namesto, da bi se vladajoča politika ukvarjala s problemi prebivalstva, jo bolj skrbi kadrovanje po teh firmah in kako bi prekanalizirali del toka denarja k svojim. To si lahko privoščiš, če takim firmam rihtaš monopol, državne posle, subvencije... To pa prinese visoke cene in/ali slabšo kakovost.
S privatizacijo bo treba nadaljevati. Lahko se še kaj malega zasluži, ali pa vsaj manj naredi izgube. Če pa lastnik ne bo znal dobro upravljati, naj kuri svoj denar, ne pa proračunski.
RTV gre komot na trg, pa bodo potem gledalci povedali koliko dobro delajo. Če delajo dobro, potem se nimajo česa bati. Trg bo dobro delo plačal.

delavec44 ::

Katsuo ::
Na tak ali drugačen način je tale matobeli očitno postal prisklednik in se pač bori za svoj kruhek. Saj takšnih matobelijev je v JS, politiki, RTVS pač velika večina.

Ne rabiš bit prisklednik da vidiš da se je ljudem skisalo v zadnjih 6 letih. In če delavec enkrat reče da trolam, drugič pa citat moli pod nos kot živo resnico...
hja, ni moj problem da imam prav.

kriptobog ::

Ne rabiš bit prisklednik da vidiš da se je ljudem skisalo v zadnjih 6 letih. In če delavec enkrat reče da trolam, drugič pa citat moli pod nos kot živo resnico...
Torej trolaš ali lažeš? Je prav da je RTV prispevek na položnici ali naj gre iz proračuna?

Počakte da mi uspe nabrat tolk keša in egoizma kot kriptoborg, boste šele vidli kaj je drekač v pravem pomenu besede 
Dober trol nikoli ne izda kaj točno misli.

Torej trolaš ali lažeš? Je prav da je RTV prispevek na položnici ali naj gre iz proračuna?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: matobeli ()

Verjetno vsak dan drugače.
In če prebereš pozorno, jaz sem rekel samo da trolaš z neprimernimi primerjavami z vojsko in drugimi državnimi servisi. O sami RTV imaš po moje dejansko tako mnenje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

Wrop ::
Hja lej, eni vemo kako je to eni boste pa še zvedli![]()
Zvedli ne bomo. Spoznali smo pa res, da je RTV nerešljiv. Samo z gorjačo se drži pokonci. Vedno večjo hočejo.
Ob tem naj bi - iz ozadja - vse večji vpliv pridobival novinar in urednik informativnega programa Rok Šuligoj, ki je čisto naključno tudi zasebni partner Nuše Baranja, nekdanje novinarke informativnega programa TVS, danes piarovke poslanske skupine Gibanja Svoboda.
... ni več dovolj, da si "samo" za leve, za levo opcijo (recimo ali bognedaj za Socialne demokrate), biti moraš konkretno za Roberta Goloba, podpirati te mora njegov ožji krog (ki le nekaj mesecev pred volitvami uveljavlja brezkompromisno konsolidacijo medijskega prostora), zraven pa seveda navijati za Gibanje Svoboda.
Vir: požar.
Samo za vpliv se gre. Totalitarcem nikoli ni dovolj. Edina rešitev za RTV je trg oz. naročniški model.
Potem pa naj kršijo celo lastne notranje predpise in naj na uredniška mesta postavljajo srednješolce. Zaradi mene lahko tudi imajo zaposlene s 600 urami minusa v pol leta.
V povezavi s honorarnim delom v organizacijski enoti (OE) TV Produkcija je zaupnica v poročilu ugotovila številne neskladnosti, ki imajo finančne posledice – nedoslednosti pri izvajanju kontrole ter preverjanju resničnosti podatkov s strani skrbnika pogodbe.
Zaupnica je v poročilu prav tako navedla, da je znova več oseb opozorilo na zlorabo alkohola v enoti in o prehajanju sodelavcev, ki niso planirani za delo, prek podzemnega prehoda do zadnjih vrat gostinskega lokala, kjer se med delovnim časom konzumirajo alkoholne pijače.
Čeprav bi po takšnem poročilu pričakovali, da vodstvo RTV Slovenija nemudoma pristopi k odpravi nepravilnosti, kršitelje pa sankcionira, se je na javnem zavodu zgodilo prav nasprotno. Zaupnica, ki je ugotovila domnevne nepravilnosti, ki domnevno »rezultirajo« v neupravičenih in negospodarnih (prekomerno) izplačilih finančnih sredstev javnega zavoda, je bila deležna groženj.
Kot so še pisali v tedniku Domovina, je uprava RTV Slovenija pod vodstvom Natalije Gorščak je Mojci Jerman Čuček 7. februarja letos brez pojasnila po elektronski pošti poslala preklic pooblastil za delo zaupnice in isti dan preklic objavila v internem glasilu ter imenovala dva nova zaupnika, s čimer so ji odvzeli del delovnih nalog.

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RTV prispevek za (praktično) vse (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 54067 (25414) | Mato989 |
⊘ | Kaj počne 2300 ljudi na RTV? (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Loža | 103137 (93046) | Wrop |
» | Zakaj je treba plačevati RTV prispevek? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28251 (25161) | GenZNPC |
» | Peticija za ukinitev RTV prispevka (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 41395 (36778) | radmannsdorf |
» | RTV naročnina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 33121 (27716) | St235 |