Forum » Pomoč in nasveti » Synology, docker kontejnerji in deljenje podatkov med njimi
Synology, docker kontejnerji in deljenje podatkov med njimi
Bici ::
Imam en problem ali izziv in sicer na svojem synology NASu poganjam kontejner za qBittorrent in v njega imam mapirano mapo "prenosi".
Stvari, ki jih prenesem potem skopiram v razne druge mape recimo "filmi", "serije", "glasba", ...
Problem s tem pristopom je da če želim prenešeno še naprej sejati, potem mi stvari zasedajo prostor dvakratno. Ena opcija ki jo vidim je da vse te druge mape ravno tako mapiram v kontejner za qBittorrent in potem datoteke ne rabim kopirat ampak jih samo premaknem.
Je še kak druga bolj elegantna opcija ?
Stvari, ki jih prenesem potem skopiram v razne druge mape recimo "filmi", "serije", "glasba", ...
Problem s tem pristopom je da če želim prenešeno še naprej sejati, potem mi stvari zasedajo prostor dvakratno. Ena opcija ki jo vidim je da vse te druge mape ravno tako mapiram v kontejner za qBittorrent in potem datoteke ne rabim kopirat ampak jih samo premaknem.
Je še kak druga bolj elegantna opcija ?
windigo ::
Kaj pa linki? Soft, hard, karkoli.
Jaz bi uporabil hard, ker se izbriše, ko gre zadnja referenca.
Jaz bi uporabil hard, ker se izbriše, ko gre zadnja referenca.
Ceterum censeo Balandeque fascistum esse
matobeli ::
Bici ::
na svojem synology NASu poganjam kontejner za qBittorrent in v njega imam mapirano mapo "prenosi".
Nevem sicer odgovora na tvoj vprašanje, me pa zanima če so pri poganjanju v dockerju kakšne prednosti pred uporabo nativnega Download station?
Meni je bolj domač vmesnik in recimo da je malo ločeno od sistema.
Torej nobene boljše ideje?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bici ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent 2.2.1 vs. uTorrent 3.5.5 Pro (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6462 (2035) | Scaramouche3 |
» | Kako zasnovati hišo s pogledom na "multimedijskost"?Oddelek: Kaj kupiti | 1367 (664) | Badwolff |
» | Domači VM strežnik (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8436 (6001) | rostrum |
» | Utorrent problem...Oddelek: Pomoč in nasveti | 5578 (4890) | Mare2 |
» | uTorrent bloatware (strani: 1 2 3 )Oddelek: Informacijska varnost | 27164 (23617) | shadeX |