Forum » Pomoč in nasveti » Počasna povezava, spreminjanje boot...
Počasna povezava, spreminjanje boot...
Boki_ ::
Najprej problem no.1:
Imam (zaenkrat) še analogno linijo, na arnesu brez naročnine (preko mamine službe), ko pa se povezujem, mi poveže s hitrostjo do 40.0 kbps. Bil sem pri prijatelju, pa mu je na voljo povezovalo s 50.6 kbps, pa še preverjanje uporabniškega imena in gesla mu ni preverjalo toliko časa kot meni (15-20 sec). Prebral sem, da moj modem Trust v.92 podpira do53.3 kbps. A obstaja kaka ˝čarovnija˝ ki poveže z večjo hitrostjo?
problem no.2:
Prej sem imel dva OSja, potem sem enega zbrisal (formatiral particijo), sedaj ko mi zažene komp pa mi še vedno prikaže menu za izbiro OSja. Če dam na zbrisanega, mi napiše naj ga re-instal. Iskal sem da bi zbrisal boot.ini, pa je ni. Kako naj nastavim, da mi ne bo več prikazovalo menuja?
Imam (zaenkrat) še analogno linijo, na arnesu brez naročnine (preko mamine službe), ko pa se povezujem, mi poveže s hitrostjo do 40.0 kbps. Bil sem pri prijatelju, pa mu je na voljo povezovalo s 50.6 kbps, pa še preverjanje uporabniškega imena in gesla mu ni preverjalo toliko časa kot meni (15-20 sec). Prebral sem, da moj modem Trust v.92 podpira do53.3 kbps. A obstaja kaka ˝čarovnija˝ ki poveže z večjo hitrostjo?
problem no.2:
Prej sem imel dva OSja, potem sem enega zbrisal (formatiral particijo), sedaj ko mi zažene komp pa mi še vedno prikaže menu za izbiro OSja. Če dam na zbrisanega, mi napiše naj ga re-instal. Iskal sem da bi zbrisal boot.ini, pa je ni. Kako naj nastavim, da mi ne bo več prikazovalo menuja?
I'm back
JanezC ::
Veliko je odvisno od kvalitete tlf. linije. Slaba linija - počasnejša povezava. Nekaj je pa tudi v modemih, jaz imam dva in oni, ki mi je v rezervi ne pride višje kakor do 46000bps ta, ki ga uporabljam je sedaj na 52000bps (in to na isti tlf liniji). Je pa to vse skupaj še vedno polžje počasi. Mimogrede, na lastne oči sem videl 56k modem, ki je deloval samo na 28000bps - vendar je bila telefonska linija speljana preko zelo počasnega in zastarelega brezžičnega linka.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Teličkovo nabijanje!Oddelek: Omrežja in internet | 2658 (1853) | madmitch |
» | En problem z modemomOddelek: Pomoč in nasveti | 1265 (1082) | damirj79 |
» | 115 kOddelek: Omrežja in internet | 1282 (1063) | Boky |
» | Telefonska linijaOddelek: Pomoč in nasveti | 1371 (1072) | tejo |
» | TELEKOM zmanjšal dostopno hitrost?!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1669 (1408) | Igor |