» »

Plačilo RTV prispevka

Plačilo RTV prispevka

dellovka ::

Zdravo. Se pri RTV prispevku predvideva, da boš sam prijavil, da si se preselil ali ti morajo sami poslati položnico? Ker sva že kar nekaj časa preseljena in nisva dobila še ničesar... ;((

8====D~~ ::

>in nisva dobila še ničesar

V čem je potem problem? Bodo že rekli,ko bodo rabili denar.

socialec ::

Na starem naslovu ostane?

ginekk ::

socialec je izjavil:

Na starem naslovu ostane?

ja, pri mami :)

dellovka je izjavil:

Zdravo. Se pri RTV prispevku predvideva, da boš sam prijavil, da si se preselil ali ti morajo sami poslati položnico? Ker sva že kar nekaj časa preseljena in nisva dobila še ničesar... ;((

Nič nič treba, počakaj da ugotovijo sami, za nazaj ti ne bodo računal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ginekk ()

Bezukhoff ::

Če sta urejevala tudi nov električni priključek na drugem naslovu, bosta zagotovo kmalu prejela pogodbo oz. položnico, saj je plačilo RTV prispevka vezano na električni priključek, in distributerji rade volje posredujejo podatke naprej.

urli ::

dellovka je izjavil:

Pusti pri miru. Bodo že sami ugotovili. Ne boš dobil nobene kazni, niti ti ne bodo pošiljali položnic za nazaj. Če/ko ugotovijo, ti bodo poslali odločbo, da boš moral začeti plačevati in to je to.

Zdaj, če imaš pa preveč keša, jih pa lahko prosiš naj pohitijo :))

Littlaman ::

Bezukhoff je izjavil:

Če sta urejevala tudi nov električni priključek na drugem naslovu, bosta zagotovo kmalu prejela pogodbo oz. položnico, saj je plačilo RTV prispevka vezano na električni priključek, in distributerji rade volje posredujejo podatke naprej.

Še nedolgo nazaj so res to počeli.
Osebno sem že 3 leto v svoji hiši in še ni odločbe.
Ko pa pride, jim odpišem s kopijo odločbe o invalidnosti. :D
In bom na istem kot sedaj.

Lp

Bizkit45 ::

Kaj tocno pa posljejo? Je mozno da se ta posta "izgubi"? In se naprej ne placujes? Ali je priporoceno? In ce je, lahko zavrnes, da ne podpises prejema poste?

Opkow ::

Kaka pogodba ... RTV ti začne pošiljat položnice, ko te najde. :]
Mene so iskali točno 8 let od dneva vselitve. Na mesec marec, ko se je začela korona, so mi poslali prvo položnico.