» »

Rusija bo od tujih obiskovalcev Moskve zahtevala namestitev sledilne aplikacije

1 2
3
4 5

OutOfTheBox ::

Kaj ma ZDA z razumevanjem preteklih dogodkov oz. zgodovine?

Zgodovina sprememb…

Hec ::

OutOfTheBox je izjavil:

Veliko, smo videli Sadamovo orozje za masovno unicevanje. :)

A ni fino, ce tako ubogljivo papagajckas njihovo propagando, zato, da na koncu izpades bebec? :)
Tega ne pisem jaz, sem se cepil proti Covidu in sem ze leta mrtev. Baje.

Ljudje, ki najbolj mahajo z zastavami, si je ne zasluzijo imeti.

gozdar1 ::

Hec je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Ruse se ali ustavi v ukrjini ali pa se jih bo nakje na baltiku, poljski,..izbira je preprosta. Potem bo za par deset let mir, dokler si zopet malo ne opomorejo.

Zakaj papagajas vsebino, za katero se je ze izkazalo, da je laz? Rusa ni treba ustavljat, samo mir mu je treba dati :)

Zahodna podjetja se ze vracajo v Rusijo, saj ves multinacionalke... konec je. In izpadel si bebec. Zaradi ZDA. Jaz ti samo povem. :)

Rusu nihče nič noče, težava je da si rus omišlja , da je kapo di banda v vzhodni eropi.

Torej propadli imperij, ki se nikakor ne more sprijaznit s tem, da je konec.

Zda imajo malo zveze z ruskim imperjalizmom, samo bebci kar naprej ponavljate rusko propagando.

Hec je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Veliko, smo videli Sadamovo orozje za masovno unicevanje. :)

Nisi odgovoril na vprašanje. Sploh razumeš kaj pomeni da 40-50% BDP-ja gre v vojaško industrijo? Upa tvoja mrtva celica razumet tole?

V Sloveniji nismo sposobni dvignit iz 1% na 2% ker bi šlo vse v kurac lol.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 ::

OutOfTheBox je izjavil:

Sploh razumeš kaj pomeni da 40-50% BDP-ja gre v vojaško industrijo? Upa tvoja mrtva celica razumet tole?

Pomeni, da si resen glede reševanja konflikta. Za razliko od EU, ki prodaja neutemeljen strah, medtem ko absolutno nič konkretnega ne naredi, da bi se zavarovali pred to namišljeno grožnjo. Ker vedo, da je namišljena. Če bi bila resna, bi tudi mi občutno povišali izdatke za obrambo.

OutOfTheBox je izjavil:

V Sloveniji nismo sposobni dvignit iz 1% na 2% ker bi šlo vse v kurac lol.

Hvala bogu. Pač razumemo, da smo 10x močnejši od rusov in da je višanje naše premoči na 11x ali 12x popolnoma nesmiselno. Kaj nam pomaga, da imamo spuer duper vojaške igračke, če jih ne moremo poslati v Ukrajino?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Poldi112 ()

Poldi112 je izjavil:

Hvala bogu. Pač razumemo, da smo 10x močnejši od rusov in da je višanje naše premoči na 11x ali 12x popolnoma nesmiselno. Kaj nam pomaga, da imamo spuer duper vojaške igračke, če jih ne moremo poslati v Ukrajino?

Pismo, VW bo sel k vragu... pa zraven cetrtina slovenskega gospodarstva. Bo pa za ostale vsaj plin cenejsi.

Upam, da se EU cimprej opravici Rusiji, da so jo ZDA nategnile. Preprican sem, da bo Putin tako opravicilo (v vseh medijih) sprejel.

Pa se bosta pozicija in opozicija spet veselo srecevali pri ruski kapelci. >:D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Hec ()

Pomeni, da si resen glede reševanja konflikta.

Odvisno ali je kozarec napol poln ali prazen. Tisti ki razume war economy ve da je to gospodarstvo na steroidih. Tudi Putin to ve.. ampak druge opcije pač ni imel (ali bi pa izpadel luzer). Ampak za tipe njegovega kova, vemo kako je z egoti. Vi napak ne delate.

Če bi bila resna, bi tudi mi občutno povišali izdatke za obrambo.

Problem je ker živijo v Evropi razni poldeti in ringoti, ki znajo dobro širit rusko propagando in bi bile volitve v trenutku ko bi standard življenja dovolj padel.

OutOfTheBox je izjavil:

Pomeni, da si resen glede reševanja konflikta.

Odvisno ali je kozarec napol poln ali prazen. Tisti ki razume war economy ve da je to gospodarstvo na steroidih. Tudi Putin to ve.. ampak druge opcije pač ni imel (ali bi pa izpadel luzer). Ampak za tipe njegovega kova, vemo kako je z egoti. Vi napak ne delate.

Če bi bila resna, bi tudi mi občutno povišali izdatke za obrambo.

Problem je ker živijo v Evropi razni poldeti in ringoti, ki znajo dobro širit rusko propagando in bi bile volitve v trenutku ko bi standard življenja dovolj padel.

Daj ne sanjaj o War Economy, v tem trenutku so vse velike firme, ze v nizkem startu za poslovanje z Rusijo, plin bo spet pritekel, Rusija pa bo spet prodajala orozje, preizkuseno na fronti, po celem svetu. Pozabi.

Ampak tu ni debata o War Economy, ampak o temu, kako ste bili glasni papagajcki, kako ste ponavljali in goreli za fake news youtube kanali, za Xom.

Bili veliki globalnopoliticni analitiki (se kar bi se igrali igro, ki se jo ne znate - wareconomy, a? :))).

In kaj se je izkazalo? Enako kot pri antivaxerjih. Da nimate mozganov. In ste samo papige. :)

OutOfTheBox je izjavil:

Pozabi rusko propagando, povej raje, kaj točno ni res.

Če Putin reče, da je sonce rumeno, in jaz rečem, da je sonce rumeno, boš ti rekel kaj? Da je sonce rumeno, ali da ponavljam rusko propagando?

blackbfm ::

Za razliko od EU, ki prodaja neutemeljen strah, medtem ko absolutno nič konkretnega ne naredi, da bi se zavarovali pred to namišljeno grožnjo

a tko kot se je putin zavaroval pred namišljeno grožnjo nata, tko da je destabiliziral celotno regijo

OutOfTheBox je izjavil:

Imam še 5 protiargumentov ampak sem preveč zaspan ampak za konec -

Si sedaj, po jutranjem flamewar-u, že dovolj zbujen, da boš zmožen napisati še teh 5 protiargumentov?

blackbfm je izjavil:

Za razliko od EU, ki prodaja neutemeljen strah, medtem ko absolutno nič konkretnega ne naredi, da bi se zavarovali pred to namišljeno grožnjo

a tko kot se je putin zavaroval pred namišljeno grožnjo nata, tko da je destabiliziral celotno regijo

Kaj je Putin naredil, je cisto nepomembno. Razen, ce zivis v Rusiji ali Ukrajini. Pac, leta se ga je dregalo v oko s palcko, Rusija je opozarjala in opozarjala in ker NATO ni dal mir, je Putin pokazal, da se ga ne zajebava.

In dokazal, da ne glede, kaj si razni kreteni domisljajo, ne moremo narediti nic proti njemu, enako kot on ne more narediti nic proti 500 miljonov prebivalcem EU, pat pozicija. Zdaj bomo veliko boljsi prijatelji z Rusijo, kot smo bili pred vojno. Ker se zdaj zavedamo, da jih ne moremo zajebavati, kar je dalec najvecja korist, ki jo je Rusija odnesla od vojne, vec vredno kot, ce aneksira celo Ukrajino.

Pricakujem plodno gospodarsko sodelovanje in mnogo vecjo integracijo gospodarstva, ko se prah poleze.

Zdaj me zanima samo se, kdaj bodo kreteni od EU voditeljev bili zamenjani, kdaj zacne spet teci plin in kdaj bodo pizde od trgovcev spustile cene - oz. kaksen izgovor si bo zdaj izmislila trgovska zbornica in tista njena kokos.

Zgodovina sprememb…

Če Putin reče, da je sonce rumeno, in jaz rečem, da je sonce rumeno, boš ti rekel kaj? Da je sonce rumeno, ali da ponavljam rusko propagando?

ja, vi s putinom na čelu ste ponavljali da rus ne bo napadel ukrajine, da gre za vojaske vaje, še ko so ruske bombe že letele ..

aja to ni propaganda, to je putin ščitil manjšine.. ne ščitil je svojo rit pred nato invazijo

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: blackbfm ()

blackbfm je izjavil:

ja, vi s putinom na čelu ste ponavljali da rus ne bo napadel ukrajine, da gre za vojaske vaje, še ko so ruske bombe že letele ..

Motiti se je človeško. In če je edini primer, ki ga imaš, izpred par let, je to v bistvu kar dober kompliment, tako da hvala.

Je bilo pa mnenje argumentirano - Kijeva, ki je večmiljonsko mesto, enostavno ni mogoče zavzeti z par 100 tisoč vojaki, kot so jih rusi pripeljali na mejo. Posledično invazija ni imela smisla, razen če je bil smisel demonstracija resnosti.

In potem smo dobili pogajanja in tam smo imeli možnost zaključiti zgodbo brez posledic. Ampak so vam mediji prodali rusko nesposobnost/nemoč, tako da so rusi pač šli šli v mobilizacijo (prostovoljcev) in imajo sedaj po par letih miljon bojno izkušenih vojakov. Kako točno smo torej danes bolj varni, kot smo bili, ko so imeli rusi efektivno par 100k profesionalcev, ter kako je bilo nadaljevanje konflikta koristno za Ukrajino?

Poldi112 je izjavil:

Kako točno smo torej danes bolj varni

Enako kot smo bili prej. Rusija ne rabi teritorija EU, je je za 11 casovnih pasov, pa se tistih niso sposobni poseliti/izkoristiti. Nas pa rabijo kot enkopravnega trgovinskega partnerja in, ko se dim razkadi bomo prav lepo sodelovali. Bolje kot prej.

Zgodovina sprememb…

Dvomim, da nas potrebujejo. Seveda jim je v interesu sodelovanje, potrebujejo nas pa ne. Kaj ključnega imamo, česar ne morejo dobiti drugje?

Varni smo pa precej manj, kot smo bili. Našega ključnega partnerja za surovine smo poslali v objem kitajcev (one surovine, zaradi katerih je moral Hiter nad ruse s konji namesto tovornjaki s tovornjaki), spraznili smo skladišča ter povzročili dodatno odvisnost od precenjeje ameriške robe. Zgolj dodatno smo si zategnili ketno okrog vratu in pomagali kitajcem, da še pospešijo tempo, s katerim nas prehitevajo.

Moč je osnovana na ekonomiji. Nemci so v recesiji in študirajo, da bi tovarje nekonkurenčnih avtomobilov spremenili v tovarne tankov, medtem ko kitajci razvijajo svoje EUV strojčke, procesorje, operacijske sisteme, ... Kam to vodi, če ne v propad? In potem je vse, kar rabiš, en populist, ki bo nemcem prodal zgodbo, da jih južnjaki v EU že desetletja izkoriščajo in da je čas, da popravijo zgodovinske krivice. Če imaš tanke namesto kruha politika vidi zgolj eno rešitev.

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

Dvomim, da nas potrebujejo. Seveda jim je v interesu sodelovanje, potrebujejo nas pa ne. Kaj ključnega imamo, česar ne morejo dobiti drugje?

Imamo kapital in potrebo po surovinah in delovni sili. In zraven smo.

Ravno zato, nas je pa ZDA nalasc sprla z njimi v tej vojni, Putin se je leta in leta pribljizeval EU in gospodarskemu sodelovanju.

Ker lahko prijateljsko, prevec dobro sodelujemo, v korist obojih. Bomo pa morali najprej nekaj ameriskega sranja pozreti, zamenjati stekle politike ipd.

Zgodovina sprememb…

Poglej papagajcek zabiti. 2 leti si ponavljal ameriske in ukrajinske lazi, mozganov si dokazal, da nimas, vse tvoje blebetanje je izpadlo navaden koscek dehtecega drekca.

kere laži to.. cilji ukrajine so jasni, ruksi boti pa ruskih še danes ne znate razložit :))

In potem smo dobili pogajanja in tam smo imeli možnost zaključiti zgodbo brez posledic

ruskih ultimatov ne moremo smatrat za pogajanja.. sploh pa nevem za kaj naj bi se pogajali:)) kot da bi tujec uletel v moskvo in zahteval stvari.. what :))

Seveda. Obojim je sodelovanje v interesu, s tem da mi ruse potrebujemo neprimerno bolj, kot oni nas.

blackbfm je izjavil:

ruskih ultimatov ne moremo smatrat za pogajanja..

Zakaj ne? Vam bo lažje, ko zarinejo do Dnipra ni vzamejo še Odeso?

Če smo se lahko pogajali s talibani, ko smo popušili v Afganistanu, pa z Ho Chi Minhom, ko smo popušili v Vietnamu, zakaj se ne bi po porazu v Ukrajini še s Putinom?

blackbfm je izjavil:

sploh pa nevem za kaj naj bi se pogajali

Za mir in sodelovanje, ter za preživetje Ukrajine. Ker nam je to v interesu.

Zgodovina sprememb…

Za mir in sodelovanje, ter za preživetje Ukrajine. Ker nam je to v interesu.

putinu ni to v interesu, zato meče bombe in ne jebe žive sile

Papagajcek umolkni, svojo pamet si ze razkazoval, dve leti in trdno dokazal, da je piskava.

po dveh letih bi se lahko s šefom že dogovorili o vaših ciljih.. še kar niso jasni

Putin ima že 20 let iste zahteve in bombe bo metal, dokler ne doseže zastavljenega cilja. Ali bo Ukrajina preživela 80%, 50%, ali pa bo od nje ostalo zgolj pogorišče, je pa povsem od nas odvisno.

S tem da je za pričakovati, da bo zahodna oligarhija relativno hitro končala vse skupaj, ker bo malo težko povrnila investicije v pokupljene ukrajinske naravne vire, če se bodo na njih parkirali rusi.

AvtoR ::

Poldi112 je izjavil:

Varnost.

Saj se hecaš ne?
A zdaj so bolj varni ko jim padajo droni po ruskim mestih in rafinerijah? Rusofili ste res čudna sorta.

AvtoR je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Varnost.

Saj se hecaš ne?
A zdaj so bolj varni ko jim padajo droni po ruskim mestih in rafinerijah? Rusofili ste res čudna sorta.

Pac colateral damage. Nepomembno, se bo popravilo. Ampak konec koncev je cisto vseeno, tudi, ce nimajo cisto nic od tega. Bistvo je, da se je ostalim drzavam pokazalo, da Rusije ne bodo zajebavale. Ce si kdaj, za foro, pogledas zemljevid Rusije, bos opazil okrog njih n razlicnih drzavic. Koliko mislis, da se jih bo, po tem z Ukrajino, upalo zajebavati Rusijo? In to je tista varnost, ki so jo dobili. In, ko bodo rekli, da necesa Rusija ne bo pustila, se bo to vzelo hudo resno.

2 leti ste gledali, plitvo, brez mozganov na situacijo, papagajili za amerisko in ukrajinsko propagando, pa se se vedno niste naucili pogledati malo bolj sirse, od zadnjega musjega dreka na nosu?

Je treba, za to, mozgane vklopit, pa tega niste navajeni, a? Raje papagajckate amerisko propagando, na koncu, ko vas pa rit pece, ker vas je ZDA tako brutalno nategnila, se pa cudite.

Zgodovina sprememb…

.

Zgodovina sprememb…

Putin ima že 20 let iste zahteve in bombe bo metal, dokler ne doseže zastavljenega cilja

ja ukrajina mu ne bo podarjena.. nevem zakaj bi mu bila.. al ma kakšne druge cilje

si predstavljaš da bi EU uletel v moskvo in začel tam po svoje.. pa saj bi putinofili dobili psihotični napad:))

blackbfm je izjavil:

si predstavljaš da bi EU uletel v moskvo in začel tam po svoje.. pa saj bi putinofili dobili psihotični napad:))

Ne bi. To pocne ZDA. EU je civilizirana. Razen amerikaniziranih opic, kot si ti.

ljudje sami hočejo amerikanizacijo.. še ruskiji se slikajo z iphoni in pijejo kokakole

blackbfm je izjavil:

ljudje sami hočejo amerikanizacijo.. še ruskiji se slikajo z iphoni in pijejo kokakole

Ljudje ne vedo, kaj hocejo, ker je edina izobrazba, ki jo premorejo (enako kot ti), kljub zastonj solstvu, Hollywoodski bullshit. Sploh ne vedo, da imajo alternativo, kjer ne rabijo biti idioti.

Zato, bi bilo smiselno, ukinit X, Fejstbukov, Instagram, Tiktok, Google, Microsoft in Apple. Zdaj smo uspesno dokazali, da znamo blokirati rusko propagando, se pravi, zmoremo blokirati tudi amerisko. Blokirajmo.

Ce ne drugega, da se znebimo idiotov, brez lastnega razmisljanja, ki podpirajo ZDA, cetudi v lastno skodo, skodo Slovenije in skodo celotne EU druzbe.

Ce se slucajno poistovecas, ja, tudi tebe sem mislil. Izdajalec lastnega naroda in kontinenta ob katerem, slehernemu slovencu postane jasno, zakaj so kraski pojavi morali biti napolnjeni. Taki kot ti, niso dopustili nobene druge moznosti.

Zgodovina sprememb…

blackbfm je izjavil:

Putin ima že 20 let iste zahteve in bombe bo metal, dokler ne doseže zastavljenega cilja

ja ukrajina mu ne bo podarjena.. nevem zakaj bi mu bila.. al ma kakšne druge cilje

Ni problema, bo pa pogorela, če ji to bolj odgovarja.

blackbfm je izjavil:

Si predstavljaš, da bi rusi Assadu dali orožje, da strelja po EU prestolnicah? Kako misliš da bi naši politiki odreagirali na Putinovo izjavo, da zgolj in samo pomaga suvereni državi, da se brani pred agresorjem, ko jo brez kakršnegakoli razloga okupira?

blackbfm je izjavil:

A to imaš v mislih ukrajince, ki so izvolili kandidata, ki je obljubljal mir z rusi, sedaj jih pa lovi po ulicah in povsem neizurjene pošilja umirat na fronto?

Zgodovina sprememb…

UkrFTW!! ::

Poldi112 je izjavil:

A to imaš v mislih ukrajince, ki so izvolili kandidata, ki je obljubljal mir z rusi, sedaj jih pa lovi po ulicah in povsem neizurjene pošilja umirat na fronto?

Ne, putlerje, ki je to povzročil.
Kako je biti na strani posiljevalcev in morilcev? Ti, pa retard papiga ringaraja.

D3m ::

Povzročil kaj?

Ukrajinci so si sranje skuhali že 2014.
|HP EliteBook|R7 8840U|

UkrFTW!! je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

Ne, putlerje, ki je to povzročil.
Kako je biti na strani posiljevalcev in morilcev? Ti, pa retard papiga ringaraja.

Srckan, je zacela ritka peci, a? Res nesramno od ZDA, da so te tako brutalno nategnile, zdaj pa trpis peklenske bolecine. Moras, pa priznati, da si bil sam tako fenomenalno zabit in zaverovan v njihov prav, da te zdaj ritka pece.

Ampak potolazi se, vsaj mrtev nisi, tako kot vsi te ukrajinci, ki so jih nedolzne, ZDA zvabile v proxy vojno, ki jo bodo tako epsko izgubili, da ti kar solza stopi v oci.

To pa dobis, ce brez mozganov konzumiras amerisko propagando, ji nasedas in ponavljas za njo.

Papagajcek, saj bolecina se bo scasoma polegla, za sedeti na stolu, si pa en otroski plavalni obroc napihni in sedi na njemu. Ti bo takoj bolje. :) Scasoma bos tudi pozabil kaksnega fenomenalnega osla so naredili iz tebe in sramota bo minila in se bo pozabila.

Te bom pa, iz edukativnih namenov, spomnil, ko bos spet poizkusal pametovati, na ta dogodek, na tvoje dvoletno pametovanje in "modrovanje" o tem, kako bo Rusija izgubila. A ves, da ne bos cisto pozabil in ponovil svojih napak ob naslednji ameriski proxy vojni. Da bos lahko na pravi strani zgodovine, ne tisti, premagani, osramoceni, ritopekoci,... in se ti ne bo treba pocutiti kot cistonavaden tepec. :)

Zgodovina sprememb…

Poldi112 je izjavil:

blackbfm je izjavil:

Ni problema, bo pa pogorela, če ji to bolj odgovarja.

blackbfm je izjavil:

Si predstavljaš, da bi rusi Assadu dali orožje, da strelja po EU prestolnicah? Kako misliš da bi naši politiki odreagirali na Putinovo izjavo, da zgolj in samo pomaga suvereni državi, da se brani pred agresorjem, ko jo brez kakršnegakoli razloga okupira?

blackbfm je izjavil:

Torej zalenski je po neki čudni logiki začel z vojno, ker ni hotel podpisat predaje cele države v uparvljanje kremlju.

Nevtralnost ne pomeni predaje cele države v upravljanje Kremlju. Razen seveda, če meniš, da sta bili tudi Finska in Avstrija od 2. sv. vojne, ko sta v zameno za suverenost morali sprejeti nevtralnost, upravljane s strani Kremlja.

Zgodovina sprememb…

Razlaga dogajanja znotraj Ukrajine, se bo se izkazalo, da so Rusi zares sli preganjati neonaciste:

Bi lepo pojasnilo tudi, zakaj slovenski fasisti podpirajo ukrajinski boj.

Zgodovina sprememb…

Razlaga dogajanja znotraj Ukrajine, se bo se izkazalo, da so Rusi zares sli preganjati neonaciste

ampak ruskiji nimate problema z neonaciji, še plačujete, usposabljate, nagrajujete, odlikujete jih..al mora bit pa to ful neko nenavadno naključje da vas vsi nacistični simpatizerji po evropi podpirajo

Zgodovina sprememb…

blackbfm je izjavil:

Razlaga dogajanja znotraj Ukrajine, se bo se izkazalo, da so Rusi zares sli preganjati neonaciste

ampak ruskiji nimate problema z neonaciji, še plačujete, usposabljate, nagrajujete, odlikujete jih..al mora bit pa to ful neko nenavadno naključje da vas vsi nacistični simpatizerji po evropi podpirajo

Dejstva pravijo, da imajo Rusi probleme z neonaziji, kaj si se bolj pozno pridruzil papagajckanju in zamudil zacetek? Razen tega, ti Rusov ne podpiras, kar avtomatsko ovrze tvoje natolcevanje. :)

Aja, saj mogoce pa jih? Si spremenil prepricanje in si zdaj na "zmagovalni" strani? :)

Zgodovina sprememb…

Dejstva pravijo, da imajo Rusi probleme z neonaziji

wankner prigožin se ne strinja.. probleme imajo samo s tistimi ki se uprejo putinu (ne glede na to a je neonazi al ne) :))

Aja, saj mogoce pa jih? Si spremenil prepricanje in si zdaj na "zmagovalni" strani?

naciji so zgodovinsko vedno propadli, tko da se ruskem firerju slabo piše

Kolega, o kakšnih nacijih vi tu sanjate? Lahko podate kakšen ruski ekvivalent Stepana Bandere?

Poldi112 je izjavil:

Nevtralnost ne pomeni predaje cele države v upravljanje Kremlju. Razen seveda, če meniš, da sta bili tudi Finska in Avstrija od 2. sv. vojne, ko sta v zameno za suverenost morali sprejeti nevtralnost, upravljane s strani Kremlja.

Zakaj je potem putin l.2014 napadel nevtralno ukrajino, ki je želela sporazum z eu. Bučke o nevtralnosti lahko prodajate komu drugemu, za moskvo je sprejemljiva samo ukrjaina brez kakršnihkoli vezi z zahodom. Sicer pa malo si preberi o findlandizaciji, kako taka "nevtralnost" dejansko izgleda s tem , da bi ukrjinska izgledala bolj tako kot beloruska.

Dejansko je glavni ruski problem, da nihče (iz objektivnih razlogov) noče biti del njihiovega imperija. Ukrajincu je dovolj,da pogleda poljskoin razvoj tam v času, ko so oni pod rusi zaostali za to državo.
Seveda, pa se rus ne premore niti trohlice samorrflaksije in vidi vse skupaj kot izdajo.

Kolega, o kakšnih nacijih vi tu sanjate? Lahko podate kakšen ruski ekvivalent Stepana Bandere?

kdo za kurca je štefan bandera .. aja un neki mrtvec, ta meče bombe in destabilizira regije! ker ima nato paranojo!

Zgodovina sprememb…

gozdar1 je izjavil:

Zakaj je potem putin l.2014 napadel nevtralno ukrajino, ki je želela sporazum z eu.

Za začetek si lahko prebereš Putinov govor:
https://www.praguepost.com/eu-news/3785...

gozdar1 je izjavil:

Bučke o nevtralnosti lahko prodajate komu drugemu, za moskvo je sprejemljiva samo ukrjaina brez kakršnihkoli vezi z zahodom.

Od kje ti ta ideja? CNN?

gozdar1 je izjavil:

Sicer pa malo si preberi o findlandizaciji, kako taka "nevtralnost" dejansko izgleda s tem , da bi ukrjinska izgledala bolj tako kot beloruska.

Kaj točno jim je manjkalo prva desetletja neodvisnosti? V čem so se razlikovali od recimo Finske?

gozdar1 je izjavil:

Dejansko je glavni ruski problem, da nihče (iz objektivnih razlogov) noče biti del njihiovega imperija.

To je relevantno ravno ene koliko, kot to, da Kuba (iz objektivnih razlogov) ter še mnoge druge države ne želijo biti del ameriškega imperija.
Malo preveč projiciraš svojo hlapčevsko mentaliteto na suverene države.

gozdar1 je izjavil:

Ukrajincu je dovolj,da pogleda poljskoin razvoj tam v času, ko so oni pod rusi zaostali za to državo.

Lahko gledajo, kolikor jih je volja, ne spremeni pa to dejstva, da če greš z glavo skozi zid, je zid malo umazan, ti imaš pa razbito glavo.

Mr.B ::

AvtoR je izjavil:

Spet opravičevanje rusov, klasika.
Zakaj potem potrebujejo aplikacijo?

Kako to misliš, sej vemo da so Rusi amaterji in rabijo App, pa burning fon lahko uporabiš in za verjento liter vodke daš nekomu da se sprehaja cel teden po Moskvi.,,,.
Ti, kot pravi zahodnjak delaš to prostovoljno, namesto da bi se kot svobodni zahodnjak povprašal, kako lahko to onemogočim na zahodu in se smejal Ruski nesposobnosti..
Ps: Verjetno ko živiš v medijskem vakumu enoumja, še vedno misliš da so Kitajci pri tem kaj dela posameznik za duri bolj napredni kot zahodnjaki .

Ales je izjavil:

Popolnoma nove naprave, številke računi pa sploh niso sumljivi...

No kot v prejšnjem odstavku ugotovljeno, samo še podpro s tvoje stani.. Živiš v informacijskem vakumu, in misliš da smo na zahodu tem spremljanja posameznikov Kitajke v letu 1970. No vsaj približujemo se njihovemu načinu iz 70tih..

If you're traveling across borders, it's time to look into getting a "burner phone," particularly when entering the US. That's because agents of US Customs and Border Protection are being more aggressive about scanning personal devices, according to some reports. Some businesses outside the US are now suggesting their employees use burners to safeguard personal and sensitive information.

AvtoR je izjavil:

Trenutno so rusi svetovni prvaki v pranju možganov, pomoje so prehiteli tudi severne korejce.

Se strinjam, si točno tam kjer moraš biti.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Ps: Verjetno ko živiš v medijskem vakumu enoumja

v medijskem vakumu in enoumju ruSSofili ne bi bli tok glasni kot ste.. pač bo treba sprejet dejstvo da zahodnjaki imamo raje starbuks in mekdonalc kot pa ruski neofašizem

Poldi112 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Zakaj je potem putin l.2014 napadel nevtralno ukrajino, ki je želela sporazum z eu.

gozdar1 je izjavil:

Bučke o nevtralnosti lahko prodajate komu drugemu, za moskvo je sprejemljiva samo ukrjaina brez kakršnihkoli vezi z zahodom.

Od kje ti ta ideja? CNN?

gozdar1 je izjavil:

Sicer pa malo si preberi o findlandizaciji, kako taka "nevtralnost" dejansko izgleda s tem , da bi ukrjinska izgledala bolj tako kot beloruska.

Kaj točno jim je manjkalo prva desetletja neodvisnosti? V čem so se razlikovali od recimo Finske?

gozdar1 je izjavil:

Dejansko je glavni ruski problem, da nihče (iz objektivnih razlogov) noče biti del njihiovega imperija.

To je relevantno ravno ene koliko, kot to, da Kuba (iz objektivnih razlogov) ter še mnoge druge države ne želijo biti del ameriškega imperija.

gozdar1 je izjavil:

Ukrajincu je dovolj,da pogleda poljskoin razvoj tam v času, ko so oni pod rusi zaostali za to državo.

Lahko gledajo, kolikor jih je volja, ne spremeni pa to dejstva, da če greš z glavo skozi zid, je zid malo umazan, ti imaš pa razbito glavo.

Ukrajina je imela vzakonjeno nevtralnost, govor je pa čisti imperjalizem in sklicevenje na neke izmišljene razloge. Torej rusija nima nobene pravice do krima, kot nima italiji nobene do istre,..

Ne realnost, s tem ko verjameš, da je omenjanje CNN kak argument si ne delaš nobeme usluge.

Očitno si argument o primerjavi s poljsko spregledal. Rusija pomeni revščino indržavam nima kaj ponudit, ker je sama revna.

Zda nikjer ne trdijo, da je kuba 51 država kubanci pa dejanko amerikanci, ki so to pozabili. Primerjava z rusijo bi bila relevantna če bi zdaizvajale odkrito agresijo (recimo dnevno metala bombe,..)na to državo .

Kokikor vem sam oporekaš suverenost določenim državam, ki morajo po tvoje biti hlapci večjim (predvsem rusiji,..). Seveda isto ne velja za zahod..Ali se motim in ima ukrjina pravico do lastnih odločitev, kot suverene država?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

Mr.B ::

blackbfm je izjavil:

Ps: Verjetno ko živiš v medijskem vakumu enoumja

v medijskem vakumu in enoumju ruSSofili ne bi bli tok glasni kot ste.. pač bo treba sprejet dejstvo da zahodnjaki imamo raje starbuks in mekdonalc kot pa ruski neofašizem

Verjetno je ponedeljek.
Nedelja, torek, četrtek: Rusko vojsko pobijajo, zmanjkuje ji streliva, zmanjkuje jim letal, zateka se k oslom, obupno potrebuje vojake iz Severne Koreje, nizka morala, stvari so zanič, Ukrajina prevladuje in zmaguje.
Ponedeljek, sreda, petek: Evropa, prestrašena. Mogočni ruski vojni stroj bo napadel vsako minuto!
Sobota: Viri pravijo, da Putin umira zaradi [bolezni].

gozdar1 je izjavil:

Poldi112 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Od kje ti ta ideja? CNN?

gozdar1 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

gozdar1 je izjavil:

Ukrajina je imela vzakonjeno nevtralnost, govor je pa čisti imperjalizem in sklicevenje na neke izmišljene razloge. Torej rusija nima nobene pravice do krima, kot nima italiji nobene do istre,..

Ne realnost, s tem ko verjameš, da je omenjanje CNN kak argument si ne delaš nobeme usluge.

Očitno si argument o primerjavi s poljsko spregledal. Rusija pomeni revščino indržavam nima kaj ponudit, ker je sama revna.

Zda nikjer ne trdijo, da je kuba 51 država kubanci pa dejanko amerikanci, ki so to pozabili. Primerjava z rusijo bi bila relevantna če bi zdaizvajale odkrito agresijo (recimo dnevno metala bombe,..)na to državo .

Kokikor vem sam oporekaš suverenost določenim državam, ki morajo po tvoje biti hlapci večjim (predvsem rusiji,..). Seveda isto ne velja za zahod..Ali se motim in ima ukrjina pravico do lastnih odločitev, kot suverene država?

Se nisi pričakoval, da boš sam potrdil zakaj je Ukrajina tem kjer je, ker se je isto odločila kot Kuba.

Ps: A takratna dejanja Amerik in še vedno današnje posledic niso del imperializma ?
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Mr.B ()

Verjetno je ponedeljek.
Nedelja, torek, četrtek: Rusko vojsko pobijajo, zmanjkuje ji streliva, zmanjkuje jim letal, zateka se k oslom, obupno potrebuje vojake iz Severne Koreje, nizka morala, stvari so zanič, Ukrajina prevladuje in zmaguje.
Ponedeljek, sreda, petek: Evropa, prestrašena. Mogočni ruski vojni stroj bo napadel vsako minuto!
Sobota: Viri pravijo, da Putin umira zaradi [bolezni].

ponedeljek je, sankcije ne delujejo in rusi so najmočnejši naciji na svetu.. ups, nacija. v kijevu pa še kar niso.. aja saj res, oni nočejo

D3m ::

Tile pralni stroji in lopate so pa opasna orožja. :)
|HP EliteBook|R7 8840U|

UkrFTW!! ::

Podporniki morilcev in posiljevalcev, oba papagaja, sta kar aktivna v opravičevanju ruskega gnoja. Ne se bat, karma deluje.
Tri dni do kijeva, my ass. Ruska nesposobna nacistična svojat bo rabila 100 let do Kijeva.

Slava Ukrajini!!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: UkrFTW!! ()
1 2
3
4 5

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

aplikacija za evidenco delovnega casa

Oddelek: Mobilne tehnologije
253581 (1618) hubertfast
»

OstaniZdrav - neposodobljena slovenska aplikacija za sledenje stikom (IV) (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / NWO
8326246 (19220) Karen
»

Covid-19 spodbudil sodelovanje Appla in Googla (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
8619375 (17032) vostok_1
»

Med ukrepi vlade tudi sledenje posameznikov brez odredbe sodišča (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
6619586 (11747) MrStein

Več podobnih tem