Forum » Kaj kupiti » Kateri telefon za 80+ osebo
Kateri telefon za 80+ osebo

Avenger ::
Iščem telefon za očeta, ki ima še vedno klasičen telefon s tipkovnico, predvidevam da so majhne šanse, da se bo hotel naučit uporabljat touch. Rabi pa drug telefon zaradi NLB klika in brez androida je no-go. Kaj bi bilo najboljš vzet?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

simoncek ::
Starejše osebe se tudi naučijo uporabljat pameten telefon, samo jim je treba lepo razložit. Včasih je potrebno veliko živcev. Sam sem mami dal rabljen samsung in pokazal da dela isto kot tisti na tipke. Za klicat je, ostalega pa ne uporablja. Sporočilo prebere, pošilja jih pa ne. Na začetku je tudi koga pomotoma poklicala :D. Pa ker ima aparat kamero še kakšno sliko kdaj naredi. Zagotovo imaš kje rabljen telefon pa probajte.
simoncek

^^^^^oh damn!
Prvič vidim tole, zna bit perfektno. Ampak mu seveda ne bo všeč, ker je navajen na svoj mini telefon.... bomo vidli.

It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Furbo ::
Za klik, zvem itd.. mu pač daj tablico.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Furbo ()

Welp, če še koga zanima nabavil sem tisti telefon Qin (oziroma Duoqin) F21 pro - https://www.ubuy.si/sl/producthk/5BI07M...
samo da z aliexpressa. Klik sem naložil in je videti da bo delal normalno - ne morem pa še polno sprobat. Telefon ima android 11, sicer neko svojo okleščeno verzijo, pa vendar. Funkcionira čisto normalno, moti me le, ker se ne da nastavit variant home screena. Ker bi rad samo 1 home screen, pa gor par ikon, ne da so tri strani, pa vsaka polna neumnosti kot je tiktok pa X itd. ampak ni sile. Telefon je osvežujoče majhen in verjetno edina možnost za nekoga ki hoče tipkovnico in touch screen z androidom...
samo da z aliexpressa. Klik sem naložil in je videti da bo delal normalno - ne morem pa še polno sprobat. Telefon ima android 11, sicer neko svojo okleščeno verzijo, pa vendar. Funkcionira čisto normalno, moti me le, ker se ne da nastavit variant home screena. Ker bi rad samo 1 home screen, pa gor par ikon, ne da so tri strani, pa vsaka polna neumnosti kot je tiktok pa X itd. ampak ni sile. Telefon je osvežujoče majhen in verjetno edina možnost za nekoga ki hoče tipkovnico in touch screen z androidom...

tomlin ::
Iščem telefon za očeta, ki ima še vedno klasičen telefon s tipkovnico, predvidevam da so majhne šanse, da se bo hotel naučit uporabljat touch. Rabi pa drug telefon zaradi NLB klika in brez androida je no-go. Kaj bi bilo najboljš vzet?
Za starejšo osebo sem nabavil tablico je hkrati tudi telefon (ima režo za sim kartico), z dovolj velikim ekranom in velikimi touch tipkami. Plačuje tudi klik položnice s qr kodo. https://www.gsmarena.com/blackview_tab_...
Svoboda in enakost ni isto kot svoboda.
M. Friedman
M. Friedman

nejc_nejc ::
Welp, če še koga zanima nabavil sem tisti telefon Qin (oziroma Duoqin) F21 pro - https://www.ubuy.si/sl/producthk/5BI07M...
Ej, super ali bodo tipke preživele?
Banka, gps ter maili to je potem to.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: nejc_nejc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Banggood nasveti, kuponi in čas pošiljanja (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Kaj kupiti | 118003 (68133) | bluefish |
» | Windows 8 tablica (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15490 (10153) | matobeli |
» | Samsung ali HTC?Oddelek: Mobilne tehnologije | 1438 (1196) | Bananovec |
» | Android za 100 funtovOddelek: Novice / Android | 9220 (7890) | filip007 |
» | Windows Mobile 6.5 predstavljen in testiran (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9100 (7657) | Lonsarg |