» »

Voodoo 3 2000 zastarel?

Voodoo 3 2000 zastarel?

abcde7 ::

Jest mam voodoo 3 2000, pa me zanima a je to že zastarela grafična, ;((, vsi mi pravjo boljšga s kup, sj nekj se zatika, a se da to odpravit( slišal sem nekaj o navijanju-> a lahko mal to navijanje voodoojev razložite hvala!!!

0:):)):)

Marjan ::

poglej pod Triki, in mas clanek kako spremeniš v3 2000 v 3000-ko!!

če nissi manjak na igrce, in ce nisi tist ki bi se rad hvalu z najnovesimi komponentami potem je ta graficna cist COOL!

(mam jest isto:\)

A so kakšna tveganja???8-O
Za navijanja???
:O

Marjan ::

mislm, da v članku lepo piše, da je dobr dat gor ventilatorček!
Če ga daš.....in seveda ne pretiravaš z navijanjem tveganja ni!

Jst ::

jst sm dal kr en drug hladilnik gor od 486-ke ventilator, flashal bios iz 2000 na 3000 in se navil na 187 MHz in dela normalno ze ene par mescov.

Binji ::

Mene pa zanima kaku pr bogi vidm kasn cip imam na mojem V3 2000. V dokumentaciji nic ne pise. Drgac mam pa PCI izvedbo z 16mb SDRAMA.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Dami ::

Če hočeš videt čip, dej une OEM rebre dol pa bo:D. Če te pa zanima tista koda, k do nucaš k flašaš bios iz 2 v 3k pa poglej na en čip desno od procesorja.

Začnimo navijat!!!:D

Pretorijanec ::

Drgač pa V3 2000 JE prestara grafična za današnje špile.

slycer ::

Hja jest mam še skoz V3 3000, pa mi vsi špili delajo tekoče na 1024*786 resoluciji na full kvaliteti, tko da gotovo še kakšno leto ne bom menjal. Tudi zaradi Glida:P

ChiefThunder ::

Men tud vse normalno dela. Največ je pa odvisno od procesorja in grafične... Sicer sem pa v jokerju prebrau da če ti da 3d mark 2001 rezultat med 1000 in 2000, je tvoj sistem dovolj zmogljiv za igranje današnjih iger...
... po liniji najmanjšega odpora. ;)

SpiDEr8 ::

Če ti use dela pol je OK ne???:D Če pa ne pa ni use OK!!!>:D

tejo ::

Tvoj Voodoo 3 2000 je čisto dober, ampak kupi si več ram-a, saj ga je 64 MB premalo, pa kupi si vsaj Celeron 533, ki ga boš lahko dal na tvojo matično ploščo. Lahko pa tvojo tristotko naviješ in malo privarčuješ...:D:D:D

blue96 ::

svetujem, da ceneje pride in je bolj ucinkovito, nakup geforcea, lahko rabljenega, pa ga dobis ze za 10000 sit. pa tudi procesor bi bila lahko cez 600 mhz, lahko rabljen, tudi pod 15000 sit. torej, malo varcuj, hodi v sluzbo, bos zasluzil, in kupil nove komponente in potem bodo vse igre delale.:\:)
.

jRk0 ::

Mulc : poznaš koga, ki bi prodal geforca za 10k sit? Jaz takoj kupim, tudi postnino placam. Magari je iz primorske (jaz sem s Ptuja namreč).

Drugače pa delajo na v3 3000 in d700@750 meni vse igerce normalno brez štekanja. (vendar v3 ni moj in drugače mam rivo) Me pa na voodoju moti zelo slaba kvaliteta slike v deus exu (nebo, bloki) pa v MDK 2 se zelo tezko bere, ko kaj napise, ker je tak grdo!.
You fuck up once, you loose two teeth.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Voodoo 3 2000-navijanje in modificiranje

Oddelek: Navijanje
281994 (1569) Paradajz_
»

kako naj flashiram voodoo bios?

Oddelek: Navijanje
61080 (924) brandy