Forum » Problemi človeštva » Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0
Temo vidijo: vsi

skumpl ::
Vlada no, po predlogu božičnice podpora rase. Zaj je 21% kalimero in 17% golobček.
Razliko bomo pokrili mi, ki nikoli ne hodimo na volitve in Golob bo zmagal. Božičnica, Legalizacija Titovih bajt, vse ob pravem času tempirano. Pohvalno za PR ekipo. Nice, very nice.
Jaz nebi rekel, da bo Golob zmagal. Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.

Ales78 ::
Meni je bolj važno to, da JJ ne sestavi vlade.
Točno tole. Golob ali ne je vseeno, ampak vseeno pa ne rabimo tule SDSovcem dovoliti, da zavajajo in napačno prikazujejo uspehe Golobove vlade.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ales78 ()

feryz ::
A se še kdo čudi korupciji potem?
Če lahko s 500 evri po glavi kupiš na tisoče ali celo 10 tisoče ljudi? Celo ni treba da jih sam daš, drugim jih spuliš in se hvališ.
Tak je svet, dandanašnji. Žalosten.
Če lahko s 500 evri po glavi kupiš na tisoče ali celo 10 tisoče ljudi? Celo ni treba da jih sam daš, drugim jih spuliš in se hvališ.

Ja, takega ste naredili podjetniki, kapital in desnica. Se popolnom strinjam, Slovenijo ste z amerikanizacijo in pohlepom kvalitetno uničili in spremenili v gojišče egoistov in zajedalcev družbe.
Ampak, saj sami ste tudi taki, mar ne? Ni to nekaj naključnega.
Zgodovina sprememb…

Nihče se ne čudi korupciji, je pravzaprav logična posledica, glede na zgornje.
Zgodovina sprememb…