» »

Naročilo iz Velike britanije - posrednik

Naročilo iz Velike britanije - posrednik

worteleven ::

Zdravo. Iz Velike Britanije bi rad naročil kos pohištva (klubsko mizico) vendar opcije za pošiljanje v Slovenijo nimajo. Razmišljam sem o pošiljanju preko posrednika. V preteklosti sem že uporabil recimo mailboxde.com, vendar ti ne omogočajo sprejema pošiljk izven držav EU. Zanima me, če poznamo kakšnega posrednika, preko katerega lahko urediš tudi carinjenje in da ne stane celo premoženje.

tony1 ::

Off-topic: pohištvo je običajno težko, transport pa drag, še posebej prek takih posrednikov, ki račun napišejo na osnovi dimenzij in teže. Se res to splača kupovati zunaj EU?

Mizarjev in pohištvenih štacun (od dražjih to cenejših) je cel kup tudi pri nas...

Vse pomisleke, ki si jih naštel sem jih imel tudi sam... pa ne samo enkrat.

Na koncu sem prišel do zaključka da vseeno poskusim naročiti iz UK, če je le možno.

Pa pošiljajo v Nemčijo? Naj ti robo pošljejo na nemški naslov poljubnega posrednika (cheaper and more, mailbox.de,...), od tam pa nato prepošlješ v SLO...

V Nemčijo pošiljajo. Mailboxde ne sprejema pošiljk iz UK ravno zaradi procesa carinjenja. Cheaperandmore ima ukinjen naslov v Veliki Britaniji, prav tako zaradi carinjenja. Ampak na tem mestu se mi poraja vprašanje... saj jaz ne bi koristil naslova v Veliki Britaniji, ampak bi koristil Nemškega (ker bi bilo poslano v Nemčijo). Vprašanje je le če pošiljko iz Velike Britanije sprejmejo ali ne

Dobro vprašanje, napiši jim mail in boš dobil odgovor. Se javijo relativno hitro.

Sem jih dobil. So rekli, da ni problem, ampak da je potrebno vse potrebno za carinjenje urediti direktno s prodajalcem, ker se posrednik s tem ne ukvarja.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Preusmeritev paketa iz Nemčije v Slovenijo

Oddelek: Loža
346453 (326) starfotr
»

Pošta Slovenija - Carina in nateg (strani: 1 2 3 )

10728167 (1920) LeQuack
»

Sportdirect.com - nakup v UK

264232 (3569) Samael
»

OnePlus One bo na voljo brez povabil (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
5222356 (17211) kronik

Več podobnih tem