» »

Kranj izrinil Celje s položaja tretjega največjega mesta v Sloveniji

Kranj izrinil Celje s položaja tretjega največjega mesta v Sloveniji

1 2
3
4

hamez66 ::

Po twitterju so se svoj čas pojavljale statistike, da se je pod SDS vladami k nam priselilo še več Kosovarjev, pa že za Fajonovo in njihoove vemo, da imajo radi Kosovarje. Tako da bi znalo bit, da je proces v interesu obeh skupin.

paradajzos ::

To, da so pa albanski interesi diametralno nasprotni slovenskim interesom in, da bo pripomogla k naseljevanju popolnoma tuje "kulture" v Slovenijo, ki se nikoli ne bo integrirala, niti nima tega interesa in, da je njihov edini interes izčrpavati in uničevati državo in lokalno prebivalstvo - to Fajonko en drek briga - ona si je pridobila svoj stolček.

Ma koga briga, vsi smo homo sapiens, bo pa vsaj ta kultura prevladala nad eno drugo, ki nam jo tudi že 100+ let vsiljujejo.
Levakarski fake forum.
Moderatorske manipulacije.
Serijsko.

Vanich ::

fur80 je izjavil:

Vanich je izjavil:

fur80 je izjavil:

dronyx je izjavil:

fur80 je izjavil:

Nas so v osnovni šoli učili, da je Toronto tretje največje slovensko mesto, kjer naj bi takrat živeli 70 000 Slovencev. Po nekaterih podatkih naj bi jih okoli 80 000 živelo tudi v Clevelandu. ;)

V tujini se očitno še vedno lahko ljudje izrečejo da so Slovenske narodnosti. Pri nas se tega nihče ne upa niti več vprašat. Pa lahko da te kje še prefukajo, če to rečeš. :))

Pač pravim, da tudi mi smo bili ko Kosovarji in šli so nekateri s trebuhom za kruhom ali zaradi politike naj bi se odselilo preko 500 000 Slovencev. Ena od njih je sedaj v Beli hiši.

Kayzon je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Kosovarji so dobili svojo 'državo', a kljub temu sedaj množično rinejo proti severu.
Poleg tega se vedno slikajo z zastavo Albanije.

Unilseptij
V CH ali DE (kamor pravite da gredo potem po 2 letih) otroci ne bodo deležni prevajalca niti ne bodo znali jezika, tako da ne vem, kako bo šlo z izobraževanjem.

Sem govoril z parimi mladimi kosovarji. Nihče ne vidi prihodnosti na kosovu. Nekako je konsez to, da se tja še vračajo dokler so tam starši, ali pvečini celo samo še stari starši. Ko jih ne bo več jih kosovo ne vidi več. Mogoče na stara leta ko se vrnejo v penzijo.

Vsi dobro vemo zakaj so kosovo odvzeli srbiji,zato da so lahko naredili eno najvecih baz tam.

Seveda, zanalašč in ne zato, ker so Srbi rezali glave po Kosovu. Mogoče ti bo kdaj kak Albanec zaupal kaj vse se je dogajalo.

Kaj ne poveš? Please, do tel more.

En Albanec je enkrat razlagal, da je čez breg gledal, kaj so delali ljudem in se nekako tega navadiš, ko pa vidiš doječka brez glave, pa človeka tudi moškega zlomi. Pač mu verjamem, kaj naj ti rečem več.

Aaaa, razlagal da ti je.:)) Potem bo pa že držalo. Oprosti, da sem podvomil.;((

WhiteAngel ::

Grimnir3 je izjavil:

Večian Albancev, pravzaprav Kosovarjev je tu samo prehodno.
Če gledam samo sošolce svojih otrok, so jih samo v zadnjih dveh letih izgubili vsaj 5, ker so šli v nemčijo/švico.

Pa mislim da je bil v vseh primerih oče že tam, v sloveniji pa sao mati z otroki. Mi imamo eno tako zarukano zakonodajo, da vsi to izkoriščajo, mi pa plačujemo.

^^ to.

Slovenija je za njih odskočna deska, ker ne morejo direktno v Nemčijo. Tu so 2 leti, toliko, da počrpajo vso socialo in naredijo štalo našemu šolskemu sistemu. Potem pa odrinejo naprej. "Deficitarni poklici" pa ostanejo in krog je sklenjen.

fur80 ::

hamez66 je izjavil:

Po twitterju so se svoj čas pojavljale statistike, da se je pod SDS vladami k nam priselilo še več Kosovarjev, pa že za Fajonovo in njihoove vemo, da imajo radi Kosovarje. Tako da bi znalo bit, da je proces v interesu obeh skupin.

;)

Universum College iz Prištine je danes podelil častni doktorat predsedniku SDS Janezu Janši. Universum College sodi med 1000 najvplivnejših poslovnih šol na svetu.

https://www.sds.si/novica/castni-doktor...

Vanich je izjavil:

fur80 je izjavil:

Vanich je izjavil:

fur80 je izjavil:

dronyx je izjavil:

fur80 je izjavil:

Nas so v osnovni šoli učili, da je Toronto tretje največje slovensko mesto, kjer naj bi takrat živeli 70 000 Slovencev. Po nekaterih podatkih naj bi jih okoli 80 000 živelo tudi v Clevelandu. ;)

V tujini se očitno še vedno lahko ljudje izrečejo da so Slovenske narodnosti. Pri nas se tega nihče ne upa niti več vprašat. Pa lahko da te kje še prefukajo, če to rečeš. :))

Pač pravim, da tudi mi smo bili ko Kosovarji in šli so nekateri s trebuhom za kruhom ali zaradi politike naj bi se odselilo preko 500 000 Slovencev. Ena od njih je sedaj v Beli hiši.

Kayzon je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Kosovarji so dobili svojo 'državo', a kljub temu sedaj množično rinejo proti severu.

Unilseptij
V CH ali DE (kamor pravite da gredo potem po 2 letih) otroci ne bodo deležni prevajalca niti ne bodo znali jezika, tako da ne vem, kako bo šlo z izobraževanjem.

Sem govoril z parimi mladimi kosovarji. Nihče ne vidi prihodnosti na kosovu. Nekako je konsez to, da se tja še vračajo dokler so tam starši, ali pvečini celo samo še stari starši. Ko jih ne bo več jih kosovo ne vidi več. Mogoče na stara leta ko se vrnejo v penzijo.

Vsi dobro vemo zakaj so kosovo odvzeli srbiji,zato da so lahko naredili eno najvecih baz tam.

Seveda, zanalašč in ne zato, ker so Srbi rezali glave po Kosovu. Mogoče ti bo kdaj kak Albanec zaupal kaj vse se je dogajalo.

En Albanec je enkrat razlagal, da je čez breg gledal, kaj so delali ljudem in se nekako tega navadiš, ko pa vidiš doječka brez glave, pa človeka tudi moškega zlomi. Pač mu verjamem, kaj naj ti rečem več.

Niti malo ne dvomim, ker kaj takega in z takimi besedami, ti človek ne bo lagal. Če pa ti nimaš koga in ne prepoznaš ljudi in njihovo bolečino, pa oprosti tudi razumem, verjetno ti je lažje v življenju.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fur80 ()

Miki N ::

fur80 je izjavil:

ti človek ne bo lagal.

To je še ena stvar, ki jo bolj individualistični narodi ne razumemo.

Saj isti problem, imajo tudi na Zahodu, ko so se začeli srečavat s tujo "etiko", ki deluje bolj kot imunski sistem skupnosti, kot filozofsko moraliziranje, kot ga razumemo mi. Vse je podrejeno temu.

fur80 je izjavil:

hamez66 je izjavil:

;)

Universum College iz Prištine je danes podelil častni doktorat predsedniku SDS Janezu Janši. Universum College sodi med 1000 najvplivnejših poslovnih šol na svetu.

https://www.sds.si/novica/castni-doktor...

Vanich je izjavil:

fur80 je izjavil:

Vanich je izjavil:

fur80 je izjavil:

dronyx je izjavil:

fur80 je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Unilseptij

Niti malo ne dvomim, ker kaj takega in z takimi besedami, ti človek ne bo lagal. Če pa ti nimaš koga in ne prepoznaš ljudi in njihovo bolečino, pa oprosti tudi razumem, verjetno ti je lažje v življenju.

Hihi. Potem ti znaš albansko?

feryz ::

bm1973 je izjavil:

V Makedoniji so že prevzeli praktično vse državne službe.

In delovna mesta na vseh veleposlaništvih.
Makedonija bo naslednja padla, največ še 30 let ima.
Potem se lahko priključi Albaniji.

feryz je izjavil:

bm1973 je izjavil:

V Makedoniji so že prevzeli praktično vse državne službe.

In delovna mesta na vseh veleposlaništvih.
Makedonija bo naslednja padla, največ še 30 let ima.
Potem se lahko priključi Albaniji.

Potem hočejo tudi še en zajeten kos Grčije. Poglej si njihov zemljevid "naravne Albanije".

Slovenija ima potem še vsaj 50 let? Dovolj zame :)
Levakarski fake forum.
Serijsko.

dronyx ::

paradajzos je izjavil:

Nekako tako razmišljata tudi Tanja Fajon in Janez Janša.

kow ::

dronyx je izjavil:

Na Kosovu je bilo včasih večinsko prebivalstvo kakor vem Srbsko. Danes je pa kako tam? Točno to lahko to državo čaka čez 50 let. V tem času lahko z dobro nataliteto povoziš kogarkoli.

Narobe ves. Prevec Srbe poslusas.

dronyx je izjavil:

paradajzos je izjavil:

Nekako tako razmišljata tudi Tanja Fajon in Janez Janša.

Veliki umi razmišljajo podobno 8-)
Levakarski fake forum.
Serijsko.

Zgodovina sprememb…

Kayzon ::

kow je izjavil:

dronyx je izjavil:

Na Kosovu je bilo včasih večinsko prebivalstvo kakor vem Srbsko. Danes je pa kako tam? Točno to lahko to državo čaka čez 50 let. V tem času lahko z dobro nataliteto povoziš kogarkoli.

Narobe ves. Prevec Srbe poslusas.

Ocitno si ti ki nima pojma in tisti ki je komentiral kako je slisal od albanca da je videl na lastne oci kako so dojenckom glave rezali. A ste lahko se vecji hlapci slovenci?!

Vrni se v Srbijo, ce ti civilizacija ne pase. Moskovski konjusar.

Kosovo je bilo etnicno mesano ozemlje in Srbi niso bili vecina. Bili pa so vecina na dolocenih ozemljih kosova. To so preprosta dejstva.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

bm1973 ::

fur80 je izjavil:

Verjamem...

Marsikaj se je dogajalo. Na obeh straneh...

Na Kosovu piše da je danes 93% Albancev, Srbov pa samo še 1,5%. Pa pojdite gledat kako se je zadnjih recimo 100 let zmanjševalo število Srbov. Ali so bili kdaj Srbi v zgodovini na tem ozemlju večina, ne vem. V nekaterih delih vem da so bili v večini. Ampak poanta ni kdo je bil večina. Poanta je, kako z nataliteto osvojiš ozemlje. Saj če bi Izrael pustil, da jih palestinci sesuejo z nataliteto, bi bili hitro tudi sami manjšina v Izraelu.

Kayzon ::

Naj se potem odcepi kranj saj tam zivi ze vec albancev kot slovencev,saj podpiramo mar ne?

Grimnir3 ::

LOL, kaj se je nabralo tule fašistkov.

Živim v Kranju in me motijo stvari okoli slovenske politike priseljevanja, kar sem že napisal v tej temi.
Dejansko pa niti približno ni tako črno glede albancev v kranju kot tule slikajo.

In še fun fact:
25 let nazaj se je povsem isto govorilo o čefurjih. V Kranju so samo še čefurji. Zdej pa te isti čefurji, ki so se vmes naturalizirali, govorijo kako so v Kranju samo še albanci.

bm1973 je izjavil:

fur80 je izjavil:

Verjamem...

Marsikaj se je dogajalo. Na obeh straneh...

Fora je drugje. Popolnoma vseeno je, ali je zgodba resnična. Mi ne štekamo, da je recimo temu Etika naroda del njegovega imunskega sistema. Saj mi smo ga nekoč tudi imeli. Včasih bi se ti ob tej zgodbi refleksivno sprožil "imunski sistem" - brez nekega tuhtanja. To da zdaj debatiramo kaj je res in kaj ne je lep primer, kako so nam ga "shekali". Izkoristili so našo etiko, kot trojanca. Ali pa je to mogoče čisto naša lastna prirojena "avtoimuna bolezen". No saj niso prvi, ki so nas dobili na to foro.

Kdo ve. No ježki so pa dobri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Miki N ()

P.S. Sam imam 3 otroke, par alabanskih družin tu okoli ki jih vsaj na videz poznam imajo pa samo po dva. Tako da tole so spet samo miti o desetčlanskih družinah.
Se pa raje vprašajte zakaj sami ne zmorete niti dveh otrok ?

Grimnir3 je izjavil:

In še fun fact:
25 let nazaj se je povsem isto govorilo o čefurjih. V Kranju so samo še čefurji. Zdej pa te isti čefurji, ki so se vmes naturalizirali, govorijo kako so v Kranju samo še albanci.

Tako je bilo v vseh vecjih slovenskih mestih. Pizdarije so delali v glavnem Srbi, Bosanci. Zdaj so njihovi otroci v veliki meri srednji sloj ter jocejo kaksne zivali so nizji sloji. Komedija.

Albanec/Kosovar s katerim sem se pogovarjal vceraj, mi je rekel, da ima 2 otroka.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kow ()

Nečakinja od žene je poročila šiptarja. Obdržala sta njegov in njen priimek.
Hčerki zdaj stari 5 in 7 let, ne znata besede albansko in zgledata izrezana mama. Ko odrasteta bosta albanki, slovenki, nekaj tretjega ?

Če kaj mislim, je to da bosta čez 25 let pizdili, da so v Kranju samo še filipinci.

P.S. Nekdanji kranjski župan že na veliko uvaža filipince in v merkatorju v kranju ti delajo na delikatesi in te pol kurca ne razumejo kaj bi rad. :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Grimnir3 ()

Filipinci nimajo visoke statistike kriminala, kot Srbi ali Albanci. Niso muslimani, niso pravoslavci. Nimajo zgodovine začetih vojn, svetovnih vojn, lokalnih vojn, niso nas poniževali, se norčevali iz nas itd.

Kot sem že napisal. Jaz nimam problema če je srb, albanc pa filipinc. Če pa dela pizdarije pa sam na prvi vlak/avijon pa nazaj od koder si prišel. Ta drugi del nam žal manjka, ker se delamo bolj papeške od papeža.
In pa na kurac mi gre financiranje sociale vsepovprek. Mati z otroci je v sloveniji in vleče socialo, oče pa dela v nemčiji/švici. Ko po letu dveh uredi papirje pa še žena in otorci oddidejo za njim. Mi smo pa dve leti tu plačevali neko socialo. Ne rabimo bit financer za selitev balkana na zahod.

Grimnir3 je izjavil:

P.S. Nekdanji kranjski župan že na veliko uvaža filipince in v merkatorju v kranju ti delajo na delikatesi in te pol kurca ne razumejo kaj bi rad. :))
In kaj je to kaj takega?
V kar nekaj ljubljanskih oštarijah, moraš naročiti v angleščini, če hočeš kaj dobiti na mizo.
Baje je to dovoljeno, nimam pojma.

feryz je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

In kaj je to kaj takega?
V kar nekaj ljubljanskih oštarijah, moraš naročiti v angleščini, če hočeš kaj dobiti na mizo.
Baje je to dovoljeno, nimam pojma.

Ljubljana je svetovljansko mesto. Kranj je samo vas :)

P.S. Res je hecno ko se pelješ skoz Bitnje, ki so prava kmečka vas in potem vidiš tam kako hengajo filipinci na dvorišču ene hiše, ki so jo očitno predelali v samski dom. :))

Zgodovina sprememb…

Imamo tudi mi črne po oštarijah in trgovina, pa se niti za mesto nimamo.
In pekarne tudi, burekđinice, sladoljed ...
Ni to rezervirano samo za velemesta kot je Kranj.

Drugače je prvi albanezer k nam uletel že kakih 40 let nazaj in odprl sladoljedni privatizem.
So pa njegovi mulci, danes že penzioneri, zajebali biznis in se pobrali nazaj odkoder so prišli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: feryz ()

V Idriji sem bil pred leti v lokalu kjer mi je postregla domača Kitajka. Kaj mi je šlo na smeh ko gledaš tisto kitajsko faco in pričakuješ neko polomljeno slovenščino, potem pa te napade s pravim idrijskim narečjem in razumeš še manj kot da bi govorila kitajsko :))

Pri nas so v 90ih gradili Albanci oz Kosovarji in so tudi vsi zdaj dol na Kosovem. Je pač kombinacija poceni domovine Kosovo z služenjem in pobiranjem sociale v tujini zmagovalna za njih. Pravijo, da so "polni", bogataši. (Govorim za modele, ki so gradili za družino mojih staršev, ne za vse). Sem se pogovarjal z njimi, ko so iskali stanovanja v Sloveniji za svoje otroke in so prišli tudi k nam na obisk.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hamez66 ()

Grimnir3 je izjavil:

Živim v Kranju in me motijo stvari okoli slovenske politike priseljevanja, kar sem že napisal v tej temi.
Dejansko pa niti približno ni tako črno glede albancev v kranju kot tule slikajo.

In še fun fact:

...in to je samo še en dokaz, kako z *kosovarji nihče ne more normalno shajati.

matobeli ::

Kosovar. :)) Ta izraz sam nacionalisti uporabljajo v Kranju.

Vanich je izjavil:

Grimnir3 je izjavil:

In še fun fact:

...in to je samo še en dokaz, kako z *kosovarji nihče ne more normalno shajati.

To je sam dokaz kako se zgodbice ponavljajo. Tudi 25 let ni mogl nihče shajat s temi čefurji. Sam posedaj naokol, kadijo, živžgajo za bejbami, preklinjajo, nabijajo čefurjado,smetijo...

Zdej pa ti isti čefurji, ki so vmeds odrasli in se naturalizirali isto govorijo o šiptarjih.

In čez 25 let bomo poslušali pritoževanje o filipincih. Ali pa pakistancih.

ginekk ::

peaks je izjavil:

Ne vem če ni ostalo na ravni upravnih enot, me prav zanima če preverjajo kvadraturo in namen? not.
Še vedno se pa da fiktivno prijaviti na katerokoli naslov brez prisotnosti lastnika, samo da imaš podatke. Tako da, če ima kdo fobijo, lahko da izjavo in prepove prijavo na naslov brez tvoje prisotnosti. Fak, kje žvimo.
Kolega je že imel gor več albancev, ugotovil je na računu od komunale, ker je imel beleženih več oseb. Potem je še raziskovat.

Seveda da preverjajo. Poznam nekoga, ki je kupil stanovanje in se ni mogel prijavit lastno stanovanje, ker je bila v GURSu administrativna napaka in je kazalo 10x premajhno kvadraturo.
Ne samo to, sam sem moral kot priča it na UE (ne moreš zavrnit), da ugotovijo če so res živeči vsi prijavljeni ljudje v objektu, ki je mejil na mojega.

ti ki vpijete pred tujci, bi morali samo malo več z njimi komunicirat in dojet, da so ljudje kot ostali

Samo lažje se je bat in svoje strahove vsiljevat drugim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ginekk ()

matobeli je izjavil:

Kosovar. :)) Ta izraz sam nacionalisti uporabljajo v Kranju.

To piše v njihovih *kosovskih pasoših pod: "državljanstvo".

Mal več bi mogl fukat. Vsak vsaj 3 otroke ali več.

Pa so še za to preveč nesposobni očitno.

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Zanimivo v katero smer je šla tema. :D
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

borisk ::

Sej Albanija ima še nižje stopnjo rodnosti kot Slovenija, ne veliko, nekaj pa je. Trenutno povprečna starost še manjša pri Albancih, ampak to ne bo dolgo.

borisk je izjavil:

Sej Albanija ima še nižje stopnjo rodnosti kot Slovenija, ne veliko, nekaj pa je. Trenutno povprečna starost še manjša pri Albancih, ampak to ne bo dolgo.

Ampak vsi tisti, ki se izselijo imajo pa 10 otrok in bodo zavzeli celo evropo! Majkemi!

borisk ::

ja, en ma familijo, 15 jih pa dela od jutra do večera.

free_rider ::

mtosev je izjavil:

Zanimivo v katero smer je šla tema. :D

Niti ne, pot teme je bla samoumevna :)

free_rider je izjavil:

začelo se je vse z opicami.

dronyx je izjavil:

free_rider je izjavil:

začelo se je vse z opicami.

In ena se je celo naučila uporabljat internet in si nadela nick dronyx :))

Grimnir3 je izjavil:

In ena se je celo naučila uporabljat internet in si nadela nick dronyx :))

So true, sir!

P.S. Zanaik nisi imel vsaj 10 otrok? In zakaj nima tvojih 10 otrok, vsak po 10 otrok ? Tako te ne bi rablo skrbet glede šiptarjev.

Mi bomo šli sem, ko nas Albanci izrinejo, sedaj živim na severu Slovenije, potem bom pač na jugu. ;)

Karantánija (tudi Korotán, starocerkvenoslovansko *Kor?tan?) je bila slovanska plemenska kneževina oziroma vojvodina v Vzhodnih Alpah. Najverjetneje je bila najstarejša slovanska državna tvorba, čeprav je bila kljub večinskemu slovanskemu prebivalstvu po svojem izvoru in po svojem razvoju sicer ves čas polietnična. Nastala je v 7. stoletju in je kljub izgubi zunanje samostojnosti leta 743 ter vsaj delni izgubi notranje samostojnosti v letih 820-828 kot plemenska vojvodina ostala pomembna do konca 9. stoletja. Karantanska slovanska etnična identiteta se je sredi 9. stoletja zaradi tega razširila po vsem vzhodnoalpskem področju in je ostala dokaj močna tudi še v 10. stoletju, nato pa sta se tako Karantanija kot etnična zavest karantanskih Slovanov pričeli razkrajati. Na podlagi stare karantanske državnosti se je v drugi polovici 10. stoletja z utrditvijo zahodnoevropskega fevdalizma pričela oblikovati klasična vojvodina Koroška.

Srbi se lahko potrudijo in bodo imeli kosovsko polje na kovancu za 2EUR

V obdobju med 7. in 11. stoletjem je državna tvorba Karantanija znotraj svojih meja povezovala skoraj vse alpske in panonske Slovane.
Karantanija je bila kneževina in kneze so ustoličevali na knežjem kamnu na Gosposvetskem polju, današnjem avstrijskem Koroškem.
Knežji kamen je bil simbol politične moči, danes pa je na ogled v Celovcu. Čeprav je bil obstoj Karantanije kratek, je pomembno vplival narodno zavest in ima zato simbolni pomen.
Knežji kamen je upodobljen na slovenskem evrskem kovancu za 2 centa.

Zgodovina sprememb…

CiClon ::

Kdo "mi"? A Korošci?

CiClon je izjavil:

Kdo "mi"? A Korošci?

Svoje si bomo vzeli nazaj! ;) Če se že gremo Putina, Trumpa, Albance, Srbe, Orbane, .... :D

Pozabi, je že zasedeno - tudi Karantanija je albanizirana.

Po mojem edina šansa je, da jim spizdimo Kosovo ali Albanijo, medtem ko jih ne bo doma!

Miki N je izjavil:

Pozabi, je že zasedeno - tudi Karantanija je albanizirana.

Po mojem edina šansa je, da jim spizdimo Kosovo ali Albanijo, medtem ko jih ne bo doma!

Saj zato pa spustimo Albanijo v EU, da jim potem lahko pokupimo obalo ob Jadranu. ;) Enega takega lepega vikenda se ne bi branil spodaj, za neko normalno ceno seveda. :D Nam do Albanije je isto ko Nizozemcem do Hrvaške.

Zgodovina sprememb…

1 2
3
4

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Sredi BTC v LJ albanske zastave in pištole (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
543238 (2197) paradajzos

Zakaj je Slovenija zadnja leta tako privlačna tujcem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
526129 (4864) Freezy

Politična kriza v Makedoniji (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
15328446 (24820) kuglvinkl

Več podobnih tem