Forum » Loža » Remote delo -Employer of Record (EOR)
Remote delo -Employer of Record (EOR)

ONIX676 ::
Pozdravljeni,
po dolgih letih dela v Avstriji kot čezmejni delavec in ob iskanju nove zaposlitvene priložnosti razmišljam o delu na daljavo (remote) v Avstriji, Nemčiji ali Švici – prek sistema Employer of Record (EOR).
Zanimajo me vaše izkušnje z obeh strani – tako s strani delavcev kot tudi delodajalcev. Rad bi namreč delal redno za enega delodajalca, ne prek s.p.-ja ali d.o.o.-ja.
Zanima me:
-Kako začeti?
-Kje najti delodajalca, ki omogoča zaposlitev prek EOR?
-Ali obstajajo podjetja v Sloveniji, ki nudijo Employer of Record storitve?
-Na kaj je treba biti posebej pozoren?
-Kaj je treba urediti vnaprej?
Hvala za vsak nasvet. Še posebej me zanimajo konkretne izkušnje tistih, ki tak način dela že uporabljate.
Hvala vnaprej!
po dolgih letih dela v Avstriji kot čezmejni delavec in ob iskanju nove zaposlitvene priložnosti razmišljam o delu na daljavo (remote) v Avstriji, Nemčiji ali Švici – prek sistema Employer of Record (EOR).
Zanimajo me vaše izkušnje z obeh strani – tako s strani delavcev kot tudi delodajalcev. Rad bi namreč delal redno za enega delodajalca, ne prek s.p.-ja ali d.o.o.-ja.
Zanima me:
-Kako začeti?
-Kje najti delodajalca, ki omogoča zaposlitev prek EOR?
-Ali obstajajo podjetja v Sloveniji, ki nudijo Employer of Record storitve?
-Na kaj je treba biti posebej pozoren?
-Kaj je treba urediti vnaprej?
Hvala za vsak nasvet. Še posebej me zanimajo konkretne izkušnje tistih, ki tak način dela že uporabljate.
Hvala vnaprej!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Življenje v Sloveniji, delo v Švici.Oddelek: Loža | 9455 (3619) | WhiteAngel |
⊘ | Preseljevanje in moralne dileme (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16440 (13973) | bluefish |
» | ESČP: nadzor elektronskih komunikacij zaposlenih nedopustenOddelek: Novice / Zasebnost | 10841 (9275) | SeMiNeSanja |