Forum » Pomoč in nasveti » V Virtualization Technology boot ne zazna diskov
V Virtualization Technology boot ne zazna diskov
Murn ::
Pozdrav,
V windowsih 11 je ena funkcija ki mi je všeč in sicer Windowsov podprogram za Android. Mi pride zelo priročno.
Vendar pa imam težave zaznavo 2 diskov eden je HDD in drug M.2 Windowsi so naloženi na M.2 a če imam le tega v računalniku mi VT (Virtualization Technology) deluje brez težav in rečunalnik boota normalno. Kakor dodam še hdd mi sicer spremeni m.2 v disk 1 in hdd v disk 0 (na zagon to itak ne bi smelo imet vpliva) ampak ko priključim hdd disk mi bios avtomatsko tudi izključi VT in deluje normalno le brez podpore za android. Če v biosu spremenim nazaj VT enabled mi boot ne prepozna nobenega diska več.
Edini način da pridem z obemi diski v Windowse je da bootam "manualy" z zagonskim / Inštalacijskim USB-jem ter ročno poiščem file za boot...
Bi se komu sanjalo kje bi bila težava?
Hvala v naprej
V windowsih 11 je ena funkcija ki mi je všeč in sicer Windowsov podprogram za Android. Mi pride zelo priročno.
Vendar pa imam težave zaznavo 2 diskov eden je HDD in drug M.2 Windowsi so naloženi na M.2 a če imam le tega v računalniku mi VT (Virtualization Technology) deluje brez težav in rečunalnik boota normalno. Kakor dodam še hdd mi sicer spremeni m.2 v disk 1 in hdd v disk 0 (na zagon to itak ne bi smelo imet vpliva) ampak ko priključim hdd disk mi bios avtomatsko tudi izključi VT in deluje normalno le brez podpore za android. Če v biosu spremenim nazaj VT enabled mi boot ne prepozna nobenega diska več.
Edini način da pridem z obemi diski v Windowse je da bootam "manualy" z zagonskim / Inštalacijskim USB-jem ter ročno poiščem file za boot...
Bi se komu sanjalo kje bi bila težava?
Hvala v naprej
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kloniranje diska (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 16917 (5404) | KLux |
» | Kloniranje diska SATA na NVME in Win10 boot problemOddelek: Pomoč in nasveti | 2692 (2040) | alkoo |
» | težave z zagonom računalnika po kloniranju diskovOddelek: Pomoč in nasveti | 5829 (4835) | gruntfürmich |
» | Vgradnja SSD + prenos Win 10 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 12554 (10453) | Machete |
» | Sestava računalnika in še vprašanje (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Strojna oprema | 18231 (11580) | Han |