Forum » Konzole » Igralne konzole v vozilih
Igralne konzole v vozilih
Pjepčk ::
Pozdravljeni,
vprašal bi vas zakaj mislite da so v enoprostorcih oziroma nasploh v vozilih ukinili igralne konzole in priključke za njih.
Imeli smo družinskega prijatelja kateri je imel legendarni Renault Espace III ter v njem original namontiran PlayStation II katerega smo mulci igrali na zadnjih sedežih ; enako je ponujala takratna trojica VW Sharan/Seat Alhambra/Ford Galaxy.
Danes pa tudi če dobiš katerega od enoprostorcev imaš samo razne USB priključke in kup neuporabnih ekranov, večina pa kupuje samo še 5, sem in tja 6 sedežnike, za večje družine pa si prisiljen kupiti kombi tipa VW Transporter/Crafer, Renault Trafic/Master, ipd... oziroma že pravi kombi oziroma obrtniško vozilo.
Ima mogoče kdo od vas izkušnje z omenjenimi konzolami ali ve kako bi zadevo priključil saj nikjer v oglasnikih ne najdem originalnih priključkov in vzglavnikov.
Glede konzole je vseeno ali je Playstation, Sega, Nintendo ali Xbox.
Hvala za pomoč in deljenje izkušenj
vprašal bi vas zakaj mislite da so v enoprostorcih oziroma nasploh v vozilih ukinili igralne konzole in priključke za njih.
Imeli smo družinskega prijatelja kateri je imel legendarni Renault Espace III ter v njem original namontiran PlayStation II katerega smo mulci igrali na zadnjih sedežih ; enako je ponujala takratna trojica VW Sharan/Seat Alhambra/Ford Galaxy.
Danes pa tudi če dobiš katerega od enoprostorcev imaš samo razne USB priključke in kup neuporabnih ekranov, večina pa kupuje samo še 5, sem in tja 6 sedežnike, za večje družine pa si prisiljen kupiti kombi tipa VW Transporter/Crafer, Renault Trafic/Master, ipd... oziroma že pravi kombi oziroma obrtniško vozilo.
Ima mogoče kdo od vas izkušnje z omenjenimi konzolami ali ve kako bi zadevo priključil saj nikjer v oglasnikih ne najdem originalnih priključkov in vzglavnikov.
Glede konzole je vseeno ali je Playstation, Sega, Nintendo ali Xbox.
Hvala za pomoč in deljenje izkušenj
tony1 ::
Ti si sigurno en zajeban bot
Včeraj mi je FB serviral sliko vrat enega enoprostorca, ki je imel vgrajen N64
Zakaj bi bil tak po tvoje?
Po pravici povedano sem tip stare šole in preprostih stvari.
Ker dostikrat koga od mularije peljam naokoli in imam v varstvu razmišljam o nakupu enoprostorca in da bi tisti kateri se vozijo zadaj igrali igrice oziroma da bi jih zamotil.
Si ti imel podobno izkušnjo?
Imaš mogoče omenjeno sliko?
tony1 ::
Da ne boš mislil, da se hecam, resno pišem. FB mi je dejansko serviral sliko vrat z luknjo za konektor za N64 joypad. Da dol padeš.
Bot pa zato, ker FB o nas veliko preveč ve, zdaj pa še forum
Če bi zadevo rad imel danes, boš moral v samogradnjo. Lažje bo vsaj to, da imamo danes brezžične joypade.
En zelo star link o vgradnji zaslona v zadnji del naslonjal za glavo:
https://www.shiftbmw.com/model/e32/head...
Bot pa zato, ker FB o nas veliko preveč ve, zdaj pa še forum
Če bi zadevo rad imel danes, boš moral v samogradnjo. Lažje bo vsaj to, da imamo danes brezžične joypade.
En zelo star link o vgradnji zaslona v zadnji del naslonjal za glavo:
https://www.shiftbmw.com/model/e32/head...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Kayzon ::
Ker dostikrat koga od mularije peljam naokoli in imam v varstvu razmišljam o nakupu enoprostorca in da bi tisti kateri se vozijo zadaj igrali igrice oziroma da bi jih zamotil.
Ti ni lazje kupiti PSP/Switch ali celo SteamDeck pa naj trogajo sabo v avtu ce ne morejo eno uro pri miru sedet?
Hvala za omenjeni link kateri je drugače za BMW, ampak koristen.
Mimogrede bi bilo zanimivo imeti konzolo v legendarni E32 in E38.
Ti ni lazje kupiti PSP/Switch ali celo SteamDeck pa naj trogajo sabo v avtu ce ne morejo eno uro pri miru sedet?
Odvisno kako to misliš? Kako bi pa ti omenjeno priklopil?
Pithlit ::
Hvala za omenjeni link kateri je drugače za BMW, ampak koristen.
Mimogrede bi bilo zanimivo imeti konzolo v legendarni E32 in E38.
Odvisno kako to misliš? Kako bi pa ti omenjeno priklopil?
Omenjene so prenosne konzole. Nimaš kaj priklapljat.
Life is as complicated as we make it...
feryz ::
Saj ni ukinjeno, igric je kolikor hočeš.
Povežeš telefon in drgneš. Slika je na ekranu, zvok je na zvočnikih.
Vprašanje je le, komu se da nabijati igrice v avtu. Enkrat sem probal kako deluje in nikoli več.
Vprašanje je le, komu se da nabijati igrice v avtu. Enkrat sem probal kako deluje in nikoli več.
opeter ::
Kako lahko igraš (video)igre v avtu, ki se premika po standardnih cestah? No, morda na kakšnem avtocestnem odseku ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Legon ::
Pod crto pa je odgoovr zelo enostaven - pac ni povprasevanja. To je nisna zadeva, so probal, interesa ni blo in to je to.
link_up ::
Ker imajo otroci fondzije in ti rabis v resnici samo wifi, da se local povohajo. :) Ce pa ni, pa pac server skupaj najdejo...
ni vec junaka, ki bi v screen zadruzno buljil.
hja sam nov AA spet komplicira pri screen share... nahypani devi, da je joj
ni vec junaka, ki bi v screen zadruzno buljil.
Saj ni ukinjeno, igric je kolikor hočeš.
hja sam nov AA spet komplicira pri screen share... nahypani devi, da je joj
In and Out
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: link_up ()