Forum » Loža » Dopust / počitnikovanje 2025
Dopust / počitnikovanje 2025
OutOfTheBox ::
A že kaj študirate kam greste letos? Jaz sem odprl zgodovino bookingov in vidim da so šle cene od 2022 gor za več kot 100% (Hrvaška).
- spremenilo: OutOfTheBox ()
feryz ::
Na Hrvaškem se kešira.
Edino pet zvezdični hoteli nočejo brez računa. Vsi ostali hoteli in ponudniki so zelo veseli tega.
Edino pet zvezdični hoteli nočejo brez računa. Vsi ostali hoteli in ponudniki so zelo veseli tega.
kuglvinkl ::
2025 poleti je Italija, jug. Hrvaške je blo dovolj za 15 let. Potem bomo pa videli.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
PunkDude ::
Vem, da ne bom na Hrvaškem. To je pa tudi vse.
Mika me Gruzija/Armenija.
Mika me Gruzija/Armenija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PunkDude ()
OutOfTheBox ::
2025 poleti je Italija, jug. Hrvaške je blo dovolj za 15 let.
Na jugu Italije sam sicer še nisem bil, so bili pa kolegi in pravijo da je fino. Tudi mene mika, sam zarad tamale ne bi potoval preveč daleč.
Kaj Hrvaške si se preprosto naveličal, ali je kaj drugega vmes (če ni skrivnost)? :D
c3p0 ::
J Italije je fajn, bil že 3x. Moraš edino znat pasti v ritem njihove vožnje, sploh Neapelj.
Letos morda kak roadtrip po Evropi, bolj ruralno. Pa par tednov HR.
Letos morda kak roadtrip po Evropi, bolj ruralno. Pa par tednov HR.
Meee ::
Tudi pri nas je plan jug Italije - kampiranje + nekaj malega Hrvaška obala + Slo gore.
Nič rezervirano, jug Italije bo kampiranje, Hrvaška pa od sorodstva apartma.
Tisti, ki ste bili že na J. Italije, je ok poleti ali je prevroče? Šli bi seveda julija in ne avgusta. Ima kdo priporočilo za kakšen fajn kamp ali res kul zadevo za doživet (če je za otroke še toliko bolje).
Tisti, ki ste bili že na J. Italije, je ok poleti ali je prevroče? Šli bi seveda julija in ne avgusta. Ima kdo priporočilo za kakšen fajn kamp ali res kul zadevo za doživet (če je za otroke še toliko bolje).
kuglvinkl ::
OutOfTheBox je izjavil:
2025 poleti je Italija, jug. Hrvaške je blo dovolj za 15 let.
Na jugu Italije sam sicer še nisem bil, so bili pa kolegi in pravijo da je fino. Tudi mene mika, sam zarad tamale ne bi potoval preveč daleč.
Kaj Hrvaške si se preprosto naveličal, ali je kaj drugega vmes (če ni skrivnost)? :D
Hči je bila 4, ko smo šli prvič do Basilicate. Greš po rundah, vsak dan 4-5 ur in prideš dol. V Riminiju je še mau manjši Garda land za bonus pa si dva dni tam.
Ja, naveličal sem se, in obale in ponudbe. Vse je isto, jug Italije je že tolk drugačen, da postane vse zanimivo.
Tudi pri nas je plan jug Italije - kampiranje + nekaj malega Hrvaška obala + Slo gore.
Mi gremo takoj po šoli. Je vroče, ni pa za znort.
Pod Vieste je super camp. Ni to de lux strasko, sam je pa Tut 5x cenej. Če te zanima, bom poiskal ime.
Kaj če bi še malo okvirne cene napisali, tisti ki ste že bukirali.
Grčija 3k dobra dva tedna, to je vse, nafta, spat in hrana, Italija pa 4-5k, odvisno od prenočišč, znajo bit blizu 200.
Your focus determines your reallity
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kuglvinkl ()
streki ::
Meee ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najem avtodoma in pastiOddelek: Loža | 10401 (4697) | Mike_Rotch |
» | Zakaj Slovenci sovražijo slovensko morje? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 37980 (30802) | SuperKripto |
» | Potovanja po svetu (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22453 (13262) | VolkD |
» | Toliko govora o Pipistrelu in boskarol ?Oddelek: Loža | 9569 (6456) | ZLOky |