» »

gugl mi zavrača vse tel številke

gugl mi zavrača vse tel številke

alese ::

Probal sem več številk za odpret gugl račun, pa mi za vs enapiše da se sto številko ne da. V čem je fora.Probal sem na računalniku in telefonu

Jarno ::

Če je IP naslov vedno isti, je morda problem v tem. Oz. naj bi bile težave s T-2, s Telekom, A1, Telemach številko naj bi google kooperiral, za kak HoT ne vem...
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

finkec ::

Preko android telefona lahko narediš nov račun brez telefonske številke. Recimo odpreš gmail, zgoraj desno ikono profila in dodaj nov račun in ustvariš novega, ko te vpraša za tel številko lahko preskočiš.

Shait ::

Ko kreiraš račun enostavno ta korak preskočiš.

Samael ::

alese je izjavil:

Probal sem več številk za odpret gugl račun, pa mi za vs enapiše da se sto številko ne da. V čem je fora.Probal sem na računalniku in telefonu

Predvidevam (ampak vseeno za vsak slučaj omenim) da izpuščaš prvo ničlo pri 040, 031, itd... in je zapis država (pri gmailu se klikne ime države, brez da bi naknadno vpisoval 00386) ter 31 xxx xxx in ne 031 xxx xxx?
Samael != Samuel

toro69 ::

Ni potrebe po spuščanju 0, trim funkcija je vgrajena v algoritem.

Google ima že kar nekaj časa problemr s prrverjanjem telefonskih številk. Pri nas so odpovedale ene 3, pri različnih ponudnikih. Ne dela niti RCS, smo korali prešaltati na Samsung implementacijo.

V-i-p ::

Malo off: sem tudi sam hotel prešaltat na Samsung SMS, ker se mi ne da več yebat z Guglom in nedelovanjem RCS-a. Pa ne prestavim, ker ne najdem kje nastavim, da mi ne pošilja povratnic ob dostavi, ampak naredi tisti dve kljukici :).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

rusilec ::

finkec je izjavil:

Preko android telefona lahko narediš nov račun brez telefonske številke. Recimo odpreš gmail, zgoraj desno ikono profila in dodaj nov račun in ustvariš novega, ko te vpraša za tel številko lahko preskočiš.

Če hoče odpreti anonimen gmail račun za specifično uporabo, ta način ni pravi. Google bo v tem primeru povezal nov gmail račun s starim.

Sam sem že dolgo degooglan. Ampak lani se je Google odločil, da Youtube ne bo več delal na VPNjih brez logiranja v account. Zato sem si naredil par gmailov na Telemach enomesečnih SIMkah. Youtube sedaj uporabljam v ločenem brskalniku.

Se pa sedaj da telefonsko številko odstraniti iz gmaila in uporabiti kaj drugega za 2fa namesto telefona. OPju to sicer ne koristi.
https://rumble.com/v6tez3t-how-to-handl...

Gagatronix ::

rusilec je izjavil:

finkec je izjavil:

Če hoče odpreti anonimen gmail račun za specifično uporabo, ta način ni pravi. Google bo v tem primeru povezal nov gmail račun s starim.

Sam sem že dolgo degooglan. Ampak lani se je Google odločil, da Youtube ne bo več delal na VPNjih brez logiranja v account. Zato sem si naredil par gmailov na Telemach enomesečnih SIMkah. Youtube sedaj uporabljam v ločenem brskalniku.

Se pa sedaj da telefonsko številko odstraniti iz gmaila in uporabiti kaj drugega za 2fa namesto telefona. OPju to sicer ne koristi.
https://rumble.com/v6tez3t-how-to-handl...

Ker brez podane tel. stevilke te pa ne more identificirat, a ? Daj ne zivi z glavo v lastni riti. :)

Scaramouche3 ::

Jaz v Turn on 2-Step Verification vnesem 068 in mi jo ne prepozna...kaj naj naredim?

Zgodovina sprememb…

Jarno ::

Če uporabljaš VPN ali proxy, bo google/gmail to prepoznal in ne bo dovolil verifikacije tel. številke.
Sicer za eno tel. številko obstaja nek limit, koliko računov se lahko ustvari.
Chuck Norris je med števili 0.999... in 1 uspel vriniti konstanto imenovano CN.
#65W!

Scaramouche3 je izjavil:

Jaz v Turn on 2-Step Verification vnesem 068 in mi jo ne prepozna...kaj naj naredim?

Izpustis vodilno niclo. Kar ti je bilo povedano.

Gagatronix je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Izpustis vodilno niclo. Kar ti je bilo povedano.

In napiše Something went wrong. Try again.

Jebiga. Pisi jim na tech support.

Gagatronix je izjavil:

Jebiga. Pisi jim na tech support.

Nimajo ga!

Gagatronix je izjavil:

https://www.google.com/search?client=fi...

To sem že prej uporabljal, ni mailov, največ kar imaš je nek forum v katerem daš svoj opis problema in ni support team ampak mogoče kdo kot na tem forumu sodeluje, ne boš dobil Gmail folka!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google račun - telefonska št. napaka.

Oddelek: Pomoč in nasveti
133650 (1298) karafeka
»

Yahoo uvaja šifriranje e-pošte in ukinja gesla

Oddelek: Novice / Varnost
2811218 (9373) Glugy
»