» »

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Vlada 2022-? aka. "Ali Golob kompenzira?" 4.0

Temo vidijo: vsi
««
100 / 100
»
»»

socialec ::

Seveda ampak pomembno je tisto več ali manj, ne da se kar enačaja postaviti med 1000 in 10, ne?

Windlass ::

Pa saj zakaj se čudimo. Od vseh afer v zadnjem času, a je ena sama dobila epilog?

Ni. KPK in policija valita dolžnosti ena na drugo dokler se vsi dokazi ne poskrijejo. Po parih letih se mogoče izvede ˝predhodni preizkus˝ (WTF?), sodni procesi se vlečejo desetletja, stranke preiskujejo same sebe in (šokantno) razsodijo, da je vse v redu, na opozorila o kršitvah se (sploh ta mandat) požvižgajo ob žegnu medijev, Kogarkoli bi se vtaknil (medijsko) umorijo, vsi zavedno čakamo, da nam nacionalka lansira novega rešitelja, ki nas bo rešil starega rešitelja...

Kako pa bi se kaj izboljšalo na ta način? A je sploh možno ustanoviti slovensko verzijo USKOKa ali se bomo potem spet drli da nas nadleguje nekakšen MOSSAD? In ali bomo zmogli to brez da nastavimo tudi tja ˝naše˝ kadre?

Zakaj to tukaj sprašuješ? Na teren se spravi previdno ozaveščat in pazi, da te ne bo kdo natepel zaradi tega, menda se že za manj dobi batine - verjetno nisi ravno nek specialec, da bi jih delil županom in podobnim? :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: socialec ()

NuMaN ::

socialec je izjavil:

Seveda ampak pomembno je tisto več ali manj, ne da se kar enačaja postaviti med 1000 in 10, ne?

Mislim, da je velikostni razred kar enak.
Se mi pa zdi, da je imela recimo SD več finančnih aferic kot Levica: Litijska, Spirit, pa da gremo še malce nazaj, ko so SD in SDS združno odžagali Zares zaradi Teša ...

Ali pa Toninov podpis orožarske pogodbe dva tedna pred volitvami.

Kake male manj ambiciozne stranke pa so tudi zadovoljne s tistim mini deležem (Zmagec, Piratki, Pivka ...)
Imam 124,9 delnic Vzajemne.

misek ::

NuMaN je izjavil:

Ko se že omenjajo roki: koliko časa pred koncem se naj ne bi smelo podpisovati več ničesar? Recimo 2 meseca, ali pa pol leta, ali leto, ali koliko ?

nejc_nejc ::

Kakšen je izplen prekinitve pogodbe?

Malidelničar ::

Windlass: drži, sicer so to uporabnico demantirali potem na Redditu glede te sociale, ampak vseeno je ta vzorec. Poleg tega sporočila je bilo potem tudi sporočilo, da vlada ima podporo in da bo naslednja vlada Golob+Prebilič+Levica.
Tako, da mi je dalo misliti.
Sploh ker spremljam Reddit je kar pritlehna propaganda, napadi na opozicijo in vedno znova določeni dajejo ven določene takšne pro-vladne teme. Sicer je zelo prozorno ampak vseeno je takšna količina, da verjetno se nekaj prime.

Kar se tiče nastopanja desnice na soočenjih:
Tu se 100% strinjam, da je od tega veliko odvisno. Recimo na zadnjih volitvah sta kljub totalni histeriji - veliko volitev sem dal skozi in histerija iz 2022 je bila 'neviđena' - realno JJ in SDS mirno nastopala. JJ je imel dejansko močne nastope. SDS je zato v absolutnem smislu celo povečala rezultat za 55k, kar ni mačji kašelj (jaz sem bil 100% da bodo padli na 150k).
Nsi isto za 18k. SLS je takrat preko Povežimo povečal ampak zasral in je zmanjkalo cca 10k.

Na soočenjih bo zanimivo, ker sigurno bo Logar šel državniško linijo.
Prebilič - ne vem.
JJ bo po mojem odločno-državniški in ne napadalen.
Zdaj če bo Golob histeričen in ostali na levi - kako bo to izpadlo pred kamerami???
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.

NuMaN je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne, ni, daaaleč od tega, ni moj problem, če ti tega ne vidiš po politični dolžnosti-pripadnosti.

harmonkar9 ::

Malidelničar je izjavil:

Prebilič - ne vem.
Zdaj če bo Golob histeričen in ostali na levi - kako bo to izpadlo pred kamerami???

Jaz napovedujem, da bosta Gospod Janša in Logar državniška, Golob in Prebilič pa levakarsko histerična, ampak bodo Murgle zaspinale, da bo izpadlo obratno, ker pač MSM niso objektivni kot mi domoljubi

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

harmonikar9: ma ne vem, Prebilič na soočenjih nikoli ni bil histerik. On ni tak osebnostno.

Malidelničar je izjavil:

harmonikar9: ma ne vem, Prebilič na soočenjih nikoli ni bil histerik. On ni tak osebnostno.

Ker ne gledaš objektivno, si preveč pod vplivom Murgel in MSM.

Windlass ::

Malidelničar je izjavil:

Prebilič - ne vem.

Vsi bodo poskušali biti zelo državniški. Po mojem nihče ne bo ravno histeričen. Mogoče Čebinova Asta ampak ona v karieri ni odgovorila na postavljeno vprašanje, tako da no huge loss there.

Bo pa trojčku na desni in Prebiliču znatno lažje dajati vtis državnika, kot pa drugi strani.
SLS so postali totalni brezvezniki, v novo vodstvo pa sploh ne verjamem.
SD in Levica sta za moje pojme ravnokar poskušala zmanjšati varnost države s tem da bi nas vzeli iz NATA, tako da jaz njihovemu državništvu ne pripisujem neke kredibilnosti. Golob je pa itak 4 leta lagal folku v fris. Mrš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

bbbbbb2024 ::

harmonkar9 je izjavil:

Malidelničar je izjavil:

Prebilič - ne vem.

Jaz napovedujem, da bosta Gospod Janša in Logar državniška, Golob in Prebilič pa levakarsko histerična, ampak bodo Murgle zaspinale, da bo izpadlo obratno, ker pač MSM niso objektivni kot mi domoljubi

Prebilič ne bo nič. Nima še stranke ne ljudi. Čaka na strice, samo ne vem, če je on prva izbira stricev. Drugače pa ja, ni on histerik, modroval bo in to je to. Sicer pa kaj dosti masla nima, razen tisti nek drag avto v Kočevju.

delavec44 ::

Če nič ne narediš, tudi maslo težko imaš.

delavec44 je izjavil:

Če nič ne narediš, tudi maslo težko imaš.

Uf, to pa podpišem! +1

Nehajta felačiti, še zadnji teden ni gotovo, da je prepozno, v Sloveniji ne.

bbbbbb2024, delavec44 menim, da ima socialec prav.
Spomnita se Goloba kako pozno se je odločil za vstop v predvolilno tekmo.

misek je izjavil:

NuMaN je izjavil:

Ko se že omenjajo roki: koliko časa pred koncem se naj ne bi smelo podpisovati več ničesar? Recimo 2 meseca, ali pa pol leta, ali leto, ali koliko ?

To je tako kot da bi poseksal bivšo dva dni pred poroko ...
Saj ni protizakonito, če si hotel to slišati.

P.S. Pa ne mi reč, da glede oboroževanja ne bi bil možen konsenz večine strank vsaj z dvema tretjinama glasov.

Malidelničar je izjavil:

bbbbbb2024, delavec44 menim, da ima socialec prav.
Spomnita se Goloba kako pozno se je odločil za vstop v predvolilno tekmo.

Saj jaz nimam pojma kaj se bo zgodilo. Rekel sem edino, da upam da Levica ne prestopi parlamentarnega praga. Drugače se pa slo volilci precej čudno obnašajo in so prognoze nevarne.

socialec je izjavil:

NuMaN je izjavil:

socialec je izjavil:

Ne, ni, daaaleč od tega, ni moj problem, če ti tega ne vidiš po politični dolžnosti-pripadnosti.

Kaj podtikaš s svežimi novicami ... Vzemi vse vlade po osamosvojitvi, ne samo Taubijeve. Je pa res, da je to Taubijeva tema in si zato vsel ta ožji časovni interval, potem ti dam prav.

Vendar zato ne vidiš širše slike ali je ne želiš videti, prav tako po politični liniji, domnevam.

Za kako resnejšo analizo pa bi ločil obdobje do Pahijeve vlade in po njej, takrat se mi zdi da se je politika nekoliko spremenila.

NuMaN je izjavil:

Za kako resnejšo analizo pa bi ločil obdobje do Pahijeve vlade in po njej, takrat se mi zdi da se je politika nekoliko spremenila.

Upam, da ti to dovolj odgovori in ni potrebno dodatnega razlaganja in relativiziranja :D

Jaz, po drugi strani, upam in želim, da prestopijo in imajo celo večino in naredijo dokončen darmar v Sloveniji z gospodarstvom, da se nisem zaman trudil, ker to bo lekcija za vse človeštvo za naslednjih 100 let. Se opravičujem, ker vam še socialci ne zaupajo. Ne sovražite me zato, ker sem lep, pahahah :D

Zgodovina sprememb…

Ne vem kaj skrbite toliko, Jajo bo krepko zmagal, tudi Logarju se obeta dober rezultat, tisto Levico v parlamentu boste tudi prenašali ali jo pa kar prepovedali ...

Pošteno povedano, upam, da ne bo, ker se boste smejali potem vi meni, počasi me boste samo psovali - jaz bi sicer izbral obratno, žal ne morem odločiti, slovenskemu vodljivemu volivnemu telesu je zelo težko zaupati, kar se preudarnosti tiče.

nejc_nejc ::

Za prelaganje odgovornosti se ustanovi večlanska komisija. Na ta način, se doseže večji spekter vpletenih in odgovornih ali širša slika, če hočete.

Lahko bi tudi začel... Za zameglevanje odgovornisti....itd

socialec je izjavil:

Jaz, po drugi strani, upam in želim, da prestopijo in imajo celo večino in naredijo dokončen darmar v Sloveniji z gospodarstvom, da se nisem zaman trudil, ker to bo lekcija za vse človeštvo za naslednjih 100 let.

To ne bo pomagalo, MSM bodo tudi v največjem propadu zaspinali, da je vse v redu, tako kot že do zdaj več kot 25 let na 45 podlage. Trpeli bomo samo mi domoljubi, ker bomo videli realno sliko, levaki bodo pa uživali v ignoranci. Zato ne dopustimo tega in podprimo na vso moč edino pravo domoljubno stranko v Sloveniji.

Scaramouche3 ::

harmonkar9 je izjavil:

Trpeli bomo samo mi domoljubi, ker bomo videli realno sliko, levaki bodo pa uživali v ignoranci. Zato ne dopustimo tega in podprimo na vso moč edino pravo domoljubno stranko v Sloveniji.

Kok plača SD za vrstico te propagande tipa komunistična partija Kitajska...?

Ja, scar3, res je, imaš čisto prav, se strinjam, pri levičarjih se marsikaj zaključi v 50 letih, če že v 4 ne, tudi s polovico sveta pod svojo komando in osiromašujočimi prvimi poleti v vesolje :D

Zgodovina sprememb…

NuMaN je izjavil:

socialec je izjavil:

NuMaN je izjavil:

socialec je izjavil:

Kaj podtikaš s svežimi novicami ... Vzemi vse vlade po osamosvojitvi, ne samo Taubijeve. Je pa res, da je to Taubijeva tema in si zato vsel ta ožji časovni interval, potem ti dam prav.

Vendar zato ne vidiš širše slike ali je ne želiš videti, prav tako po politični liniji, domnevam.

Osebno mislim, da je šlo po hribu navzdol s Slovenijo začenši leta 2011, pa vse tja do 2014. Potem pa se spina Slovenija v spirali navzdol. Povedal sem, da je Slovenija imela neko "svojo" krizo, ker je bilo ogromno meneđerskih prevzemov, ki so izsušili banke - vse. Potem je Slovenija šla še v večji puf, ampak se ni nikoli postavila na realne temelje. Par firm v Sloveniji(od zelo velikih govorim) so 95% izvozniki, Luka Koper, Krka, ... vse ostalo pa je samo sesanje na javno sektorsko vime. V Sloveniji je produktivnih cca 150k ljudi od 2 mio ljudi.

To je vlada lahko leva, desna, balon je preveč obtežen z balastom, da bi normalno letel.

To je treba presekat, kar mislim, da se da. Z Logarjem kot premjejem ja, z JJ pa mislim da ne. Oni se bodo zopet ukvarjali s fakin grobovi in spravo. SD po moje bi šla v to, Levica ali vse kar je mala buržoazija, to bodo startali na počitnice in kobajagi pravice. Golob, to sem že rekel, če se ga znebijo, bi stranka še imela neke možnosti. To, da mu pa influenserka šepeta v uho, to pa je iber toskično. Iber.

Zgodovina sprememb…

bbbbbb2024 je izjavil:

Z Logarjem kot premjejem ja, z JJ pa mislim da ne. Oni se bodo zopet ukvarjali s fakin grobovi in spravo.

Kje ima Logar podporo, on je dobil radioaktivnost JJ, nebi smel biti del njega. Je v parlamentu?
On deluje,kot da je imel JJ avdicijo za Janša boyband, pa je šel po vizualni podobi..

Meni je bil Logar najbolj všeč med podmladkom naše stranke, ima neko posebno fizično karizmo. Upam, da se bo nekoč vrnil v edino pravo slovensko stranko.

harmonkar9 je izjavil:

Meni je bil Logar najbolj všeč med podmladkom naše stranke, ima neko posebno fizično karizmo. Upam, da se bo nekoč vrnil v edino pravo slovensko stranko.

Janša ima povprečje svojih volivcev kar visoko, samo pogledaš shode vse Abraham plus..

Dolgo to ne bo trajalo!

Približno tako dolgo kot bo trajal Janša. Potem pa reset.
««
100 / 100
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Parlamentarne volitve za 16 vlado RS (2025/26) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
1026701 (543) PovemVfaco

Fasisti imajo veliko za povedati proti sedamnji vladi (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
16014474 (12735) Samael

Predsedniške volitve 2022 (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Loža
662132216 (73447) T440

Več podobnih tem