» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
153 / 153
»
»»

skumpl ::

Telbanc je izjavil:

Vlada no, po predlogu božičnice podpora rase. Zaj je 21% kalimero in 17% golobček.

Razliko bomo pokrili mi, ki nikoli ne hodimo na volitve in Golob bo zmagal. Božičnica, Legalizacija Titovih bajt, vse ob pravem času tempirano. Pohvalno za PR ekipo. Nice, very nice.

Jaz nebi rekel, da bo Golob zmagal. Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.

Ales78 ::

skumpl je izjavil:

Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.

Točno tole. Golob ali ne je vseeno, ampak vseeno pa ne rabimo tule SDSovcem dovoliti, da zavajajo in napačno prikazujejo uspehe Golobove vlade.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ales78 ()

feryz ::

A se še kdo čudi korupciji potem?
Če lahko s 500 evri po glavi kupiš na tisoče ali celo 10 tisoče ljudi? Celo ni treba da jih sam daš, drugim jih spuliš in se hvališ.

Tak je svet, dandanašnji. Žalosten.

feryz je izjavil:

Če lahko s 500 evri po glavi kupiš na tisoče ali celo 10 tisoče ljudi? Celo ni treba da jih sam daš, drugim jih spuliš in se hvališ.

Tak je svet, dandanašnji. Žalosten.

Ja, takega ste naredili podjetniki, kapital in desnica. Se popolnom strinjam, Slovenijo ste z amerikanizacijo in pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.

Ampak, saj sami ste tudi taki, mar ne? Ni to nekaj naključnega.

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Nihče se ne čudi korupciji, je pravzaprav logična posledica, glede na zgornje.

Zgodovina sprememb…

kriptobog ::

Ales78 je izjavil:

skumpl je izjavil:

Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.

Točno tole. Golob ali ne je vseeno, ampak vseeno pa ne rabimo tule SDSovcem dovoliti, da zavajajo in prikazujejo neuspehe Golobove vlade.

Sem popravil

bm1973 ::

FireSnake je izjavil:

bm1973 je izjavil:

FireSnake je izjavil:

Čakamo, da nas prepričaš nasprotno: podaj vir, kjer je dokazano, da je v zdravstvu šlo na bolje.
Čakamo!

Zdravstvu gre dobro, samo pacientom v njem ne...

Pozabljaš na detaile... >:D

Golobja hunta je uničila zdravstvo. Zadnji dve leti rapidno navzdol.
Kletavz, ti se norčuješ iz naroda, ki si ne more privoščiti zdravljenja?
A te ni vsaj malo sram? Ker tole gre pa čez vse meje (trol gor ali dol)!

Kaj tebi ni jasno?

Samemu zdravstvu gre super...

Plače rastejo, dela je dovolj, nadzora nobenega...

Kaj bi še zaposleni hoteli več?!?!?!

Ales78 je izjavil:

Ja, takega ste naredili podjetniki, kapital in desnica. Se popolnom strinjam, Slovenijo ste z amerikanizacijo in pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.

A da smo, praviš?
Ne sodi drugih po sebi in svojih.

FireSnake ::

Ales78 je izjavil:

pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.

Dobro si opisal levičarje, ki priznavajo samo državne jasli (razni "kulturniki" in podobni).
Tudi sebe, na koncu, ker se napajaš iz tega bazena.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

feryz je izjavil:

Ales78 je izjavil:

A da smo, praviš?
Ne sodi drugih po sebi in svojih.

Ne, sodim jih po tem kar vidim. Jaz in "moji" nismo taki, tule pa ves čas izkazujete svoj egoizem in pohlep.

Saj enako sranje, kot vidiš na cesti in vsepovsod.

Odkar ste začeli, v svojem pohlepu, amerikanizirati Slovenijo, so povsod samo še egoisti, ki mislijo zgolj na lastno rit.

Zakaj je to dobro za Slovenijo, pa veste samo sami, kot vidim, gre samo navzdol.

FireSnake je izjavil:

Ales78 je izjavil:

pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.

Dobro si opisal levičarje, ki priznavajo samo državne jasli (razni "kulturniki" in podobni).
Tudi sebe, na koncu, ker se napajaš iz tega bazena.

Ti pa res veliko veš o meni. :D :D :D

Zgodovina sprememb…

A boš to argumentiral ali boš kar v prazno nabijal dalje?
Jaz si moram denar zaslužiti sam in ga tudi mojim delim daleč preko "normativov" enega blesavega kuštravca.

Ti in tvoji pa delite denar, ki smo ga zaslužili drugi in ga preko zakonov kradete nam, ki ustvarjamo.

feryz je izjavil:

Ti in tvoji pa delite denar, ki smo ga zaslužili drugi in ga preko zakonov kradete nam, ki ustvarjamo.

Kdo so to "tvoji", jaz pa zagotovo ne delim tvoj denar. Delim pa svojega, ki ga tudi ustvarim, enako kot ti. Prispevati presežke v družbo, ki te je naredila in ti sploh omogoča zaslužke, pa ni kraja ampak čast.

feryz je izjavil:

Jaz si moram denar zaslužiti sam in ga tudi mojim delim daleč preko "normativov" enega blesavega kuštravca.

Tudi jaz dragi feryz, ampak razlika je, da tebe zaradi tvojega pohlepa in egoizma, to boli, mene pa ne.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

edit: družil poste in izbrisal.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

FireSnake ::

Ales78 je izjavil:

Ti pa res veliko veš o meni. :D :D :D

Vem, da si lažnivec in, da pojma nimaš.
Vem dovolj o tebi. Mislim, da celo preveč!
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

FireSnake je izjavil:

Vem dovolj o tebi. Mislim, da celo preveč!

Seveda, ti vse veš. Ne pozabi prizanesti koči na Kredarici, ko boš lulal na Triglav.

Zgodovina sprememb…

Daniel ::

https://preiskovalno.si/clanek/nakljucj...

Tole bom kar tukaj pustil, da nam bo "aleš" še enkrat razložil kako golob končno rešuje stvari v državi.

Mimogrede, a je kdo kje videl levico "780 miljonov za ljudi, ne orožje"? Samo črički se slišijo.

Medtem v neki ne tako daljni preteklosti a v paralelni realnosti:

https://www.rtvslo.si/slovenija/mesec-n...

MrStein ::

Hja, ker nisi razumel. Pri Janši ni bil problem denar ali orožje. Ampak... (vstavi besedo, je navedena v prejšnjem stavku, se začne z J in ga aleš ves čas ponavlja).

Torej ko to počno naši v veliko večjem obsegu, potem je OK in bolj OK sploh ne more biti.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
««
153 / 153
»
»»