Forum » Pomoč in nasveti » Synology, docker kontejnerji in deljenje podatkov med njimi
Synology, docker kontejnerji in deljenje podatkov med njimi
Biici ::
Imam en problem ali izziv in sicer na svojem synology NASu poganjam kontejner za qBittorrent in v njega imam mapirano mapo "prenosi".
Stvari, ki jih prenesem potem skopiram v razne druge mape recimo "filmi", "serije", "glasba", ...
Problem s tem pristopom je da če želim prenešeno še naprej sejati, potem mi stvari zasedajo prostor dvakratno. Ena opcija ki jo vidim je da vse te druge mape ravno tako mapiram v kontejner za qBittorrent in potem datoteke ne rabim kopirat ampak jih samo premaknem.
Je še kak druga bolj elegantna opcija ?
Stvari, ki jih prenesem potem skopiram v razne druge mape recimo "filmi", "serije", "glasba", ...
Problem s tem pristopom je da če želim prenešeno še naprej sejati, potem mi stvari zasedajo prostor dvakratno. Ena opcija ki jo vidim je da vse te druge mape ravno tako mapiram v kontejner za qBittorrent in potem datoteke ne rabim kopirat ampak jih samo premaknem.
Je še kak druga bolj elegantna opcija ?
windigo ::
Kaj pa linki? Soft, hard, karkoli.
Jaz bi uporabil hard, ker se izbriše, ko gre zadnja referenca.
Jaz bi uporabil hard, ker se izbriše, ko gre zadnja referenca.
matobeli ::
Biici ::
na svojem synology NASu poganjam kontejner za qBittorrent in v njega imam mapirano mapo "prenosi".
Nevem sicer odgovora na tvoj vprašanje, me pa zanima če so pri poganjanju v dockerju kakšne prednosti pred uporabo nativnega Download station?
Meni je bolj domač vmesnik in recimo da je malo ločeno od sistema.
Torej nobene boljše ideje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Biici ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | uTorrent 2.2.1 vs. uTorrent 3.5.5 Pro (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8125 (3698) | Scaramouche3 |
| » | Kako zasnovati hišo s pogledom na "multimedijskost"?Oddelek: Kaj kupiti | 1672 (969) | Badwolff |
| » | Domači VM strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11308 (8873) | rostrum |
| » | Utorrent problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 6271 (5583) | Mare2 |
| » | uTorrent bloatware (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 31688 (28141) | shadeX |