Forum » Elektrotehnika in elektronika » Rabim načrte za zvocne omarice tri sistemske. od 50 do 80 l z bass refleksno cevjo
Rabim načrte za zvocne omarice tri sistemske. od 50 do 80 l z bass refleksno cevjo
mat3jc3k ::
Pozdravljeni
dons mi je ful dolgcas pa se bom spravu delat zvocnike.
Rabu bi ksne nacrte v pdf-ju al pa bmp-ju. pol me pa se zanima razmerje med mojimi zvocniki ( imam TEAC ojacevalnik-410 w in NAMCO zvocnike-par 80 w za enga. Ali moram kupiti bolj svoh ojacevalc al močnejše zvočnike.
Kako se izracuna kje mora biti bass refleksna cev.
Ze naprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore.
HVALA
dons mi je ful dolgcas pa se bom spravu delat zvocnike.
Rabu bi ksne nacrte v pdf-ju al pa bmp-ju. pol me pa se zanima razmerje med mojimi zvocniki ( imam TEAC ojacevalnik-410 w in NAMCO zvocnike-par 80 w za enga. Ali moram kupiti bolj svoh ojacevalc al močnejše zvočnike.
Kako se izracuna kje mora biti bass refleksna cev.
Ze naprej se vam zahvaljujem za vaše odgovore.
HVALA
jest10 ::
410W ojačevalec?
Kakšni wati pa so to? Malo sumljiva se mi zdi taka moč za Teac firmo. Cena?
No in kakšni zvočniki so to? Lahko poveš kaj več o njih? Za izračun škatle in cevi se rabi podatke: VAS Qts, Qms,Qes in FS
Če tega nimaš raje pozabi na refleksno škatlo.
Kakšni wati pa so to? Malo sumljiva se mi zdi taka moč za Teac firmo. Cena?
No in kakšni zvočniki so to? Lahko poveš kaj več o njih? Za izračun škatle in cevi se rabi podatke: VAS Qts, Qms,Qes in FS
Če tega nimaš raje pozabi na refleksno škatlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Domača izdelava zvočnika :-> (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 37465 (20924) | čuhalev |
» | Napajalnik Chieftec 410W ali Power LC6550 550WOddelek: Kaj kupiti | 2657 (1824) | Lynx |
» | Nakup zvočnikov (za montažo v škatlo)Oddelek: Kaj kupiti | 1391 (1276) | jest10 |
» | A kdo ve....Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1222 (1099) | Jackal |
» | Logitech z-640 vs TEAC PM-1300Oddelek: Kaj kupiti | 1772 (1524) | Orchestra |