Forum » Omrežja in internet » Optic-Tel?
Optic-Tel?

kajnepoves ::
Pojavilo se je še eno hčerinsko podjetje Telekoma Slovenije (Optic-Tel) za gradnjo optične povezave v ruralnih predelih! Pred mesecem dni so predstavili projekt v občini Cirkulane, kjer bi ga naj izvajali skupaj s podjetjem GVO. Zanima me, ali kdo od vas pozna to podjetje in predvsem me zanima ali gre še za eno podjetje kot je RUNE, kjer smo na optično omrežje čakali 6 let in nikoli dočakali? Citiram iz njihove spletne strani: Občine, kjer bomo pričeli z gradnjo OŠO omrežja so: Brežice, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cirkulane, Divača, Juršinci, Kobarid, Kostel, Logatec, Miren-Kostanjevica, Podlehnik, Radlje ob Dravi, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Šmarje pri Jelšah, Videm, Vipava, Vojnik, Vrhnika in Zavrč. V vseh teh občinah bi morali izgraditi optično omrežje do konca maja 2026, kar zame kot običajnega državljana predstavlja misijo nemogoče!
Prosim vse, za komentar kateri poznate podjetje Optic-tel da podajo svoje izkušnje in če se v kateri od zgoraj naštetih občinah že izvaja izgradnja?
Hvala in lep pozdrav
Prosim vse, za komentar kateri poznate podjetje Optic-tel da podajo svoje izkušnje in če se v kateri od zgoraj naštetih občinah že izvaja izgradnja?
Hvala in lep pozdrav

mancini ::
Idi še prebirat na zadnjo stran od Rune , pa boš videl kako ljudje pričakujejo da bodo imeli še letos optiko ki jo obljublja Optic tel, do maja 2026
A so v kateri občini že sploh pričeli z deli

Andraz201 ::
na predstavitvi so rekli da bodo kmalu od hiš do omaric, sepravi po vaseh.
kasneje(6 mesecev mogoče več) pa od vasi do obstoječega omrežja
kasneje(6 mesecev mogoče več) pa od vasi do obstoječega omrežja

GoodGuy ::
Idi še prebirat na zadnjo stran od Rune , pa boš videl kako ljudje pričakujejo da bodo imeli še letos optiko ki jo obljublja Optic tel, do maja 2026
Mislim da imajo nek deadline zaradi EU sredstev. Kokr vem je blo za nas rečeno da se začnejo prvi priklopi letos, v naslednjem letu pa naj bi bili vsi že priključeni.
Glede na to da imamo vsaj večino infrastruktura že ready.

Andraz201 ::
Na naši strani občine(Kobarid) objavljeno da delajo že en mesec na enem koncu (žal ne v tistem koncu kjer sem jaz

https://www.facebook.com/photo?fbid=112...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | RUNE Rural optika na vašem naslovu (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Omrežja in internet | 257060 (1844) | _Denny_ |
» | Optično omrežje optic-telOddelek: Omrežja in internet | 1472 (756) | Andraz201 |
» | Opticna povezava RUNE, GVOOddelek: Loža | 4815 (3279) | markasaso12 |
» | Obstaja kakšen javen načrt za postavitev optike?Oddelek: Omrežja in internet | 6991 (2902) | majdana |
» | Podpis pogodbe (OPTIKA) Rune ali TelekomOddelek: Omrežja in internet | 7294 (5256) | starfotr |