Forum » Programska oprema » Program za konsolidacijo podatkov iz dveh folderjev
Program za konsolidacijo podatkov iz dveh folderjev

psychoshorty ::
Pozdrav,
iscem program za konsolidacijo dveh velikih folderjev.
Gnalo bi se ga na windows racunalu, rabil bi tudi log, da bi videl, kaj se je po konsolidaciji naredilo.
Nekaj taksnega, kot je tole
Sem ga preizkusil, ampak nekako ne deluje tako, kot bi zelel. Pozna mogoce se kdo kaj drugega? Hocem samo, da mi iz source v destination pregleda in prenese samo fajle, kateri bi po izbranih kriterijih bile prekopiranje tja, vkljucno s folder strukturo in globino.
Hvala za pomoc!
iscem program za konsolidacijo dveh velikih folderjev.
Gnalo bi se ga na windows racunalu, rabil bi tudi log, da bi videl, kaj se je po konsolidaciji naredilo.
Nekaj taksnega, kot je tole
Sem ga preizkusil, ampak nekako ne deluje tako, kot bi zelel. Pozna mogoce se kdo kaj drugega? Hocem samo, da mi iz source v destination pregleda in prenese samo fajle, kateri bi po izbranih kriterijih bile prekopiranje tja, vkljucno s folder strukturo in globino.
Hvala za pomoc!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lightweight Sync program za backupOddelek: Programska oprema | 2253 (1405) | Okapi |
» | Sinhronizacija med dvema Windows računalnikomaOddelek: Programska oprema | 1346 (1168) | dunda |
» | Najboljši backup program?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4006 (3833) | amigo_no1 |
» | Izšel Dropbox 1.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 16888 (14375) | Gandalfar |
» | Microsoft SyncToy alternativa, ki deluje tudi preko internetaOddelek: Programska oprema | 2179 (2034) | CaqKa |