Forum » Elektrotehnika in elektronika » TEM USB polnilnik PD20W EM69PW-U
TEM USB polnilnik PD20W EM69PW-U

d0rK ::
Zdravo, a ima kdo to USB vtičnico? Ste zadovoljni? Kako hitro realno polni?
Kupil sem več njihovih prejšnjih in sem bridko razočaran nad hitrostjo polnjenja. Ta nova naj bi končno ponujala hitrejše 20W polnjenje ampak me zanima če ima kdo kakšne izkušnje iz prakse.
Kupil sem več njihovih prejšnjih in sem bridko razočaran nad hitrostjo polnjenja. Ta nova naj bi končno ponujala hitrejše 20W polnjenje ampak me zanima če ima kdo kakšne izkušnje iz prakse.

Nazz ::
Imam jih vedn več, odkar so proizvajalci telefonov opravili "zeleni prehod".
Samsung z možnostjo 25W polnjenja in s 5 Ah baterijo, iz cca 10% napolni v eni uri in 15 min. Enako kot USB-C polnilec, ki je prišel skupaj z Note20.
Samsung z možnostjo 25W polnjenja in s 5 Ah baterijo, iz cca 10% napolni v eni uri in 15 min. Enako kot USB-C polnilec, ki je prišel skupaj z Note20.

profii ::
A kaj piskajo?
Prvi USB-A njihovi polnici so lepo piskali pod majhno obremenitvijo. Imam jih namreč ob postelji in iz tega naslova jih nisem več uporabljal.
Prvi USB-A njihovi polnici so lepo piskali pod majhno obremenitvijo. Imam jih namreč ob postelji in iz tega naslova jih nisem več uporabljal.

d0rK ::
M-XXXX in Nazz a prav te novejše imata?
Jaz imam 6 starejših. Nekaj EM66AT-U in nekaj EM67AT-U. In ja, vsi piskajo medtem ko delajo. Pa še mine me ko priklopim telefon in piše da bo trajalo polnjenje pri 40% napolnjenjem telefonu najprej 1:47 nato pa pol pol minute spremeni na 2:40. Zdele naredil še test na drugi vtičnici, iz 40% najprej 1:47, po pol minute spremeni na 3:17. Pa sem mislil da je kabel. Isti kabel na samsung priključku za vtičnico, 1:09.
Jaz imam 6 starejših. Nekaj EM66AT-U in nekaj EM67AT-U. In ja, vsi piskajo medtem ko delajo. Pa še mine me ko priklopim telefon in piše da bo trajalo polnjenje pri 40% napolnjenjem telefonu najprej 1:47 nato pa pol pol minute spremeni na 2:40. Zdele naredil še test na drugi vtičnici, iz 40% najprej 1:47, po pol minute spremeni na 3:17. Pa sem mislil da je kabel. Isti kabel na samsung priključku za vtičnico, 1:09.

Nazz ::
EM68 z USB-A in C.
Pojma nimam ce piskajo, sam ne opazim. 2 imam v kuhunji, po enega v obeh kopalnicah in 2 v pisarni. V spalnici in otroskih, kjer bi slisal, se nimam.
Razlike med adapterjem in EM68 ne opazim. Nimam pa telefona, ki bi omogocal vec kot 25W polnjenje.
Pojma nimam ce piskajo, sam ne opazim. 2 imam v kuhunji, po enega v obeh kopalnicah in 2 v pisarni. V spalnici in otroskih, kjer bi slisal, se nimam.
Razlike med adapterjem in EM68 ne opazim. Nimam pa telefona, ki bi omogocal vec kot 25W polnjenje.

MrStein ::
To je TEM Čatež?
En podoben izdelek, neki lendavski modys, mi je crknil po nekaj mesecih.
Vprašanje je: kaj je podobnega, a kvalitetnega?
En, ali raje dva USB-C priklopa.
Pa ne predzgodovinskih 20W, ampak malo več.
Vsaj 30W.
En podoben izdelek, neki lendavski modys, mi je crknil po nekaj mesecih.
Vprašanje je: kaj je podobnega, a kvalitetnega?
En, ali raje dva USB-C priklopa.
Pa ne predzgodovinskih 20W, ampak malo več.
Vsaj 30W.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

WizzardOfOZ ::
Moj telefon podpira 90W polnjenje. Z 90W polnilcem je iz 9% na 100% napolnjen v 40 minutah, k3er ga polnim "pametno" na max 80%, je to nekih 30 minut. Pridem domov priklopim telefon, grem nekaj pojest v kuhinjo in ko pridem nazaj do telefona, je telefon že napolnjen.
Zakaj bi se ukvarjal s predzgodovinskimi polnilci?
Zakaj bi se ukvarjal s predzgodovinskimi polnilci?
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!

MrStein ::
Zdi se mi, da je bolje da montirate navadno vtičnico in nato poljuben napajalnik.
Ki potem štrli ven. Zelo prikladno, sploh v kuhinji.
Motiti se je človeško.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropski parlament potrdil direktivo, ki uvaja enotne polnilnikeOddelek: Novice / Ostale najave | 8954 (6386) | MrStein |
» | Nakup hitrega polnilcaOddelek: Loža | 1024 (716) | TehDucky |
» | Pozdravljena, hitrost! Adijo polnilec in slušalke! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 46823 (25203) | OK.d |
» | Prihodnji teden v EU sprejeta odločitev o enotnih polnilnikih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 14076 (11239) | Gagatronix |
» | Samsung bo novim modelom mobilnih telefonov odstranil polnilnike (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 22952 (12852) | m0LN4r |