» »

Nevaren gospodinjski aparat, kam prijaviti?

Nevaren gospodinjski aparat, kam prijaviti?

1
2
»

Magic1 ::

Imam sušilc (že drugi, prvi je zdržal 10let) in pralni od Gorenja. Je bilo kar nekaj obiskov serviserjev. Na srečo večino v garancijski dobi. Tako na sušilnem, kot na pralnem stroju. Pozitivno je bilo to, da je bilo vedno poštimano v parih dneh. Je pa serviser potarnal, da je padla kvaliteta.
Magic

TMA3 ::

Hvala tistim, ki ste mi kaj predlagali pa tudi tistim, ki peljete debato naprej :) sej je luštno kej prebrat.
No jaz sem pečico lepo zalaufala, da peče v prazno...je potem zezala vedno manj, zdaj zaenkrat nam da mir. Dons bom pa nekaj spekla notri, da vidim, če bo delala :) če ne pa pride nova.
Sej mislim, da je res bil problem, da je para prišla do elektronike, ker sem deca lepo prosila naj on parkrat premeša medtem, ko sem jaz glanacala bajto. On je kriv!

Je pa tole res pečica iz tistega kompleta trojčka skupaj z indukcijo in pomivalcem, ki si ga za tiste čase dobil po res primerni ceni... pa še ozimnico smo takrat dobili povrh od naturete :)

No jaz sem kar stručko ratala s temi aparati, tko da če koga kej zanima, naj kar vpraša.
Gorenje pa kupujem zato, ker ti v času garancije res popravijo kar je potrebno. Ravno pralni stroj je bil še 14 dni v garanciji pa so mi za garancijo zamenjali kar je puščalo (gumo, neka tesnila...) in 2,5 let kasneje še kar dela, jaz pa v njem veselo perem građevino, kamne, šraufe, tud olfa nož že :) za tabole cunje mam pa malo višji rang njihovega stroja in sušilca in sem zaenkrat zelo zadovoljna.
Vidim/berem pa ja, da so pečice in hladilniki njihovi na res slabem glasu.
Evo edino ameriški hladilnik imam pa samsung, tudi 13 let in če bi kupovala novega bi bil spet takšen.

delavec44 ::

Čudno, da so ti na pralnem stroju gumo menjali pod garancijo. Ni to potrošni material?

Aja pa še to zakaj se pralni in pomivalni stroji kvarijo poleg tega, da so narejeni za določeno število ciklov...to da folk uporablja te eko bio programe, po možnosti s kapsulami k se ne raztopijo, ki pri nizki temeraturi pere in kao s tem špara...my ass. Majo vse zapacano pol pa pravijo, da jim oprane cunje smrdijo. Itak, če švic pereš15 min na 30 stopinj.>:D al pa kupi umazane posode...ja logično da daš na čimvišjo temperaturo ddddd, da se razkuži in je pol tud stroj bolj ohranjen in čist.
Evo recimo funkcija, ki želim da jo ima tudi naslednji pomivalc je da pere na 70 stopinj. To je kot dan pa noč recimo s prejšnjim, ki tega ni imel. To je res oprano, čisto, stroj se nikol ne zasmrdi...ne pa eko bio jajca. In to proizvajalci strojev vejo ;) folk pa pada na te fore, pri porabi vode in štroma zanemarljiva razlika, če pereš ekonomično pol stroj.

Lep dan zelim!

delavec44 je izjavil:

Čudno, da so ti na pralnem stroju gumo menjali pod garancijo. Ni to potrošni material?

Pri gorenju to zrihtajo brez problema v casu garancije, se nam je pa pred leti to ze doma zgodil in so isto zamenjal in zato sem se pol k sem sla na svoje odlocila za gorenje. Res si 5 let miren in se ne rabis pregovarjat, ce do cesa pride. Ne vem kako je pri servisih drugih znamk. Kar je pa izven garancije je pa itak podarjena doba delovanja. No recimo ce je drazji aparat se se splaca uveljavljat strojelom pri zavarovalnici…

Magic1 ::

Hehe, ženska ima štalco čez v detaile. Samo povej da imaš še otroke in službo pa si že skor fenomen danes.
Magic

Magic1 je izjavil:

Hehe, Ĺženska ima ĹĄtalco Äez v detaile. Samo povej da imaĹĄ ĹĄe otroke in sluĹžbo pa si Ĺže skor fenomen danes.

Imam :) jebi.ga treba pucat pa kuhat pa bit še učiteljica obenem :) pa met vse popedenan, zato je pa fajn da stroji delajo tko k je treba!
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Koliko je treba zapraviti za belo tehniko da dobiš kaj pametnega? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
896387 (3268) Kayzon
»

Gospodinjski aparati Gorenje, mnenja (strani: 1 2 3 )

12021340 (6226) hazlhof
»

Aparati? Jah Bosch, Miele, Gorenje, AEG,... zbiraj miško

4211756 (10169) starfotr
»

Nakup bele tehnike

4412703 (11662) IL_DIAVOLO
»

Pralni stroj - kateri? (strani: 1 2 )