» »

Slo-Tech uporabniki z večimi računi

Slo-Tech uporabniki z večimi računi

kamiKaZaA ::

Odpiram posebno temo, kjer se bo pisalo in z dokazi podkrepilo, da je uporabnik že bil pred tem prijavljen na Slo-tech. Tako bomo preko te teme lahko preverili, če je že kdo opisoval trol-a, kateri z vsaj 10+ računi smeti po Slo-techu. Pod tem komentarjem bom razkril verjetno največjega trola s 100+ računi na Slo-tech.

Kako se ugotovi nekoga z več računi? Ker ima isti slog pisanja.
  • zaklenilo: Samael ()

Grimnir3 ::

Saj ne, to je bila samo šala.

LP,
kamiKaZaA

Ring0Ruin = one-half

Gre za osebo, katera vse zmerja s fašisti, egoisti, da so janšisti in zmes uporablja besedno zvezo "narcis". Ta isti trol z več 100+ računi na Slo-tech mi je ravno iz računa Ring0Ruin poslal ZS, kjer je na dolgo in široko razglabljal, da račun od @one-half ni bil njegov. Prilagam dokaze, kateri dokazujejo enak slog pisanja Ring0Ruin z one-half uporabnikom:

kamiKaZaA je izjavil:

Ring0Ruin je izjavil:

Pa saj ni to noben unikum, dogaja se po celem svetu, povsod, kjer se fejstbukavi narcisi radi slikajo.

Zadnjič mi je trol s 100+ Ring0 pisal na ZS in zatrjeval, da oni ni @one-half. Ne, seveda ni, kje pa. A piše čisto isto: zmerja s fašisti in edini trol kateri uporablja besedo narcis. Izvolite in sam presodite ali je @Ring0Ruin = @one-half:

one-half je izjavil:

Ce take polovijo (seveda dragi fasist, vem, da bi to rad), se ne bo nic spremenilo, zdaj si pa predstavljaj koliko lepsa bi postala druzba, ce polovijo egoisticne antivaxerje. Meditiraj o tem... kdo je pravzaprav slabsi, mogoce ti tvoja slika ne bo vec tako vsec.

Horas je izjavil:

jaz napišem dejstva pa me brišejo, tega one-half pa pustijo pr mir. ker je po godu adminom?? lejte kake piše.

Tega sicer ne vem, upam pa, da so admini ugotovili, da se obregnem ob najvecji cloveski gnoj in, da sem dejansko druzbeno koristen, ker najvecjim egoisticnim gnojem na forumu razlozim kaksno stvar, ki jim bi jo morali starsi, pa so bili prevec nesposobni v vzgoji in so vzgojili egoisticne, narcisisticne, laznjive, sociopatske posasti, ki unicujejo druzbo. Pa mogoce jim grejo jokaste snezinkice ravno tako na zivce kot meni. Vem pa ne, tako, da ti bolj natancno odgovoriti ne morem.

one-half je izjavil:

Vec bos naredil, ce bos vzel baseball kij in vse, ki so v nedelju na izletih, na kavcih ipd. spravil volit. Dosti boljse opcije pa ne bo (je ne bo - ne mores v narodu goljufov, laznjivcev, "bomzrhtal", utajevalcev, egoistov, narcisov,... dobiti kaj dosti boljsega, politiki so samo ogledalo naroda), kup populistiv a la Stevanovic bo zavohalo priloznosti in SDS bo potem spet najvecja parlamentarna stranka, populisti se bojo pa prodali kupckanju. Pa bos gledaj JJa se 4 leta.

one-half je izjavil:

Das zraven se egoizem in narcisizem, povzrocena s strani permisivne vzgoje in produkt socialnih omprezij, pa imas razlago na dlani.

(fundamentalen dokaz boste videli pa tule: ker je vec kot nekaj vrstic, tega ne bo nihce prebral ali videl - javite se, kdorkoli je prisel do sem - vas pohvalim)

So grdi in zabiti, so pa pokvarjeni in so si prigoljufali veliko denarja. Vrednost jim pa dajejo socialna omrezja, enakih brezveznikov, morda v drugi kombinarciji lastnosti, skupna lastnost pa jim je, da je inteligenca ostala nekje dalec zadaj.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Baltazar: ()

Miki N ::

Naj prava kAMiKAza prosim vstane!

OutOfTheBox ::

Jaz sem sicer spisal eno skripto, ki jemlje vzorce zapisov specifičnih uporabnikov in to primerja z obstoječimi posti drugih uporabnikov, in nato z določeno verjetnostjo prikaže vse uporabnike ki puščajo podoben "pisni fingerprint". Eni imajo povsem unikaten fingerprint in jih je enostavno dobit. Najbolj zadevo zmedeš, če pišeš tako kot pišejo drugi, sam če nimaš to v podzavesti boš to težko speljal.

Sicer pa ima tudi OP več računov.

Zgodovina sprememb…

pegasus ::

Vostok ekipa ftw! :))

mtosev ::

pegasus je izjavil:

Vostok ekipa ftw! :))

Vostok je res faca ja :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Marko, ti ne postaš nič s tvojim novim računom?

Jaz nimam več računov.

Pol nas je "mtošev" dobro potrolal :)

Yup to nisem jaz.

OutOfTheBox je izjavil:

Imam en račun. kamiKaZaA. Če hočeš obdržati isto ime, si moreš na starem spremeniti nick. Da sem si pa odprl novi račun je velika zasluga @bluefish, kateri mi je podelil naziv, katerega ni mogel podkrepiti z zakaj je storil. In sledil je novi račun z istim imenom. Definitivno razlika kot počne ta trol s 100+ računi in različnimi nick-i.

In pišem samo preko računa kamiKaZaA. Prejšnjega ne uporabljam več. Če boš našel stari račun boš videl, da mi drugi odgovarjajo z kami, kamikaza, kamiKaZaA... in ne pod vzdevek pod katerim je sedaj stari račun. Ker ta sedanji je iz leta 2024. @bluefish pa ima podobno motnjo kot one-half = Ring0Ruin, le da je še imel moderatorske pravice (neupravičeno). Ker oseba z motnjo ne more imeti moderatorskih pravic.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Baltazar: ()

Baltazar: ::

kamiKaZaA je izjavil:

OutOfTheBox je izjavil:

Imam en račun. kamiKaZaA. Če hočeš obdržati isto ime, si moreš na starem spremeniti nick. Da sem si pa odprl novi račun je velika zasluga @bluefish, kateri mi je podelil naziv, katerega ni mogel podkrepiti z zakaj je storil. In sledil je novi račun z istim imenom. Definitivno razlika kot počne ta trol s 100+ računi in različnimi nick-i.

In pišem samo preko računa kamiKaZaA. Prejšnjega ne uporabljam več. Če boš našel stari račun boš videl, da mi drugi odgovarjajo z kami, kamikaza, kamiKaZaA... in ne pod vzdevek pod katerim je sedaj stari račun. Ker ta sedanji je iz leta 2024. @bluefish pa ima podobno motnjo kot one-half = Ring0Ruin, le da je še imel moderatorske pravice (neupravičeno). Ker oseba z motnjo ne more imeti moderatorskih pravic.

Če ima kdo tukaj kakšno motnjo si to ravno TI!
Res se čudim, da ti še sploh dovolijo, karkoli pisat na temu forumu!

mtošev ::

Jaz imam tudi isto sam en račun. Lahko bi opazili, da nisem pravi Toše, ker dejansko včasih dam kakšen uporaben nasvet.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: kow ()

Miki N ::

A potem bom moral tegale tjulna narediti še za mtoševa? :|

(en račun namreč)
No pa saj si lahko fotošopate strešico gor

Mr.B ::

Kot da Admini iz logov ne dobijo vseh podatkov. No se pa lahko posipam, da slo-tech ne logira ničesar. Verjetno so za take namene že na pol pripravljene skripte... Potem pa filtriraš log v bazo, in na podlagi tega blokiraš vse račune. In potem lahko ti. Blokirani pošlje email na poseben naslov, in prosi za deblokado.

Ps: Drugače pa pustimo da obstaja kar nekaj računov, ki odkrito podpirajo genocid, pa lahko še vedno aktivno sodelujejo v različnih temu primernih vsebinskih temah, pa admini v takem primeru ne naredijo ničesar...
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

mtošev ::

Miki N je izjavil:

A potem bom moral tegale tjulna narediti še za mtoševa? :|
No pa saj si lahko fotošopate strešico gor

Hvala, sem si ga popravil.

Lp toše

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Izobesanje zastave...

Oddelek: Loža
422483 (995) Samael
»

Iščem AV reciver s podporo 7.1 in atmos

Oddelek: Kaj kupiti
19948 (494) Ring0Ruin

Da bo cepljenje lazje: zbiram proticepilske lazi (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
799700 (7920) BigWhale
»

Sedem milijard nas je (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
26546096 (39239) CaqKa

Več podobnih tem